Camilla Persson

27 mars

Publicerad 2013-03-27 19:38:53 i Vardag

 
Snart är det påsk och längtar efter att spendera en lång helg med pojkvännen. Vi ska vara här i Karbenning och på fredag är det utgång med gänget. Jag fortsätter att plugga om dagarna, kämpa ikapp allt och inte glöma bort duggan som dom så snällt lagt på tisdagen efter påskhelgen! tjoho. 
 

26 mars

Publicerad 2013-03-26 10:17:52 i Vardag

Håkan Hellström, du får mig att må så jävla bra! 
 
 
 
Sticker till Avesta för plugg! Jag har sommar känslor och jag längtar till fredag, känns som fredag är den dag då sommaren börjar! 

24 mars

Publicerad 2013-03-24 18:26:58 i Vardag

Vilken bra helg det här har varit!
Fredagen började med att jag följde med mamma till Avesta, vi gick och strosa i affärer, hittade ett par fina sommar skor och så köpte jag lite nytt smink. Lördagen så åkte jag och pappa till falun för att kolla på skidspelen. Jag älskar verkligen skidor och helt ärligt så har jag inte missat en enda elit tävling som gått på tv. Jag är liksom besatt och äntligen skulle jag få se mina idoler på riktigt. Bra väder och hur härligt stämning som helst, helt underbart. 
På kvällen så blev det en spontan fylla med mina vänner, sånt är så kul och roligt. Vi åkte runt i Hugos kära limmo och bara sjöng till massa låtar och bråkade med varandra. Typ det vi gör. 
 
Idag har jag mest inte gjort något alls, vakna upp pigg och kunde städa och röja undan lite av alla produkter vi tjejer samlar på oss. Sen blev det äntligen träning på kvällen, ska försöka komma igång igen nu. 
 
Så jag är super glad och har massa energi till en ny vecka! 

22 mars

Publicerad 2013-03-22 18:39:43 i Vardag

 
Kan inte bestäma mig om den är fin eller ful, om jag ska ha den eller inte.. 
Hjälp!!!
 
Den finns hos: http://www.jetsettrend.se/

Pluggpaus

Publicerad 2013-03-21 13:56:43 i Vardag

Hej vänner!
Äntligen mår jag bra och är full med energi, har suttit nästan hela fm i skolböckerna och averkat rätt många uppgifter. Så nu känns det plötslig väldigt mycket bättre! 
När min mamma kommer hem ifrån jobbet ska vi upp till stallet och jag ska äntligen rida lite. Även om det blåser lite så strålar solen. 
Nej nu ska jag dyka ner i böckerna igen och averka några uppgifter till! 
 
Kram så länge. 

Häst

Publicerad 2013-03-20 17:27:00 i

Jag vill rida nu, men ska vila min mage en dag till. Imorgon ska jag ta en tur. 

Detta är gullhästen jag ska hjälpa till att träna några dagar i veckan, en 4 årig valack e. Myrkur från Stav och u. Happadis från Knutshyttan. Känns så otroligt bra att vara tillbaka och jag kan säga att jag är här för att stanna. Om några år är jag på tävlingsbanorna, kanske inte med denna häst då har jag nog köpt mig en egen! 

19 mars

Publicerad 2013-03-19 17:32:21 i Vardag

En dag till nerbäddad i sängen med konstig mage och huvudvärk. Inte öppnat skolböckerna och min plan på plugghöget har flyttats fram några dagar. Bara att ta helgen till att läsa ikapp allt. Får vi se om jag orkar åka imorgon eller inte, jäkla skit att förstöra. 
 
 

Fan

Publicerad 2013-03-18 16:53:45 i Vardag

Jaha hur bra började den här veckan då. Kände att jag hade lite ont i magen imorse, sen spydde jag typ varan timme. Nu mår jag bättre men fortfarande ont i magen. Jag gillar inte att vara sjukt, jag funderar så mycket att det kan vara något farligare än det är. Hoppas jag mår bra imorgon i alla fall!
Vad jag har gjort idag, inget... Panik har bara legat och kollat på greys hela dagen. fan!

17 mars

Publicerad 2013-03-17 21:12:00 i Vardag

Då var helgen över och som vanligt är den över fortare än vad man tänkt. 
Jag har varit i Uppsala hos Andreas, vi har inte gjort något alls. 
 
I fredags så var jag på en jobb interjuv och jag vill verkligen ha det. Så hålla alla tummar för mig nu, får reda på det efter påsk! 
 
Nu börjar en ny vecka och nya möjligheter. Har en hel del att göra så antar att veckan kommer att springa förbi. Ska sätta igång med träningen och har en hel del plugg att utföra. Sen så ska jag rida, åh vad jag längtar. Har haft mitt uppehåll på två år nästan, tänk två år! Men kanske behövde jag det, för jag är ridsugen så det smäller om det. Nu är jag tillbaka och ska stanna, jag har studier på två år till sen så. Då ska jag köpa mig en egen häst, vänta ni bara.  
 
ha en bra vecka alla!

14 mars

Publicerad 2013-03-14 19:43:48 i Vardag

Var ett tag sen jag skrev, som vanligt. Jag vill verkligen ändra min blogg, så ska försöka göra det sen..
 
Men en liten update då. Jag har börjat rida, alla mina tentor från förra terminen är avklarade, jobbinterjuv imorgon, duggan i statistik gick skit, ja och vad mer. :) tror det var allt, men kan säga att det senaste veckorna har förändrat stora delar av mitt liv och mitt tänkande. Allt går, bara man vill! 

6 mars

Publicerad 2013-03-06 21:40:00 i Vardag

Pust, vill att denna dag ska gå över och denna vecka också. Har inte alls hunnit pluggat så mycket som jag velat till duggan på fredag, jag kan mer men jag kan inte tillräckligt. 
Snart är inlämnings uppgiften inlämnad i alla fall.
 
Imorgon bitti ska jag åka in till Avesta och söka jobb, jag hatar att söka jobb, känner mig så dum när man går in och frågar. Men vad ska man göra, det är väl bara att ge det ett försök. Måste hitta något snart, jag är ju så himla dålig på att ta tag i mig själv.. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela