Camilla Persson

Fredags mys

Publicerad 2011-09-30 18:25:33 i Vardag

Go kväll, ikväll blir det nog bara mys med killen. Annars då jag fortsätter mitt liv som arbetslös, någon som har ett jobb?

Höstsollördag

Publicerad 2011-09-17 18:09:27 i Vardag

Jag åker till vildanden och käkar med mamma och pappas kompisar. jag hoppas hoppas att någon av mina vänner ska med. Annrs blir jag chaffis ikväll! Men det bästa är att jag ska få äta mat! så gott så gott..
Idag har jag plockat svamp och myst med mina släktingar, väldigt bra dag.

ububu

Publicerad 2011-09-16 14:49:54 i Vardag

Åker till avesta med pappsen för att fixa lite. längtar till mina kräftor ikväll, fortsätter att vara förkyld. Jag fotade lite med stativ imorse, ännu en gång tycker jag min kamera levererar, är sugen på att antingen köpa nya kamera eller ett objektiv. nu är ju som sagt sliten. fyfan. sov inte mycket inatt.


allt i allo

Publicerad 2011-09-15 22:34:38 i Vardag

tänk om man vore snygg, undra om livet vore enklare då.

nu ligger jag i min säng(lyssnar på the kooks nya album) och tycker synd om mig själv. halsont och förkyld, orolig över min knöl. Så får jag nackspärr på det! hurra hurra. Imorgon ska jag försöka hinna med att baka lite roliga saker och göra en middag med kräftor till mor min, hon fyller år. jag vet inte riktigt om man lagar middag när man lägger fram kräftor på ett fat, men gott ska det bli.

inatt hade jag feber drömar, fyfan hatar det. så sjukt konstiga. hoppas jag sover gott inatt. Jag hatar mig själv ibland, för jag har så svårt att släppa sånt som jag saknar, eller jag har bara svårt att släppa det jag har haft har jag märkt. Det kan handla om flera år eller månader. Kan hata dom eller älska dom. Men har bara svårt att släppa, vill inte ha det känslan.

Detta blogg inlägg blev verkligen allt i allo.

mm

Publicerad 2011-09-12 21:58:12 i Inspiration



lite inspiration för mig om hår, något sånt vill ja ha eller jag har typ redan så, men vill kunna göra så här.. olivia palermo, så snygg.

tandläkaren idag, hade fina tänder

Publicerad 2011-09-12 21:51:29 i Vardag

Dagens humör: Fundersam och glad, okej humör
Dagens mående: mående? vafan. Jo det är okej
Dagens borde: Jag borde inte gjort något mer.
Dagens frisyr: hästfrilla.
Dagens smink: inget.
Dagens klädsel: ridbyxor
Dagens planer: har redan gjort denna dag.
Dagens materiella vill ha: läste kicks tidningen, så får bli smink.
Dagens fundering: vad livet handlar om, min knöl och att jag verkligen vill ha en häst.
Dagens beroende: inget faktiskt.
Dagens tråkigaste: regnet.
Dagens längtan: pojkvännen och en egen häst!
Dagens superlängtan: en egen häst! (killen träffade jag senast igår)
Dagens tidning: kicks.
Dagens låt: ingen speciell.

11 september

Publicerad 2011-09-11 23:19:22 i Vardag

Nu är jag hemma ifrån Knutby, vad har jag gjort för något då. Jo kom dit på torsdagskvällen, då gjorde jag nog inget. Sedan fredagen var vi till Knivsta och kollade på gamla saker men även en ny butik med väldigt fina saker i. Sedan köpte vi hem taimat eller hus de stavas, gott va det ju. Lördagen så tog vi bussen in till uppsala för kulturnatten. god dryck och bra folk, etage tror ja det stavas blev kvällens slutpunkt. Sen tog vi bussen hem. Men det var väldigt kul.

Just nu sitter och jag och läser om knölar. Det är så att jag har fått en liten knöl på låret, har aldrig tidigare haft någon sådan. Antingen är det en finne, fettknöl eller någon annans sorts knöl. Jag tänker vänta några veckor och se vad som händer. Sedan får vi se, jag har börjat blivit så orolig för allt som förändras med kroppen. Flera personer varje år drabbas, så varför ska det inte hända mig. Så jag har nog bra koll på vad som händer. Man vet ju aldrig. Dock vill jag inte bli för rädd och orolig, förra veckan kunde jag inte somna för jag låg och tänkte på massa sjukdomar, jag får faktiskt lugna mig lite.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon ska jag vara hundvakt och hästvakt i 3 dagar. puss

-

Publicerad 2011-09-09 09:51:40 i Vardag

Fick äntligen sova med pojkvännen inatt, då sover jag skönt kan jag säga. Igår var jag till arbetsförmedlingen på något som kallas info möte, så än har jag inge kommentarer om det. Sedan tog jag och mamma bilen, åkte och kollade på massa gamla möbler och loppisar. Man kan fynda det kan man verkligen göra. Jag hittade en jätte stor fin vas inne på coop. Den kan nog bli väldigt snygg. Nu ska jag leta vidare efter en bild på en blogg som jag vill ha, har tappat bort den.
Ha en bra dag, puss

bonde kärlek

Publicerad 2011-09-07 21:25:00 i Vardag

det är något som bara får mig att må bra, jag har alltid älskat bonde söker fru och kommer aldrig sluta heller. Sitter än och små ler åt dom söta breven. Om jag vore singel skulle jag söka in, nu har jag min egna bonde så jag är nöjd.

Dagen bestod av shopping med bästa Jen och Emma, vi åkte till kupolen och jag fick hem lite smått och gått. Har en del saker kvar till att köpa. Skulle faktiskt behöva ett par jeans, en jacka och en väska och ett par vinter skor, sådana trökiga saker som kostar massa kronor. Men jag måste väl ha det, kan ju inte leva i sommar jackor i 20 minus gradet. Det får komma hem med tiden, jag ska väl köpa massa inrednings saker till huset sedan också.

Nu ska jag packa och förbereda inför första mötets med arbetsförmedlingen, jag vet inte om det blir  bra eller dåligt. Det får dom bestäma, det kommer nog höras sen hur det gick. Sedan ska väl mamma och jag göra något, sen tåg till uppsala och sen hem till killen. mys, saknar han.

Avesta

Publicerad 2011-09-06 13:40:04 i Vardag

Godagens, äntligen fick jag en god natt sömn, så underbart skönt. Har tagit mig en vecka att kunna sova bra hemma, utan min fina kille. Tog med pappa till Avesta idag, eller han tog med mig. Vi gick och förbokade en garderob på jysk, hämta den nästa vecka kanske. Sedan köpte vi saker till vårat hus. så kul va det.

Nu har jag sätt ett avsnitt av ensam mamma söker och kollat lite på gossip girl, ska nog fortsätta det. Sitter och undrar om jag ska gymma idag eller göra det imorgon.

Puss

träningen har börjat.

Publicerad 2011-09-05 17:54:30 i Vardag

Jag har även idag gått 4.8 km, stolt man blir över sig själv. glad att jag nyss kom in, nu är det storm väder ute och regnar. Idag har jag sökt lite fler jobb och skrivit upp mig på bostadskö till nästa år. Försöker att förbereda mig lite, men vem vet jag kanske får andra planer. Just nu lockar utomlands rätt mycket. Någon gång i livet ska jag plugga i alla fall, bara när vet jag inte och vad.

fint med en brun målarfärgsklick på skon!

Andreas Wijk

Publicerad 2011-09-05 11:34:54 i Musik



herregud, hur kan en man sjunga så jävla bra och vara så snygg. herregud, blev lite kär.

league of legends

Publicerad 2011-09-04 12:30:16 i Vardag



det är ju något som inte riktigt stämmer, mmm vad jag inte gillar min dator längre. det skulle vara kul med en lite mer GO data, vi får se snart, är sugen på att inhandla en ny!

mobil pic.

Publicerad 2011-09-03 11:03:19 i Vardag



lite random bilder från mobilen, de två sista bilderna är på den söta lilla saken från igår, jens lilla bebis!

röda korset

Publicerad 2011-09-01 17:54:00 i Vardag

ibland får jag för mig saker, typ som nu. nu har jag införksaffat mig två tjcoktröjorslashstickade, en är tjej och en kille. helt groteska mönster och så där burriga mysiga. inte vet väl jag om dom är snygga eller inte. Vi får väl se om jag kommer våga använda dom. 40 kr styck på röda korset!



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela