Camilla Persson

Planer inför dagen!

Publicerad 2010-07-30 13:23:50 i Vardag

Dagen ser lite mörk ut för tillfälligt, jag har lite problem med att ta mig över allt men hoppas på att det fixar sig. Har lite svårt att testa kläder eftersom det är två dagar jag ska ut, men ska snart ställa mig och testa lite. Jag har alltid svårt för att välja, men något ska det väl finnas.
Nu ska jag fortsätta mitt hundvakt arbete, snart dags för en promenad till kanske. Fast just nu sover hon, men snart så. Ska även ta mig till stallet och rida lite idag har jag tänkt, hoppas jag hinner allt. Färgade håret igår också, typ brunt blev de, en bild ska väl tas men äsh skit samma.
pujss

Västerås

Publicerad 2010-07-29 20:53:44 i Vardag

Idag vakna jag upp hos killen och sen åkte vi med mor och far in till västerås. Vi ska köpa nya vitvaror till köket, så sprang runt lite och kikade bara. Det har ju regnat så mycket idag så man har ju inte kunnat gjort något speciellt alls. Så lite shopping passade bra! Hittade ett par skor till helgen till ära, och lite fiskedrag som vi kan använda sen. bilder kommer..

Sen då, imorgon är det hundvakt som kallar och på kvällen blir det fira min vän Malin!

balkongfoto

Publicerad 2010-07-29 00:14:57 i Vardag


Ibland har man tur och hittar en kille med massa roliga prylar. Jag kanske dock inte har riktigt den där skillsen för bra bilder, denna bild blev mitt resultat av någon ide där man har vatten i mun och sen skulle man spruta ut det snyggt. Han lyckades väl bra, men bilden blev så där. Jag lyckades inte spruta vatten med bilderna blev bra. aja, länkning.. TRYCK HÄR
Lite bilder på mig!

pusssah

just nu är jag sugen

Publicerad 2010-07-25 16:43:07 i Vardag




Jag är just nu väldigt sugen på att inhandla en nya kamera, väldigt sugen som sagt. Tänkte kolla runt lite på begagnade först, och sen spara och jobba ihop lite pengar, sen blir nog en till jul.

14.06

Publicerad 2010-07-25 14:10:26 i Vardag

Inläggs rubriker kan vara det svåraste som finns, jag hittar aldrig på något bra. I alla fall, idag har ja bara vaknat upp hos David och sen tåg ja tåget hem. Handlat och ätit med familjen. Snart ska jag upp till stallet och rida i ovädret. Kan inte förstå varför vi fått detta hemska regnväder nu, allt blir så trökigt.

Hästinlägg

Publicerad 2010-07-24 16:58:45 i Hästar

Tänkte att jag skulle börja skriva lite om hästar/ridningen här i bloggen, visst en del kanske tycker det är aströkigt. Men ni kan ju läsa inläggs rubriken och kolla.  Om det står hästinlägg, då kan ni bara hoppa över inlägget. Men om det står något annat så läser ni, låter det okej? Ja men som sagt.

Jag har fått erbjudandet att rida A-K fina häst spurtan. Hon är dräktig och ska föla nästa sommar, jag ska rida henne fram till man ställer av henne och lära mig lite smått och gott.
Har ridit henne lite förut, men jag tar själva början nu.
Dagens pass varade ungefär i en halv timme, det började med att vi först blev jagade av en geting. Innan jag steg upp i sadel så såg ja den, men tänkte att den borde ju flyga iväg när jag börjar rida. Men icke, den följde efter. Eftersom jag inte ville gripas av panik i sadel så hoppade jag av, men den följde efter endå. Den var liksom riktigt äcklig och försökte sig sätta sig på mina händer och så, spurtan fattade inget alls som tur var. Men jag ställde mig och höll för ansiktet så det inte kom in i munnen. Så skrek ja på mamma, mamma kom springade och trodde jag trillat av. Men så tog hon bort den och jag kunde fortsätta rida. :)

plus + spurtan gick i ett bra tempo och tyckte hon lyssnade okej på mig.
minus - jag fick inte riktigt igenom henne, men tror jag kommer komma på det mer med tiden.

Sommar

Publicerad 2010-07-16 01:06:40 i Vardag

Jag suger på att uppdatera min blogg helt klart.
Men ja vad gör ja, solar och badar! finns inte så mycket mer. Men nu till helgen förbereder vi till tävlingen, till och med jag kanske ska tävla igen. vi får se, annrs är det jobb,jobb och jobb..

ähs nu blev ja trött, mer information imorgon puss

Fin dag

Publicerad 2010-07-09 17:09:21 i Vardag

Idag har det varit en sån dag jag tycker alla dagar ska vara, vaknade på nästan helt rätt sida, det jag önskade var att min söta kille låg bredvid mig och gav mig en fetpuss tack! aja. Sen chillade jag lite vid datorn och tog en dusch, och så promenerade jag ner till mina släktingar. Satt och sola, och klippte häcken. sen gjorde jag och kusin Elin sallad och så har vi suttit på balkongen i kanske 4 timmar och pratar, skrattat och solat. As mysigt!

Nu ska jag fixa rummet lite, sen bär det av till norberg till världens bästa jen!

Ha en fin fortsatt trevlig dag!


Bild från igårkväll!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela