Camilla Persson

.

Publicerad 2011-10-29 16:41:00 i Vardag

jag saknar trygghet,
saknar någon att prata med,
någon att skratta med,
någon att dela hemlisar med,
att bara ha någon där,

:)

Publicerad 2011-10-16 09:14:23 i Vardag

vad ska man göra idag då, jag kan faktiskt inte komma på något alls väldigt trökigt. Ska träna step up ikväll i alla fall, det är bra. Jag blev inte alls nöjd med hår färgen, så så plastit ut, men om några tvättar så blir det nog bättre. Ska packa ihop lite mer saker, imorgon åker jag tillbaka till Uppsala, måste till arbetsförmedligen och sen på tisdag har jag två möten.

Har nyss börjat kollat på tredje säsongen av the. OC, det kanske är den bästa.

puss

Publicerad 2011-10-15 19:31:22 i Vardag

Idag har varit en bra dag. Shoppat en väska och ett par skor, bästa Jen följde med, det gjorde det hela mycket bättre. Vi hade ett sånt lugn i oss och bara gick runt och strosa. Sedan umgicks jag med mina fina kusinbarn och lekte i lekparken, det största barnet ville rida lite. Så vi åkte upp till stallet och myste lite med Daggan. Nu har mamma lagat god mat och jag är mätt. Dricker smirre och mår almänt bra, snart ska jag färga håret. Jag funderar på att toppa mig själv också eller om mamma får göra det. Jag har ju rak kant runt, så det borde ju vara rätt så lätt. Men vi får väl se.

Musik och mys, gokväll!

Önskelista till tomten, hur töntigt

Publicerad 2011-10-07 11:01:14 i Vardag

Fick nyss reda på att jag fått ett litet jobb i månaden, timjobb. Men jag är glad endå, nu är det bara att leta efter något mera. Men det känns endå super bra!

och så är det så här, jag är 19 men har endå en jätte lång önskelista till jul, haha, jag fattar inte. Det kanske är till mig själv också, när jag har pengar ska jag köpa allt sen. Idag ska jag bara städa och fixa lite, ikväll åker jag och Andreas till huset.

Ha en fortsatt trevlig dag, puss!



måste bara säga, att det här är min fina vän. Shit vad jag är glad att jag har dig <3

afrikanskdans

Publicerad 2011-10-06 19:50:59 i Vardag

Idag testade jag på afrodans i karbennings gymnastiksal, det var verkligen super kul. Jag ska försöka hitta någon rolig tränings metod som jag gillar i uppsala. Måste börja komma igång igen med träningen. Alltid när jag går in i gymnastiksalen som jag sprungrit runt i från jag var 2 år till jag var 12, det blir värsta kicken! Den är så liten, men så söt.
Åh nu blev jag glad, trodde tv kvällen skulle suga, men robinson får rädda den. Kräftstjärtar på macka, mumma!

puss

music

Publicerad 2011-10-05 20:04:06 i Musik



så bra och så sexigt, förstår inte hur eller varför. Det bara är det!

livet är värt något

Publicerad 2011-10-04 18:43:51 i Vardag


något som får mig att vara så stolt och lycklig! <3

Jag ska vara stolt över den jag är, att ha dom vänner jag gillar och veta vilka jag ska lita på. Jag har lärt mig av mina misstag i livet och jag hoppas jag kommer få nya erfarenheter. Inbland får jag känslan av att vara så ensam i världen, men som denna stund känns det som jag har hela världen kring mig. Jag är stark och lycklig! Den känslan är obesrkivlig och underbar, jag önskar att mitt liv alltid förblir så och att jag alltid kommer få ha mina fina vänner runt mig. Jag är redo för något nytt och jag hoppas det startar snart. Vill bara säga detta till mig själv för att lära mig av det jag gjort fel och att man rätt som det är bli vädligt sårad av folk man tycker om, men det är då man ska veta vart sina andra vänner är!

Nu ska jag mysa ner mig och vänta på min kärlek.

9 randoms.

Publicerad 2011-10-04 15:34:17 i Vardag

Alla andra skriver saker som är lite random om sig själva, jag kände för att också göra det. Det får bli en sån lista där allt får komma från huvudet nu.

1. Jag är så där ungdoms kär i Adam Brody
2. Jag är barnsligt häst intresserad.
3. Kärlek på tv är typ super bra.
4. Jag är verkligen jätte lat.
5. En önskan i livet är att få vara lycklig!
6. Jag ska ha kor när jag blir stor
7. Har haft sönder 3 mobiler på 3 månader
8. Mysiga strumpor är ett beroende
9. Glass och chips!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela