Camilla Persson

gb,ög

Publicerad 2010-11-13 20:12:10 i Vardag

fan va dåligt bloggande det har blivit, men jag gick i ide men börjar sakta komma fram igen. Jag har suttit och pluggat lite nu och har kommit en bit. Ska ta det lugnt nu och kanske plugga vidare senare, men annrs känns allt okej. Saknar min kille mycket! en vecka kvar..
inget mer att säga, puss

pusss

Publicerad 2010-11-12 07:45:37 i Vardag


Åker till skolan, fysik B prov och sen en matte D lektion. taggad sis så däär!
pusss, jag älskar dig!

lyd spåkulan

Publicerad 2010-11-11 05:56:01 i Vardag

Det var som spåkulan sa till mig, gå och lägg dig innan tio. Du behöver sova!
Igår på kvällen så började jag fixa med studentrkyssningen. Jag och Therese bestämde att vi ska beställa nu så vi har gjort det i alla fall. Det blev  inte så enkelt som vi trodde. Först kostar det ju som sagt galet mycket pengar!! Men en gång i livet ska man väl göra en sån här sak tänker man. Sen när vi skulle börja beställa så hade vi problem med pengar och kort hit och dit. Jag var typ super stressad fast jag egentligen inte vet varför. Men till slut fixade allt sig, så nu är den bokad. tack mamma!.
Men åter till sovandet, somnade verkligen inte på en gång och ja vakna super pigg imorse, har redan fixat mig och snart ska ja bege mig till skolan. Fysik, fan  vad ja ska plugga idag!
puss på alla

Jag känner mig som en storbloggare

Publicerad 2010-11-10 17:15:20 i Vardag


Kolla in vad jag köpte, jag trodde inte jag skulle köpa den! 100 kr på hm, jag tänkte julafton och sen när ja åker utomlands. Sen sommaren.. Jag vet inte, det är galet för mig!

Jag känner mig som en riktig stor bloggare som lägger upp "outfit" bilder, haha! lite töntigt jaa!!

KockCamilla

Publicerad 2010-11-10 12:13:42 i Vardag

Jag tror aldrig det gär med köket har varit min grej. Nu står ja här i köket och försöker pajer eftersom pappa min fyller idag. Först det första följer jag inte receptet, utan ja kör på min egna känsla. Nu får vi se om detta funkar, pajdegarna står i frysen och så ska ja vänta på mor min som kommer med mer ingridijenser.
Ett mål som jag har detta läsår är att lära mig lite mer om matkunskaper, och kuna klara mig själv. Just nu skulle jag behöva laga iornining något till mig som lunch, kanske blir att öppna en burk fiskbullar! länge sen jag åt det.

Skolfoto

Publicerad 2010-11-09 22:12:05 i Vardag


Skolfotona, ja det är väl som alltid. Är man nöjd, det får duga eftersom det var sista!

Kategori Student

Publicerad 2010-11-09 22:01:06 i Vardag



Första saken som hör till STUDENT 2011, testa ut mössa och beställa. Här är några av mina fina vänner, tyvärr fick ja ingen bild på Malin w och Tessi. Men ska nog ta bilder på er med, det är i alla fall en härligt känsla att äntligen vara här. Jag har väntat på denna dag väldigt länge, studenten har varit något speicellt för mig, redan som liten har jag och faster Monka sprungit runt på olika studenter, det är så nice att se alla glada studenter. Nu står jag här, jag ska få vifta med mössan och dricka champange och fira att ja har klarat det! Jag hoppas denna dag kommer bli fantastiks med mina fina vänner.

snöö!

Publicerad 2010-11-09 16:22:08 i Vardag

Nu var den här igen, snön! På ett sätt tycker jag det är himla mysigt med snön! men när det ska vara snöstorm då blir ja bara deprimerad! ja går i ide idag och åker hem till Mormor och Grattar henne, sen plugga fysik!

no pic..

Publicerad 2010-11-08 23:01:27 i Vardag

Måndagen avklarad, idag är jag lycklig. Det har varit en suverän dag. Jag började med att träffa Tessi och Malin på skolan, vi satt och pratade och bara myste. Sen vid lunch bestämde vi oss för att äta på Akropolis, ja kunde inte låta bli och äta en pizza! Men inge mer snabbmat denna vecka, godvar den. Sen hade vi en rolig idrottlektion (kändes bra då pizzans försvann).. Och tessi och ja avsluta dagen på Historia i si så där 2,5 timme. Men verkligen en mysig dag.
Sen har dagen bara flyttit på, lämnat in lite skolarbeten och fixat och trixat lite. nu ska ja förbereda mig inför sängen och sova.

Godnatt pusss! <3 saknar min kille

Spåkulan

Publicerad 2010-11-08 10:22:15 i Vardag

Detta sa facebooks spåkula till mig!

Hej Camilla

Kämpa på! Gör så gott du kan och var nöjd med det. Andra vet inte hur du har det så bry dig inte om deras kommentarer.

Utomlands

Publicerad 2010-11-07 19:34:06 i Vardag

Nu är det bokat, jag och mina föräldrar ska åka till kanarieöarna. jag skiter i att det inte är super super varmt. Det är i alla fall varmare än här hemma och det ska bli super skönt. Tack mamma och pappa!

Horoskop

Publicerad 2010-11-07 19:14:52 i Vardag

Oxen 21/4-21/5

Trots att du är person som sällan ger upp kan du ha varit lockad att kasta in handduken i en viss situation nyligen, antingen jobbmässigt eller i en personlig relation. Men nu kommer vändpunkten och med den helt ny energi. Erbjudanden kommer till dig och diskussioner leder till en positiv utveckling. En gammal flamma eller någon du tidigare arbetat med gör sig påmind. Bered dig på att ge något eller någon en ny chans!


Klicka här och kom till ditt horoskop på veckorevyn

myssöndag!

Publicerad 2010-11-07 16:44:11 i Vardag

Helgens update:
Söndag... Vaknade upp med min pojkvän som hade puttat in mig imot väggen, så jag log i 1 dm springa i mellan väggen och sängen. Så kollade jag på honom och han hade så klart hela sängen. Väldigt mysigt. Sen så åkte vi till stallet och fixade allt. Så nu mot sluten var jag och fikade med min släkt, det finns inget bättre nu på vintern än att tillbringa tid med familj, vänner och pojkvän och bara sitta inne och mysa.

Fredag: Åkte hem från Linköping och spelade as roligt kort spel hos Davids familj :D

Lördagen bestod av att gratta Davids farmor med mat och sedan åka hit till karbenning, har inte varit hemma på ungefär en vecka, så det var skönt. Även om jag trivs borta vädligt mycket också. Så igår vid 5 åkte vi till kyrkan och tände ljus och fikade med gamlingarna. Väldigt trevligt.

Det var det ja gjort i helgen, om ni ville veta!

Bio!

Publicerad 2010-11-05 12:55:04 i Vardag

Nu är vi färdigpackade och snart ska vi vandra ner till stationen för att sätta oss på ett tåg till Sala. Där tillbringas kväll, vi får väl se vad som händer. Sen imorgon ska vi äta med hans familj, eftersom hans farmor fyller. trevligt.
Igår kväll var vi på bio, himlen är oskyldigt blå. Jag älskar den!! och förlåt min fina pojkvän nu, men han var så sjukt het!!!

20:28

Publicerad 2010-11-04 20:29:56 i Vardag

Snart ska vi gå på bio, det blev himlen är oskyldigt blå. Även om jag tycker de är en dum ide eftersom David redan sätt den. Men ah det får bli så, jag vill i alla fall se sen.
Idag hittade jag en okej halsduk på bikbok, 99 kr gav ja för den. Jätte mysigt!! Sen har vi bara gått och handlat mat och stekt pannkakor i ungefär en timme, och så åt vi upp dom på en. Lite onödigt men gott typ.
Nu ska ja kila, ha det gött! PUSSS!

På promenad genom stan

Publicerad 2010-11-04 10:02:53 i Vardag

David börjar inte fören ett, så vi kikar ner på stan en stund och kollar runt. mys, igår var vi till ikano huset och kolla runt, inget shopping. Men köpte hårfärg. På bilden ser ni ungefär hur de blec, riktigt nöjd.
puss på er och puss på dagen

Höstväder

Publicerad 2010-11-03 09:06:36 i Vardag

Sitter på Davids rum i Linköping nu, han har gått till skolan och ska plugga lite. Men kommer hem sen, idag är det riktigt trökigt väder. Blåser och regnar som tusan, vi hade först tänkt åka och bada. Fast det blev ändrade planer, vi tänkte åka till Ikano huset och kolla kläder istället. När vi gick runt på stan igår så fans det rätt mycket rea och snygga saker. Det kliar i fingrarna på mig. En sak tycker jag att ja kan få köpa i alla fall!!! :D
Jag hoppas ni har en bra dag och att ni tar det lugnt på höstlovet, pusss
En bild som David tagit på mig <3 Hans nya obejktiv kommer den här veckan också, så det blir mycket fota då!

Music

Publicerad 2010-11-02 18:25:01 i Musik

Hon ser rätt gamal ut, men det är något med hennes låtar och hennes röst som är bra! tummen upp!!

hjälp

Publicerad 2010-11-01 15:21:32 i Vardag

jag fixar med desingen, ja får inte ihop det. Hur breddar man inläggen? och hur tar man bort understryckningen i texten på sidorna?

party helg!

Publicerad 2010-11-01 09:53:41 i Vardag

Helo, tänkte berätta lite om min helg eftersom jag inte bloggat något under helgen. I fredags så började jag kvällen med Mattias och min fina vän Astrid på portan, där vi tog några glas och bara satt och prata. Riktigt trevligt verkligen. Sen kom min pojkvän och gjorde sällskap och så åkte vi till Sala på natten. Jätte mysigt :)
Lördagen började med lite shopping på stan, i alla fall för David som köpte en jätte fin skjorta, jag gick bara runt och önskade att jag också kunde ha saker i min garderob. Men klockan fem åkte jag vidare till Heby och träffade min vän Malin, där vi sedan åkte på föefestt hos henns bror. Dem hade inflyttningsfest och så firade dom Per som fyllde 20, så grattis till han. Det var i alla fall super kul. Sedan tog vi bussen in till Sala och dansa loss på hotellet. en lyckad kväll. Söndag myste jag bara med min underbara pojkvän, jag älskar dig!


Min fina vän Malin och jag, pusss på nathalie också. Ni är super bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela