Camilla Persson

:)

Publicerad 2012-12-17 13:16:11 i

Ny vecka! Snart jul och nyår längtar så fruktansvärt mycket! Har nästan köpt alla julklappar och nu är det bara lite små saker som ska fixa.

liten update

Publicerad 2012-12-13 21:44:45 i Vardag

Hej bloggen!
Denna vecka har varit i katastrof då jag ätit lite för dåligt mat och för det mesta bara hängt hemma. Nu får det vara slut på lat sidan och komma ikapp livet lite känner jag. Imorgon blir det tredje pluggdagen i hedemora denna vecka och senare kommer Andreas till mig. Jag ska försöka övertala han om att gå på Hobbit! 
 
Nu blir det en skönt nattsömn, puss

Myskväll

Publicerad 2012-12-11 11:52:23 i

Äntligen fungerar blogg appen! Lite bilder ifrån min tjejkväll då vi åt god mat och hade det allmänt gött!

påt med myskläderna

Publicerad 2012-12-10 09:51:18 i Vardag

 
Så där ja, redo inför sista veckorna med plugg, det är ett grupparbete och ett seminarium som ska göras. Föresten så är jag lite mer glad idag än i fredags, klarade omtentan i ekonomistyrningen. Så jäklans skönt, nu är det bara att gå vidare inför nästa termin. 
 
Hörs ikväll Puss!

8 dec

Publicerad 2012-12-08 09:40:52 i Vardag

Ska snart sätta mig i bilen och bila mot Avesta, måste handla lite mat till ikväll och lite dricka. Sen ska jag kika efter lite julklappar om jag kan hitta några. Har rätt många kvar. 
Igår skrev jag en tenta och det kändes verkligen super dåligt. så igår spenderade jag dagen i sängen. Kollade på massa tv och film, rensade huvudet och nu är det bara påt igen sen. Idag mår jag mycket bättre och ikväll kommer fina vänner hit och vi ska mysa massor. Ska bara komma på en liten förrätt och en efterrätt!
 
Jag har kommit på hur många nyårslöften som helst. Just nu känner jag att ett jobb och sparande pengar kommer bli prio nummer ett. Mina pengar bara försvinner, kan ju fetglömma utlandsresa i sommar och en resa till london som jag tänkt. Det får bli 2014 istället! Om det inte är så att jag får upp mitt självförtoende och får ett jobb! 
Men en sak som jag ser framemot är Lofsdalen över nyår, kommer bli skidåkning och massa festande!
 
Puss Camilla

Vad ska man skriva

Publicerad 2012-12-06 19:30:01 i Vardag

Idag är en sån dag som jag bara vill krypa ner under täcket och kolla på film hela dagen. 
Har suttit med redovisningsboken sen i halv 9 imorse, som vanligt säger jag så här: Är jag nå smarte då, nej!
Jag vet att jag nog inte kan tillräckligt med saker i boken, men ska försöka imorgon. Nu ska jag kolla på något program, sen sova. Jag hoppas det blir en bra helg, men vädligt mycket mys och jag ska ta härliga promenader i detta vinterlandskap. 

Tentaångest

Publicerad 2012-12-06 14:35:15 i Vardag

tenta ångest, tenta ångest, tenta ångest!!!!
 
gaaah, sitter här och säger till mig själv att jag kan det, men inser sätt snabbt att jag kan nog inte allt som jag borde. Pluggat i 6 timmar nu, vad mer, paus. Ja tack nu gör jag det, skruvar upp musiken på högsta volym och så ska jag städa. In i böckerna om en timme igen. 
 
Puss hej

5 dec

Publicerad 2012-12-05 08:25:58 i Vardag

Snökaoas sägs det, and i love it!! Finns inget bättre än snö och julmys.
Fast idag måste jag bila till Borlänge på ett seminarium, får hålla mig på vägen.

Nu ska jag sätta igång med plugget, börjar inte förena 15.00

1 advent

Publicerad 2012-12-02 22:49:55 i Vardag

Gokväll alla fina!
Hoppas alla har haft en bra helg, min har varit väldigt trevlig. Julbord med Andreas kompisar på lördagskvällen, dock erkänner jag att jag inte stod för det bästa sällskapet. Att gå upp och skriva tenta på morgonen har sina nackdelar, trött tjej var jag!
Idag då, första advent, 22 dagar kvar till jul, julmarknad och sänghäng!

Imorgon står klockan på 7.14!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela