Camilla Persson

19 November

Publicerad 2013-11-19 21:07:40 i Vardag

Hej!
Jag kan börja med att säga så här, jag har ju börjat med att finna det perfekta lakanet. Köpte ett på hemtex för 129 kr. När jag kom hem började jag läsa reccenstioner och insåg rätt fort att det kanske inte var bästa köpet. Jag kommer säkerligen få leta vidare efter det "perfekta lankanet" som inte kostar 900 kr. 
 
Sen då, jag känner inge vidare med mig själv. Mycket har hänt och jag är väldigt förvirrad och vet inte vad jag tänker. Jobbet går bra men jag har så mycket att jobba med mig själv där, jobbet tar ibland kanske mina sämsta sidor. Den som jämför mig själv med andra, och den sidan som säger att jag är inte duktig på något. Detta har jag jobbat med väldigt mycket sen jag var yngre och kommer troligtvis få fortsätta berarbeta bort dessa tankar. Som sagt väldigt mycket som händer i mitt huvud, men det är verkligen jätte bra att jag får gå igenom dom här sitvationerna nu. Lär mig så otroligt mycket även om det är tufft
Och ordet kämpa och tappa inte hoppet om att bli lika bra som alla andra pågår jämt i mitt huvud. 
 
 
Jag vill till något som får mig att må 
 
 
 

18 november

Publicerad 2013-11-18 09:45:26 i Vardag

Godmorgon! 
Sängen var extra skön imorse och jag har inte klivit upp än. Min föreläsning börjar inte fören 13 så då får man sova lite extra länge. Har bara föreläsning mån, tis, ons, samt jobbar jag endas dom dagarna! Så blir en till lång helg för mig, får vi se var jag hittat på.

Puss puss

Home

Publicerad 2013-11-17 17:09:00 i Vardag





Lite bilder ifrån mitt hem, gick in på hemtex idag för att jag letar efter nya underlakan som är bättre än ikeas, köpte deras satin lakan. Får vi se om dom är bra, fick även med mig en kudde till sängen. 
Och så klart köpte jag en adventsstjärna till fönstret inne på rusta, kunde inte motstå att sätta upp den. Så nu hänger den där! Undra om mina grannar tycker det ser bra ut.

17 November

Publicerad 2013-11-17 11:46:33 i Vardag

Hello bloggen!
Är kvar i bolänge denna helg och det har varit skönt att bara varit med mig själv. I fredags hade jag både besök av Klara och min släkt. Väldigt trevligt även om jag inte var i bästa tillstånden när Klara var här! 
Idag vet jag inte vad som händer, kommer nog ta det lugnt, försöka plugga lite och städa undan lite. 
 
Är sjukt shopping sugen, vill ha massa till lägenheten men även saker till mig själv. Men det är bara 10 dagar kvar till lön och studiebidraget! Då blir det massa shopping, även julklappar ska inhandlas. Jag har redan tjuv startat julen med att sätta upp adventsljusstjärnan! Men den sitter inte riktigt bra än, men kanske tänder den ikväll. Hoppas inte grannarna tycker jag är jobbig som drar in julen redan! Men julen är det bästa under hela året. 
 
Min prinsessa i fönstret, tänk att jag kommer få fira jul med dig igen, något jag aldrig trodde skulle hända. Bästa du!

13 november

Publicerad 2013-11-13 12:33:00 i Vardag



En liten update här kanske, kom precis hem efter en föreläsning i internationell ekonomi. Ska ta och städa lägenheten, den är rätt skitig och stökig efter flytten. 
Annars är allt bra, fått reda på ett resultat på en tenta som jag är väldigt nöjd med! Det känns bra för att vara mig. Och vi har börjat två kurser som är väldigt intressanta nu. 
 
Alla som vill komma och hälsa på är välkommna, det är dock lite tomt i lägenheten, jag har inte riktigt pengar till att köpa en soffa som är högst upp på min lista!
 

Chocktillstånd

Publicerad 2013-11-06 12:16:03 i Vardag

Hej!
Kom precis till Borlänge, var hos doktorn imorse så nu har jag fått tabletter. Tänkte gå på en föreläsning idag och sen jobb ikväll. 
 
Men det var inte direkt det jag ville berätta, utan igår kväll hände något som jag aldrig i hela mitt liv trodde skulle hända. Mamma och jag hade gått och lagt oss, pappa sitter fortfarande kvar i stolen i TV-rummet. Jag hör hur han öpnnar dörren och tyckte det var konstig eftersom jag visste att mamma hade låst. Sen hör jag pappa säga: Är det sess? Och så hör jag ett katt skrik, trodde det var dörren som knakade först. Men jag springer upp, där kommer hon. Min katt, efter 5 månader borta stod hon där. Jag kan inte beskriva hur jag känner, jag trodde hon var död, jag hade sörjt henne. Detta är så chockade och jag är så himla glad. 
 
Jag fick sova med bästa Princess inatt och hon var lika gosig som förut. Detta är ofattbart! <3
 

Inte alltid som man tänkt sig

Publicerad 2013-11-05 12:59:23 i Vardag

Hej!
 
Den här veckan började ju katastrof, åker hem idag för att åka till doktorn, har troligtvis fått urinvägsinfektion. Missar föreläsingar och troligtvis jobbdagar. bu.. Inge kul alls! Blir så mesig när man är sjuk också, så vill åka hem och gå på vårdcentralen där. 
Men men, jag hoppas tillfriska snart, fick tid till imorgon så ska åka tåg hem snart. Så kanske jag kommer tillbaka till torsdag-onsdag. Pengar som jag egentligen inte alls vill slösa på bensin och tågbiljetter, samt läkarbesök. 
Till helgen ska jag i alla fall till västerås och träffa gamla Ösby vänner, ska bli så himla roligt och är taggad till tusen! Hoppas jag blir frisk!
 
Puss Puss

Flytt!

Publicerad 2013-11-02 19:42:01 i Vardag

Hej bloggen och de gulliga som läser denna blogg!
Det var ett tag sen jag skrev något, det har hänt lite sen sist. Jag ska flytta till Borlänge imorgon, fick tag på en lägenhet förre veckan med hjälp av en jobba kompis. Så glad, kommer förmodligen ta lite bilder när jag kommit iordning.
Har även haft tentor i veckan, gick inte alls bra för mig, så miss nöjd. Men bara att ta nya tag, nu börjar två nya kurser och förmodligen kommer det bli mycket enklare då jag kommer bo, jobba och studera på samma ställe. 
 
Puss på er! 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela