Camilla Persson

Greys i mitt hjärta

Publicerad 2012-05-31 18:47:22 i Vardag

Alltså ska erkänna en sak, greys i onsdags slutade ju mitt i sak. Och jag var bara tvungen och kolla på datorn på det sista avsnittet. Och herregud! höll på att dö, det är det enda jag säger. Jag grät och grät. Som vanligt. Så ja ni har något att vänta er.
puss
Ps. jag är trött, trött på allt. Hur fan ska detta sluta

Fina söndag

Publicerad 2012-05-28 13:30:15 i Foto

blommor och bin. Gårdagsen skörd på bilder. Rätt nöjd!
Kommentera gärna om det finns något ni tycker kunde varit bättre :)
puss

Lördags

Publicerad 2012-05-28 10:11:11 i Vardag

På lördag var jag hos Jen med Emma och hade myskväll med grillning, promenad, massa mat och esc. Puss på er fina vänner! <3

Så gick man och blev kär.

Publicerad 2012-05-27 09:09:43 i Musik

Det var inte tyst i soffan när denna söting dök upp på tv igår kväll. Hejja loreen, men du är inte lika snygg som han! Kanske inte världens bästa låt, men hans ögon. OMG!

det som inte sägs.

Publicerad 2012-05-23 09:45:07 i Vardag

Har legat ute och solat som en tok nu när det är så underbart väder. Till och med brände jag magen igår, fast bara så lite så det hade gått ner till idag. Så nu ska jag ut och sola mera. Det är så skönt
Igår kollade jag på våran Prinssesas dop, det var så vackert och fint. Jag grät och det gör jag alltid i såna till fällen, men så ska det vara.
Något mer, nej i helgen åker jag hem till norberg igen. På lördag ska jag träffa finaste vännerna för grillning och mys. Antar att det blir en bra kväll.

Flugskitar och katthår.

Publicerad 2012-05-19 17:49:10 i Vardag

Hello bloggen!
Dagen till ära så skiter jag i att ligga ute på "playan" och bräna mig brun. Utan tar killen med mig och åker in till Uppsala för en riktig storhandling. Paniken som uppstår när man trycker in varje liten krona, men glädjen som uppstår att man har fin meny till middagen som ska serveras. Sen då.. har faktiskt städat huset också, eller plockat och donat och så dammsugit. Och så älskar jag den sommar fräsha doften som kommer in! och alla blommor. Mums!!
Så idag känner jag mig väldigt nöjd och glad. Nu väntas det god mat och gott sällskap av finaste killen <3 älskar dig!
ps: HATAR FLUGOR OCH KATTHÅR

Ensamkväll

Publicerad 2012-05-18 17:53:51 i Vardag

nej dags att ta tag i sitt fula unga och bli gamal och snygg. Brya mönstret. Imorgon ska jag köpa hårfärg. jag har i alla fall en plan på mitt hår, ska försöka bli lite ljusi ljusi, men inte blond nej fyfan. Inte jag..
Sen då, borde ta en ansiktsbehandling och sola lite "solarium" även om jag är så rädd så jag håller på att dö för det där. Har aldrig gjort det men ska testa! Man lever ju bara en gång.

kossor

Publicerad 2012-05-16 17:17:08 i Vardag

Det här söta besöket hade jag för en vecka sen ungefär. Blev rätt förvånad, men det var mysigt. Dom hade sprungit ut ur hagen då dom aldrig kännt regn.

Inte länge något skit

Publicerad 2012-05-16 11:19:01 i Vardag

Hej jag är på jätte dåligt humör och är arg på min pojkvän hela tiden. Det var det Andreas sa att jag skulle skriva, kanske är så just nu, men har fått i mig lite frukost så lite bättre är det.
helgen var bra, hade en jätte fin födelsedag med släkten fick också besök av mina fina vänner. Så det kunde inte bli bättre. Tack alla! Ni är så goa.
Måste, måste, måste!

20ÅR!

Publicerad 2012-05-11 12:22:34 i Vardag

Imorgon är ingen vanlig dag för det är Camillas 20 års dag! Hurra hurra hurra!
Snart ska jag åka till Karbenning och fira min födelsedag med släkten! Ska bli super mysigt-

hm

Publicerad 2012-05-10 12:32:15 i Vardag

Ursäkta, men ja. Jag känner nästan att hm har kommit ut med en "våtdräkt" istället för en baddräkt.

5 maj maj maj

Publicerad 2012-05-05 14:10:49 i Vardag

Någon gång i livet önskar jag att mina ord betyde något
Någon gång i livet önskar jag att jag betyde något
Någon gång i livet önskar jag att jag vore stark
Någon gång i livet önskar jag... att jag kunde göra rätt och slippa få skit

Nu ska jag lyssna på musik, den är bra.

"förstamajlöfte"

Publicerad 2012-05-05 12:13:06 i Vardag

nu har jag lovat mig själv
Shopping förbund i en månad! Började i början av maj, sen blir det till juni och om det känns bra så ska jag försöka en månad till. Kom igen nu milla!
Motivering varför: Varför jag gör detta är för att min garderob redan är full med kläder och jag behöver spara pengar. Så enkelt är det

Sluta aldrig drömma, även om dom inte går in

Publicerad 2012-05-04 13:59:36 i Vardag

Tack hostan! han gav mig en hel natt med sömn utan att väcka mig en gång, så skönt! Nu känner jag mig äntligen utvilad sen helgen. Nu har fixat i ordning mig, just nu känner jag mig ful. Sån där jätte utväxt och mitt andra hår är grått. Mitt ansikte är rött, och jag har vitt kropp, så blä. Idag har jag faktiskt en nere dag, men ska snart åka till Norberg och hämta upp Jen, så sticker vi till avesta för lite ärenden. Sen åker vi till norberg och hem till Emma och firar henne.
Som sagt har inte min bästa dag idag, men det är bara att fortsätta leva.
Ha en fortsatt fin kväll. Puss

old kid.

Publicerad 2012-05-03 14:01:31 i Vardag

Om en vecka sitter jag inte längre här och är barn (tonåring) utan vuxen. Först säger dom att man blir vuxen när man fyller 18, men glöm och dröm. Kände mig exakt lika barn som alltid. Så nu hoppas jag på att jag blir en riktigt vuxen person som förstår vad livet handlar om och gör alltid bra val i livet. Egentligen har jag panik, så himla mycket panik. 20 år!! Jag vet inte ens vad jag vill bli. Kom ihåg när man gick i 6an och skulle börja högstadiet, att det var ett stort kliv och man var tvungen att ta "jätte" mycket ansvar. Sen när man gick 9an och skulle välja gymnasie, så sa dom att det var en av dom största valen man gör i sitt liv och att man måste ta ännu mer ansvar. Hur ska en tjej på 15 år veta vad man vill bli, det finns inte på kartan. 5 år senare sitter jag här, har ingen aning om vad jag vill bli, att jag ångrar dom 3 år jag läste på gymansiet. Jag känner mig inte så speciellt smart och om jag ska vara helt ärlig så har jag ingen koll på något alls.
Nu till hösten ska jag börja plugga, jag kommer nog börja plugga bara för att veta vad jag ska göra. Och inte sitta hemma och veta något alls. Jag hoppas att jag väljer rätt och att det går bra.
Puss PS.
och en sak till, herregud vad jag längtar efter att ha en häst!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela