Camilla Persson

wowo,,

Publicerad 2012-04-27 11:04:06 i Vardag

Jag säger Tack arbetsförmedlingen! Nu är jag lugn igen :P Jävla mobil, buss och allt. Men nu är det löst, bokade om möterna så det gick ju bra. Har ju redan damsugit men borde väl ta tag i disken! buu

puss

Publicerad 2012-04-27 10:16:06 i Vardag

Tjoho..
Fredag idag, underbart. Min mobil är ur funktion, för jag ska byta till telia. Så nu har jag ingen, och har lite panik. För jag ska snart åka in till Uppsala. Andreas ska hämta mig sen, så nu är det test på hur man gjorde för i tiden. Alltså vi planerar där vi ska mötas. Sen är det bara att hoppas att båda fattade.
Piston mår bra, han blev kastrerad i Onsdag, men är hur pigg som helst. Så det känns skönt.
I helgen kommer det nog bli mycket festligheter, längtar till alla fina vänner jag kommer få träffa. Men sen längtar jag också till valborg, blir crusing i sala. Nu ska jag börja gå till Bussen. 3.3 km! döör

Klantmilla

Publicerad 2012-04-24 13:03:48 i Vardag

gaah, lite irriterad. Öppnade ett brev igår från af. Så stod det att jag skulle komma på ett möta och jag var tvungen. Så fick jag lite panik över att det var idag, för jag måste alltid planera mina dagar. Så imorse vaknade jag och kollade bussar, och försökte styra upp dagen. Började fixa mig och så, sen tänkte jag kika på pappret igen för att kolla läget lite, då ser jag!! Onsdag den 25, jag ba Andreas vilket datum är det, han ba 24. GAAH! så irriterande, då är det imorgon. :P så dum ja är.

Dagens vill ha;

Publicerad 2012-04-23 21:46:02 i Vardag

Man ser knappt vad det står, min kille hatar båda byxorna. Men jag är lite små kär i dom. Alltså dom rosa, har länge gått o kännt och testat dom. Kan verkligen inte bestäma mig!

,dewfnwagvwovdk

Publicerad 2012-04-23 21:26:28 i Vardag

Hello bloggen, ett tag sen sist. Jag har varit hemma hos min mamma och pappa en vecka ju. Så hade massa annat för mig. Nu är vi inne på sista veckan i april, det går så sjukt fort allt nu. Jag har varit på en intervju idag, håller tummarna! Men nervös blir man ju. I alla fall jag.
Mina katter mår bra nu. Andreas var hemma förra veckan med dom. För det första så sprang ena katten ut och ville inte komma in. Så han har varit ute i en vecka, sen ropade jag kanske 4 gånger så hörde jag en jamande katt. Snacka om att han är min bebis :P nästan pinsamt, han har suttit i knät hela dagen idag. Sen min andra lilla bebis Princess hade fått ett sår på svansen av att Piston hade bitit henne, och eftersom katter har så mycket bakterier i sig så fick hon nog en infektion. Men tack gode gud så var den inte så stor, för det läkte av sig själv. Så nu mår båda bra och jag är lugn.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon ska jag på möte med arbetsförmedligen, ingen lust alls. Men är väl tvungen.

3 ting

Publicerad 2012-04-16 19:13:18 i Vardag

Det går segt nu, imorgon drar jag in till Avesta för lite hopp!
Druckit världens bästa te, äpple och kanel smak. mums!
Jag har träningsverk efter helgen ridning, och träning. Men bra att jag kanske har kommit igång lite igen. Imorgon ska jag verkligen försöka komma ut igen. Men jag är faktiskt rädd när jag går, för varg eller människor som är dumma. Men det borde gå okej.

Wakeup!

Publicerad 2012-04-10 10:30:24 i Vardag

Idag har jag sovit så oskönt, vaknade när Andreas gick upp, kvar i 5. Kunde inte somna om så satte igång dator och kollade ett avsnitt på 30 grader i februari, sen spelade jag lite. Sen somnade jag om och sov till 10. Idag händer inget speciellt, jag har ångest över mitt liv. Varför har jag inte skaffat ett riktigt jobb på hela året och bara sitter här. blä på mig själv säger jag, önskar ibland att jag var någon annan eller hela tiden faktiskt. Vill inte vara jag.

:)

Publicerad 2012-04-09 12:59:50 i Vardag

Ä
Tre bildern från förrgår kväll på min fina och ja. Men jaga denna helg har varit kalas bra. Druckit gott, ätit gott och träffat brafolk.

lite information

Publicerad 2012-04-04 10:28:17 i Vardag

Det är kallt, bara så alla vet.
Men längtar så mycket efter varje helg nu i tre veckor. I helgen blir det fest. Helgen därefter ska jag rida kurs och sen få träffa bästa Malin. Och helgen där efter ska jag åka till romme och kolla på fina hästar! Ska bli så skoj med allt.
Nu har jag sökt massa jobb på morgonen, och nu ska jag snart åka in till Knutby och jobba lite.
Pusss

Har inga ord att beskriva

Publicerad 2012-04-02 19:30:38 i Vardag

Den här helgen och idag har varit väldigt jobbiga. Jag ska börja att säga så här, känslor går aldrig att beskriva eller förstå. Det kommer man aldrig göra.
I lördags kväll fick fina Bakkus somna in, pågrund av att brutit benet i hagen. Alla mina tankar går till min fina vän Josefin. Jag åkte hem till karbenning för att kunna åka till stallet på söndag och få umgås med hästarna och stallgänget. Så glad att jag har er. Men detta var väldigt jobbigt och det är så mycket känslor kring dessa hästar. Att allt kan plötsligt försvinna är så läskigt. Jag säger bara ursh. Och att vi kommer sakna dig Bakkus <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela