Camilla Persson

PW

Publicerad 2012-09-30 10:26:35 i Vardag

Jag och min lilla Princess råkade ta en sovmorgon idag, halv 10 vaknade jag.. hatar det. Nu känns det som hela dagen är förstörd. Jag skyller på Andreas!
Tänkte att jag skulle ta en pw nu på morgonen, men nu vet nag inte om jag hinner och har ork. Ska på step up på kvällen, så kör då istället. Nu väntar plugg böckerna hela dagen. Nu frågade mamma om vi skulle ut och gå, så då blev det så istället! höhöh
 
Puss ha en jätte bra dag. 

Ibland är livet orättvist!

Publicerad 2012-09-28 17:09:42 i Vardag

Hej fredag!
Idag har det inte gått så bra att plugga, men det går ju inte alltid lätt. Det är en inlämnings uppgift vi håller på med och jag har inte riktigt parat ihop uppgiften med teorin i boken än. Så det är där skon klämer, men läste lite idag och då fick jag lite små ider på vad det kanske ska stå. Sen ska jag göra en analys på den också, herregud! En vecka kvar till inlämning och en vecka kvar till tenta. Så ska få klart inlämningen den här helgen så jag kan koncentrea mig på första tentar. 
För att jag ska försöka att få godkänt så har jag så fint kommit på att ge mig själv belöningar om jag klarar det. Men har inte valt ut vad jag ska göra än.. detta är det som gäller.
  • Få ansiktsbehandlig på Lagunen (det behövs i detta höstväder och mitt ansikte bara blommar med äckliga saker)
  • Färga och klippa håret(annars ska jag bara klippa mitt hår, men om jag klarar det får jag kanske färga det hos frisör också)
  • Köpa en smycke för lite extra pengar!!!!
Jag tror jag har mellan dom sakerna att välja, något av det får jag om jag klarar det! 
MOTIVERING ÄR PÅ TOPP!!
 
 
Nu tycker jag Andreas kan komma hem så jag får äta tacos, idag blir det taco mys med family!! myspys. Imorgon ska Andreas ut och jag ska sitta hemma och plugga. puuh. 

Idag igen!

Publicerad 2012-09-27 20:19:41 i Vardag

Nyss kört ett skönt pass på gymmet, det går framåt och jag känner mig lite starkare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka plugga lite, eftersom jag inte har pluggat ett skit idag. Ikväll kommer Andreas till mig, eller inatt. Mysigt! 
 
Hann i alla fall med lite ögonshopping idag.
 
 
Okej det är inte sommar, men väldigt fint är det. Är tok kär i kjolen, allt kommer från Mango! 

ögonshoppa

Publicerad 2012-09-26 18:24:02 i Vardag

Den här månaden ska jag bara ögon shoppa! Så därför ska jag Camilla bjuda er på späckakulära kläder. wooo!
Fint som snus! Kommer från vero moda <3

det där med att komma ihåg

Publicerad 2012-09-26 15:52:04 i Vardag

Puh, har pluggat några timmar idag och fått ihop några meningar på min inlämningen. Tog en paus nu med att laga mat och kolla på pluras kök. Då mår jag bra, sen är det bara att sätta sig igen och plugga. Härliga onsdag. 
Vad mer ska jag säga,.. kanske kommer på sen

Godmorgon Onsdag

Publicerad 2012-09-26 09:07:15 i Vardag

Tiden går alldeles för fort, idag är det onsdag. En och en halv vecka kvar till tenta och inlämning. Det är svårt nu riktigt svårt, men jag försöker kämpa på. Ska klara det! 
Dagen blir perfekt för pluggning, regn och inget in bokat! 
 
Puss

Sån där dålig dag.

Publicerad 2012-09-25 18:30:13 i Vardag

Hej bloggen!
Idag har jag haft en jobbig dag, min bil nyckel var spårlöst försvunnen imorse. Jag fick ren panik eftersom jag ska hämta upp två tjejer och hinna med att tanka bilen. Så jag stressade runt i hela huset, vände upp och ner på allt. Fick inte fram minnerna från vart jag lagt den. När klockan var för mycket, ringde jag mamma i panik. Tog deras bil och körde iväg som en liten tok. Hann som tur var till skolan med marginal. Kom hem nyss, började tömma upp och ner på huset fast med lite mer lugn taktik. Hade kommit så långt att jag tänkte ta cykeln i morgon bitti och cykla den lilla promenaden pappa och jag gick kvällen innan, trodde det var störst chans att jag tog med mig den och att jag tappat den. Sätter mig ner vid bordet för att plugga, ska ta upp en liten penna ur mitt lilla pennskrin. Vad ligger där, nyckeln! Jag hade alltså lagt ner den därför att jag SKULLE komma ihågen den. Glad blev jag endå så jävla trött. Nu ska jag sätta mig med böckerna igen och köra några timmars plugg. Har i alla fall skriva av mig lite om dagens... dryga sak...
 
Puss

Hatar rubriker

Publicerad 2012-09-23 14:16:15 i Vardag

Så där nu är jag levande! 
Ska ta en liten snabb dusch, den ska jag börja plugga. Jag är verkligen otaggad som bara den, men två veckor kvar så nu jävlar. Gårdagen var sjukt kul, vi vart några stycken som förfesta i norberg för att fira Sabina. Ölspel och massa bra musik så tog vi oss vidare till GM för att se om det hade något att erbjuda. Över förväntat så var det riktigt roligt och mycket ös blev det! Så nu var denna helg över, "lite" fattigare eller mycket fattigare, trött och sliten så är jag nöjd och glad över helgen. Nu blir det lugnt några veckor fram över. 
 
Ha en fin söndags kväll, Puss

GM

Publicerad 2012-09-22 19:20:55 i Vardag

Hade en jätte mysig kväll igår med Malin! 
 
Nu är jag på väg till min vän Sabina med flera, hon fyller nästa vecka. Så vi ska fira henne ikväll, blir nog riktigt nice. Nu är frågan liten klacksko eller converse. Jag har egentligen en "outfit" som inte passar med de sköna. Men fan vill dansa. Så ja! 
 
GM

headkiss

Publicerad 2012-09-21 11:00:44 i Vardag

Hej bloggen. Har redan varit igång ett tag, ut och gått imorse, åkte till Andeas Mammas stall och kollade till hästarna, den ena har fått tuppspatt, det ser inte så kul ut. Ätit frukost och nu ska jag försöka inta plugg posion. Är inte alls sugen, man vet inte liksom vart man ska börja. Har fått våran första inlämnings uppgigt, handlar om telia sonera. Det är unnegefär allt jag vet, så har en hel del där med. 
 
i love you

till kärleken

Publicerad 2012-09-19 21:15:54 i Vardag

Hej!
Imorgon blir det att bila upp borlänge igen, två föreläsningar ska averkas. Det är 2,5 vecka kvar till första tentan. Vi får våran första inlämnings uppgift imorgon. Det är väldigt spännande och nerverna är väldigt höga ibland. Och nästa vecka ska vi ha en föreläsning med en professor i ekonomistyrning som snart ska gå i pansion. Den ser jag inte fram emot ett dugg. Men jag ska ha en underbar helg har jag tänkt. Åker till Uppsala imorgon och så blir jag där till Lördag. Ska äta ute och drica gott med Malin på fredag. Sen åker jag hem till lördagen för att fira Sabina och så får vi se vad kvällen erbjuder. Ser verkligen fram imot det, även om min lilla månads bjudget har gått över gränsen. Så slutar jag inte unna mig saker som gör mig glad. 
 
Puss Camilla 
 
 

Pusssss

Publicerad 2012-09-19 13:50:17 i Vardag

Tjohoo.. äntligen har mina träningskläder kommit. Nu blir det "lite" roligare att träna. 
Och det har gått bra att plugga idag, faktiskt riktigt bra. Så nu är jag glad! Det firar jag med ett pass på gymmet i eftermiddag. Ska fixa lite bra musik att träna till! 

Onsdag

Publicerad 2012-09-19 09:09:02 i Vardag

Godmorgon!
 
Redan Onsdag, veckorna går fort nu när jag bara åker till skolan två dagar i veckan för föreläsningar. Annars blir det mycket hemma plugg, både för och nackdelar med det. Men det känns bra hitills! Man har ju redan förstått vad man ska förbättra till nästa kurs man ska läsa. 
 
Just det.. kollade på x-factor igår, herregud människorna är ju bara runt 15-17 år och ser ut att vara äldre än mig.      Det är lite små jobbigt alltså. 

nostalgi

Publicerad 2012-09-17 11:33:02 i Vardag




Det går sjukt dåligt att plugga, kan inte alls konsentreara mig. Så fick bli lite nostalgi bilder när jag tävlade den röda. Ååååååh vill tillbaka!

Ridsugentjej!

Publicerad 2012-09-16 19:37:00 i Vardag

Hej måndag och hej då helgen!
Denna helg har gott väldigt fort, fredags vet jag inte ens vad jag gjorde. Men lördagen bestod av underbart väder och svamplockning med släkten. Sen åt vi smörgåstårt hos oss och hade det bra. Söndagen har jag suttit på en stol och kollat på häst tävlingar, helt okej väder med det är alltid kul att kolla på hästar. Rid sugen blir jag! Så nu har jag bestämt mig för att leta en häst att rida, antingen foderhäst eller bara medryttare eller vad man kallar det. Så blir att leta! 
Hann till och med ett step up pass nu på eftermiddagen, så jag är rätt död nu. Plugg högen har fått gått åt sidan i helgen. Imorgo får den dyka upp igen, får vi se om det har varit bra att vila ögonen. 
 
Puss Puss! Just det kollade på hamilton 2 i fredags kväll, spontan tripp till västerås!
 
PS: jag kan skriva lite fel ibland på min blogg, men jag brukar inte tänka så mycket när jag skriver!

Dagens outfit

Publicerad 2012-09-14 08:51:26 i Vardag

Ska jag tillbringa med denna bok, som tur var vaknade jag upp med värdens bästa myssess. Sen regnade och då blir det enklare att sitta inne. Så nu jävlar!! 
 
Igår tränade jag på gymmet med Mamma i 50 minuter! Och har bestämt mig för att köpa nytt smink, orkar inte se ofräsh ut i ansiktet jämt.
 

Hatar rubriker

Publicerad 2012-09-13 17:14:20 i Vardag

Hej bloggen..
Efter en dag med två föreläsningar och jag förstod unngefär ingen ting. Är jag jag inte jätte taggad att sätta mig igen och läsa. Ska med mamma på gympa snart och tänka lite på annat. Så idag är jag lite opepp. Inte heller så kul att Andreas ringde igår kväll och berättade att han skulle till akuten, en timme senare ett sms att han får åka ambulans. Sov inte många timmar inatt, men som tur är var det ingen fara med killen. 
 
I helgen blir det svamp plockning med familjen/släkten och häst tävlingar. 
 
Ha en fin dag Puss!

50 pw

Publicerad 2012-09-10 17:44:16 i Vardag

Yes! Trodde inte jag skulle orka ut på en promenad idag. Men tog mig i ur stolen och gick 50 minuter. Härligt. Längtar till mina tränings kläder kommer, äntligen kan jag se lite sportig ut. 
 


Super sött och fint! 
Puss

Rubrik

Publicerad 2012-09-09 21:05:53 i Vardag

och just det...
Jag har börjat spela farmville 2 ._-
Jag grinade som ett barn när jag såg sista harry potter filmen i lördags igen, och insåg ännu en gång att jag aldrig mer kommer få se nya äventyr. 
Och jag ljög för mamma i bilen! ^^ jag har köpt ett par nya skor. hehe!! 

Uppsala helg

Publicerad 2012-09-09 21:01:10 i Vardag

Helo bloggen!
Nu har jag varit hemma några timmar. Spenderade helgen med finaste och träffade hans bror med familj. Åt fryst pizza istället för något gott på resturang, kollade på film hemma och somnade klockan 9, istället för gick på bio och tog ett glas vitt på någon mysig bar. Åkte bil i 6 timmar, jag som inte skulle sitta i en bil den här helgen. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, mysigt i alla fall.
Pluggat några timmar nu, men nu gör jag det jag gör allra bäst. Musik och tända ljus och bara surfar. 
Sen har det inte hänt något mer. 
 
Puss alla fina.

cutiecatthing

Publicerad 2012-09-05 22:17:14 i Vardag

sjukt söta såna här bilder är, men lika töntig också. Så jag passar på att vara töntig så länge som det går, det är jag bra på! Nu ska jag sova, blev en kväll med musik och tänkade. Det behövs nog alltid såna kvällar. Imorgon plugg... ett måste.
 
 
 

Dagen då det börjar

Publicerad 2012-09-05 19:27:21 i Vardag

Så där ja, blev 50 minuter på gymmet idag! Nu är jag på gång. Operation magrutor.. 
 
Imorgon har jag hemmaplugg hela dagen, så det blir väl antagligen det. Annars har det inte hänt så mycket mer, jag håller på att kolla efter ett par tränings skor som jag kan ha inomhus till träning. Inte över 1000 lappen, har sätt skor för runt 500 lappen det är okej. Sen blir det en lite klick på tränings byxor från hm och en tränings top. 
 
Puss hej, nu blir det mys med sessibuuus!

Puss

Publicerad 2012-09-04 16:49:53 i Vardag

 
Hur kul kan det vara att ta kort på sig själv med webcamen? haha säger jag. Jaha kom hem runt 13, sen har jag pluggat sen dess. Så det känns bra, det går framåt för mig. Men det är mycket man ska lära, eftersom jag är helt ny på det också. Jag skulle säga något mer, men va fan var det. 
Jag har börjat dricka kaffe, nu förstår jag varför man dricker det. Det har jag aldrig kännt före, utan nu när jag pluggar så får jag liksom en liten kick. Så blir det lättare att förstår. Men ska försöka hålla mig till en kopp per plugg tid. 
 
 
En hiss för Moa lignell och låten Whatever They do! 
Haha hur ser jag ut på bilden egentligen!
 
 
 
 
 
 
 

Nya mål, se framåt

Publicerad 2012-09-03 21:52:45 i Vardag

Jag är duktig på att jämnföra mig med andra, väldigt bra är. Det kanske inte är den bästa egenskapen då jag mår väldigt dåligt över det. Men för första gången på väldigt länge är jag lite stolt över mig själv, att börja ett program som ger mig en bred utbildning. Vem vet jag kanske inte klarar det, men mitt mål är att göra det. Jag försöka varje dag att se framåt och älska mig själv för den jag är. En dag hoppas jag kunna acceptera mig själv och sluta bry mig hur andra har det. 
 

 
Ett av mina nya mål är plattmage! Sån som på bilden, det har blivit alldeles för mycket öl i sommar. 
 
 

Måndag

Publicerad 2012-09-03 18:39:19 i Vardag

Hej! Nu är det måndag igen, andra veckan på högskolan. Dagen har gått fort, men ligger helt död just nu. Blev inge plugg idag kan man säga, men har faktiskt pluggat helt okej i helgen. Men men! kommer ifatt imorgon. Ibland får man vara trött.
Helgen har varit bra, umgåts med fin pojkvän för det mesta, även en god middag på Portan med vännerna och jerry! 
Ikväll ska jag gå och gräva ner mig, så sjukt trött. Länge sen jag var så här trött. 
Ha en fortsatt trevlig kväll! 
 
Bild från fredagskvällen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela