Camilla Persson

Kräftskiva

Publicerad 2010-03-27 14:45:27 i Vardag




Hade kräftskiva med världens bästa flickor igår, det var supermysigt! Ni är mina bästa vänner 130 kräfter räkna vi ut att vi fick i oss, sedan drack vi gott och myste bara ner oss. Nu ska jag öppna fysikboken och plugga!

pluggar

Publicerad 2010-03-25 20:44:24 i Vardag

Jag har pluggat och det är klart man känner sig lite små duktig då! Nu är ja sugen på te och sedan en stor tshirt sedan krypa ner under mina täcken och sova. Gud ja har blivit värsta toffen i min säng, det finns inge underbara en den. Ja litar på den, det ger mig trygghet typ. Gud låter som ja är helt kär i min säng. Men ja är nog det. Jag ska nog göra ett bildcollage med den sen.
Ha en godnatt, puss!

Panik

Publicerad 2010-03-25 11:52:45 i Vardag

Igår cpade mitt internet ur i huset, arg som ett bi var jag. Men ja åkte till stallet red kyndill och gick hem (3 km, vuxenpoäng) och hoppades på att internet skulle funka då, men nej det ville mig inge bra. Jag gick och la mig och somna. Jaha..
Nu ska jag fixa lite med årsboken, sen väntas två härliga lektioner med fysik och matte. döda mig!

arg

Publicerad 2010-03-23 19:35:31 i Vardag

Jag hoppas att man kan ladda upp bild nu, har försökt ladda upp en bild hela dagen. Men det har inte viljat gjort det..
Varför går det inte, ja blir så arg..

Hade snöbollskrig med mamma, skoj! ja vann!


Jag ger det ett nytt försök med att ladda upp en bild..
NEJ ARG!

 

Pictures

Publicerad 2010-03-23 15:34:24 i Foto

Ja okej, ja erkänner ja lär mig, men va fan.. dom kanske inte är suveräna, men man måste börja någon stans,


Dagen

Publicerad 2010-03-22 18:10:55 i Vardag

Alltså ja vad säger man om denna dag, fysik i 160 minuter inne på ksk ¨på morgon. Alltid lika härligt och man startar alltid veckan med ett glatt humör, inte jag.. Fast det bäst var när victoria med k eller c, jag vet inte. Men hon knölade ihop tessis papper, fan va vi skratta!
Sedan tillbaka till landet och jag skulle ha trav, oj vilken rolig trav lektion. Det var bara jag där! Kände att det här inte var min dag alltså, ibland finns det såna dagar.
Nu ska jag snart chilla till stallet, får se om ja är sugen på att rida eller inte, skulle vara intressant att rida Kyndill efter gårdagens longerings pass.

Ha en fortsatt trevligt kväll!

Inspiration

Publicerad 2010-03-21 18:34:16 i Inspiration

Måste nog inför skaffa mig en ny kategori, där ja lägger upp inspiration på kläder. Det här kommer från pixie market.




KATEGORIN SYNS INTE! hmm, måste ja leka smart och försöka fatta alla koder och leta på felet, kanske ja måste. i så fall senare, eller någon som kan hjälpa mig?

Snö

Publicerad 2010-03-21 10:44:53 i Vardag

vaaaad nu då, snö.. det var inte precis planerat enligt dagens planering, det ser ut som det blir filmmarathon idag och ligga under täcket och fundera ut vad egentligen man ska göra. Hästen kommer nog få stå över dagens träning, han tycker nog inte heller det här är kul, om han gör det, så bestämer ja att han tycker att det är trökigt att springa i snöväder. Vem gillar det nu liksom när det börjar bli vår, inte vi heller.

Underbart

Publicerad 2010-03-20 20:30:16 i Vardag

Vädret gör väl en på topp, helt sjukt underbart det är ute nu. Jag vill bara gå runt hela dagen och vara. Imorgon ska jag nog gå ut och fotografera lite tänkte ja, efter ja har sovit ut en skönt natt sömn. Kan behövas efter en veckas pluggande.
Jag red även ut på hästen min, han var lite stark. Men kändes okej glad och pigg. Nu ska jag leta efter någon film som ja kan se ikväll, vore rätt nice att se någon bra. Jag kollade på Avatar i morse, den var bra! Jag grät och tyckte den va otäck hela tiden. ursh..
Ha en bra kväll, ja slänger upp en bild från hösten.


Dagen efter så här..

Publicerad 2010-03-20 15:14:57 i Vardag

Goddagens, jag har nog varit uppe i 6 timmar, men halva den tiden har ja kollat på film. Ja var på party hos Nisse igår, han fylle 18 i veckan, det var roligt och träffa massa folk och så. Sedan drog ja, jossan och hanna hem och så somna vi. Så vakna man upp utan huvudetvärk och allt, super skönt.
Nu ska jag bara åka till stallet och ta en lång tur på Kyndill, sedan blir det nog rätt mys bara ikväll.
Ha en underbar dag, kram

city and colour

Publicerad 2010-03-18 18:24:01 i Vardag

Sommar, vem längtar inte, ja vill ba slänga av mig mina kläder och ta på mig allt blomigt och somrigt och springa runt och skrika. Hur  härligt låter inte det?

Ja vad har hänt, skolan och inget mer, ja kämpar på som vanligt. Nu blir det snart stall med världens bästa häst!

bloggtorka

Publicerad 2010-03-17 11:59:50 i Vardag

Jag och Tessi bestämde oss för att kanske skriva något i bloggen, just nu bara springer dagarna förbi och man hinner liksom inte med något med annat än skolan, hästarna och ja vänner så klart. Men mer hinner man inte. I helgen tog ja mig tid till en tävling med hästen, den anordnades i hallstahmmars istölt. Och jag har nog aldrig varit så nervös men det var så kul att rida, kyndill töltade som en gud på isen. Kom delad etta med 4 andra tjejer, och sedan röstade domarna fram mig till två. :) Är super glad och nu har jag anmält mig till första kval tävlingarna.

Har slutat tidigt varje dag den här veckan och även idag kommer ja hem tidigt. superskönt verkligen. Nja jag är sommar sugen och till helgen blir det fest.

Kram

Namnsdags barn

Publicerad 2010-03-07 15:51:08 i Vardag

Idag har alla Camillor namnsdag och ja säger grattis!
Jag har då det väldigt lyxit ja, min mamma har bakat en tårta till mig och ja har fått fika. supermys. snart kommer lite släkt hit så ska vi äta god mat, .
Ja har redan varit vaken super länge, gick upp och kollade på hela vasaloppet och sen tog jag mig till stallet och red två hästar. Tinna som ja skulle rida av en vän, sen red ja kyndill, han gick strålande och jag satt bara och log.
Festen i fredags vart lyckad tycker ja väl, hade i alla fall super roligt! Inge mer typ..

<3

andra mars si so där

Publicerad 2010-03-02 12:12:54 i Vardag

godmorgon,
jag vakna för kanske två timmar sen, men har duschat, ätit frukost och sminkat mig lite. Jag ska till avesta lite senare, kolla lite i affärerna och hälsa på morfar o mormor.
Sitter lite på internet och får lite klädinspiration eller kanske mer sommar inspiration. Gud vad ja saknar sommaren nu, eller i alla fall att snön försvinner. Det är seriöst snö överallt och det kommer bara mer! nej nu ska jag göra något gott att äta och kolla på tv. Jag har sportlov och ska bara mysa ner mig hela veckan!
Pusss

Lite sån där update

Publicerad 2010-03-01 15:11:07 i Vardag

feem dagar sen, hur gick detta till. Vad tycks ska vi ta tag i det här på nytt. Jorå vi försöker.

Slänger in en bild på mina underbara vänner från tjejkvällen i fredags!

natalie, therese, malin, malin, jossan och jag.
Vi hade en toppen kväll! Mer bilder finns på mina bdb och facebook!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela