Camilla Persson

Kläder

Publicerad 2010-05-30 20:19:00 i Inspiration



dessa är nytt i garderoben, båda från hm och kostar 149 kr. fast köpte andra bilden i ljusrosa istället.

Fix

Publicerad 2010-05-27 19:49:13 i Vardag

Okej ja måste fixa massa ikväll, först borde ja, plugga matte, har prov imorgon. Städa rummet, det ser ut som ett bombnedslag! duscha och fixa mig tills helgen, ja ser ut som ett skatbo. Packa allt som ska med, för imorgon drar ja på shopping och grillkväll med världen underbaraste människor. Så nu börjar ja kvällen med att byta ut stallkläder till myskläder och sätta mig med något gott att äta och börja plugga!
Pusss

Mysdag

Publicerad 2010-05-26 22:42:38 i Vardag



Sån här mysdag hade vi efter skolan i tisdags, gick och fikade, på stan och tog en pizza. Underbart mysigt kan ja tala om! Jag och natalie fick även ett skratt när Tessis kort blev mat till automaten, ja trodde ja skulle dö! förlåt tessi för vi skrattade, men de va så kul! Jag tror jag och natalie va på mobbnings humör, skrattade åt allt tessi gjorde. På kvällen myste jag ner mig i sala, hos någon väldigt speciell person!

Nu längtar ja till helgen, på fredag blir det shopping, grillkväll och ja ska äntligen få träffa mina älsklingar Malin och Malin e, vi har inte sätt alla brudar på 5 veckor. Det kommer bli en kanon kväll. Sedan på lördag ska ja ut i avesta, för det är ju avesta fesitivalen, får vi se om det är nå roligt där. Men troligtvis blir det en bra helg.
Ha en bra kväll, jag ska ta en dusch, och plugga! kram

Dagen

Publicerad 2010-05-24 18:33:03 i Vardag



Dagen har varit super bra, fast dock vaknade jag så där piggt, när man tror man försovit sig. Fast klockan bara visade på 4. Men så låg ja vaken till klockan ringde vid kvart över 5. Gick upp och fixade mig, sedan buss till sala. Myste lite i sala och sedan buss till ösbu. Matte lektion och sedan idrott och matte igen. Massa tjejsnack och hade faktiskt en väldigt rolig dag. Fick även reda på att jag lyckats plugga mig till ett vg i matte c. Så himla bra!

Nu ska jag snart bege mig till stallet för rida lite och sedan hem och sätta fart på lite plugg, Sen somna och hoppas på att det går fort till imorgon.

Underbarhelg

Publicerad 2010-05-23 22:36:57 i Vardag

Ligger ner bäddad i sängen och kollar wallander, jag förstår inte hur bra dom kan vara. Snart ska jag sova, tänkte berätta att ja haft en bra helg. Fredag så blev det väldigt mycket mys, lördag med. Sen tog ja stallet och fixade rätt mycket. Idag har ja vaknat upp i bra tid, hjälp till hos mormor och morfar och städat. Även har ja hunnit med att äta hur mycket som helst. Bra helg!


lite bilder!

puss godnatt nu ska ja sova, och godnatt du!

hår

Publicerad 2010-05-23 20:39:42 i Inspiration


okej nu ska det blir en förändring, ja vet inte vad. Men ljustare, något i dom är stilarna?

Bandboys

Publicerad 2010-05-21 13:16:25 i Vardag

Morgon passet med p3 var bäst, bara så jäkla bra gamla godingar. Man fick alla känslor tillbaka när man stod framför spegeln och dansa som "liten". Hoppas på att 90 talets hits kommer spelas mer på dansgolven, jag kommer garanterat stå där och skaka rumpa och gråta till alla "bandboys" låtar, så underbart bra(inte).

Hade en lektion idag med, med sov morgon, idag gick ja upp i tid, rätt okej bra av mig. Hann till och med städa lite. Men måste plocka in alla kläder, fyfan va kläder jag har.. mer ska det bli, nästa onsdag blir det uppsala i några timmar. Oj vad ja ska shoppa. (A)

Pussss

Modevisning

Publicerad 2010-05-20 21:45:40 i Vardag



Hemkommen från modevisning, där min vän Sabina och henns kompis Hannah har sytt kläder och så. Dom var jätte fina! Jätte trevlig kväll!

(ursäkta mitt bansliga hår, ska skapa något roligt hår tror ja)

Nytt försök

Publicerad 2010-05-20 13:40:33 i Vardag

Med att bli en  bättre bloggare, just nu är livet underbart(förutom fysiken). Jag bara ler och är faktiskt rid sugen just nu :) hoppas ja hinner upp till stallet idag. Sen ikväll ska jag vidare på modevisningen.



Vädret är kanonens, har suttit ute lite och solat, eftersom ja slutade tidigt idag. Nu ska ja ta mig till köket och göra iordning lite käk! Ha en bra dag.., längtar till imorgon. Puss

Ny planering

Publicerad 2010-05-19 20:00:36 i Vardag

Helo!
Sitter och pluggar fysik, har tagit lite paus. Men ska snart börja igen, går runt i högklackat och tränar på att gå. Ska gå modevisning imorgon för min kompis som har ett projekt. Ska bli riktigt roligt, får vi se hur det kommer sluta. Har bloggtorka, skriver ikväll istället..
kram

:D

Publicerad 2010-05-15 14:22:12 i Vardag

Nu händer det mycket, praktiken är klar, jag är alltså hemma nu och kan vara det ett framöver. Snart får jag sova i min egna säng. Jag fyllde år i onsdags, även om det inte kännt något alls typ. Känns inte alls att ja fyllt, fast fått jätte mycket hälsningar, det är kul!
Igår firade vi min vän niklas som fyllde 18, väldigt trevligt. Sen somnade ja in hos bästaste Jennifer. Nu har ja åkt hem och sitter hemma, vet inte alls hur kvällen kommer sluta, hemma, ut eller bara slappa. Vi får se.

kramar

Sista veckan praktik

Publicerad 2010-05-09 15:29:43 i Vardag

Snart åker jag och avklarar sista veckans praktik, det känns underbart. Sen ska jag hem och fixa upp allt i skolan och andra saker som körkort, jobb och umgås med vänner.
Känns bra att allt är avklarat sen, jag längtar till helgen, det ska bli så himla roligt att fira folk och fira mig. Jag fyller på onsdag, liksom onsdag. Helt sjukt.

Idag har ja inte gjort något annat än ridit och fotat lite, snart packar ja väskan.
Ha en bra vecka, kram

Gokväll

Publicerad 2010-05-08 20:08:14 i Vardag

Har nyss fått i mig en god måltid mat, det var super gott och har kunnat fått i mig hur mycket som helst. Jag vaknade upp i sala idag, och sen gick ja runt med föräldrarna på stan lite. Kollade på jacka till pappa och fick mamma att bli av med jätte ful "halsduk". Så köpte hon en ny lite bättre i alla fall. Jag hittade inget riktigt wow aktit som fick följa med hem, jag sparar pengarna till något extra istället. Hittade fina smycken som kanske får komma hem sen.

Nu ska jag nog bara njuta av en ledig kväll och bara sitta med datorn och klicka runt lite. Kommer nog upp något inlägg senare också.
Ha en trevlig kväll.
Kram

Band of horses

Publicerad 2010-05-08 14:23:12 i Musik



Ny låt av Band of horses - compliments. Inge bra kvalite på filmen, skruva upp ljudet och lyssna!

Fotografering

Publicerad 2010-05-07 21:53:47 i Foto


Fick låna bästa kameran canon 50D med 50mm/1,8 glögg("objektiv") av David, helt sjukt. Pappa ja vill ha den!

10-05-07

Publicerad 2010-05-07 19:59:31 i Vardag

Bara för att jag måste skriva något, så jag inte kommer allt för långt efter. Hemligt uppdrag kallar jag det och ja säger inget om det.
Ikväll blir det nog myskäll och ja tycker de här är rätt mysigt..

Har kommit på två saker till önskelistan, en ny nice plattång och peace and love biljett!
5 dagaaaaaaaaaaaaaar kvar!

Gokväll!

Publicerad 2010-05-06 19:38:02 i Vardag

Jag skulle vilja ut och fota hur mycket som helst, det är så otroligt fint ute. Det är as många fina hagar ner mot vattnet här. Så nästa vecka ska kameran med och ja ska ut och fota lite.
Nej nu ska jag snart göra lite mat och mumsa i mig det. Jag är inte sugen, men ja måste nog. Imorgon kanske jag ska hälsa på mina släktingar också, trevligt! Sen på kvällen ska jag träffa en saknad person och så får vi se vad helgen bjuder på.

kram

Tips.

Publicerad 2010-05-06 12:50:43 i Vardag

Jag skulle behöva alla tips jag kan få på olika sorters maträtter och sånt till min födelsedag. Jag ska ha så att folk får komma och gå, då vill ja ha något som är enkelt och bra. Har funderat på olika pajer, sallader och tilltugg. Men har ni några råd till något annat, så skriv! (jag är inte så duktig på matlagning, men ska försöka)
Ge även tips på drinkar, båler eller något gott att dricka?! Här ska det firas!

kram

Godmorgon

Publicerad 2010-05-06 06:47:10 i Vardag

Vaknade precis, det är riktigt tuffat gå upp nu. Skulle mer än gärna ligga kvar i sängen och bara mysa. Nu är det torsdag och imorgon åker ja hem. Jag ska försöka åka hem med buss, pendel och tåg? Hur ska detta gå säger ja, jag är inte precis den där tåg tjejen som skuttar på ett tåg. Jag är rätt dålig på att hitta och inte så framåt, men det ska nog gå bra. Så länge ja har en biljett och sitter på tåget.

Ha en bra dag, kram!

slut på jobb idag

Publicerad 2010-05-05 16:21:08 i Vardag

Får man kalla det jobb fast det är praktik, jag jobbar ju ändå med kroppen! Det är väl det som räknas. Slutade i alla fall nyss, fick en halv timmes längre paus från att börja imorgon. skönt.  Nu sitter ja vid datorn med en kall cola och funderar vad jag ska kika på för film. Det finns liksom inget mer att göra. Mina ben värker och ja har lite mensvärk. Så vad passar inte bättre med som en film då! förtjänar ja av dagens slit.

Ibland är ja så smart, ja låste dörren igår kväll, bara för att känna mig säker. tror ni inte jag kommer ut nästa morgon, så hade jag glömt vanliga nyckel i dörren, oj vilken säkerhet det blev.. Jag skrattade så jag vet inte vad, måste ha sätt rätt skumt ut om någon sätt det!

Kvälls inlägg

Publicerad 2010-05-04 21:44:34 i Vardag

Tänkte bara skriva lite kort innan jag kryper ner i sängen..
Idag har dagen gått fort, vi fick även pizza av menhammar, så jag känner mig mätt och belåten efter ja åt en fryst pizza till middag också. Ibland får man tjocka. Just nu känner jag mig gladare än vanligt, jag vet nog varför också. Men det tänker ja inte tala om.. (gaaah)
Herregud nu måste jag skicka iväg ett sms till min faster som har namnsdag idag, undra om min kusin heter lika dant. hm. sen måste jag skicka iväg ett tack brev till min moster och morbror för min namansdagspresent.

Jag insåg just att mitt hår pallar inte sol, jag måste ta tag en färgning till för just nu är det blek som fan. Undra om man ska våga testa något nytt? vi får se, så här kan det i alla fall inte se ut.

Godnatt mina vänner. puss

Inspiration - Modekungen

Publicerad 2010-05-04 17:19:21 i Inspiration


den sista är en vit skjorta, om ni vill se den bättre så får ni ändra ljuset på dator eller något. Dom här två skjortorna kommer från modekunden.se och ja vill bara ha dom i min garderob.

rast..

Publicerad 2010-05-04 10:13:38 i Vardag

tänkte slänga in ett inlägg  så här på morgonkvasten.. Heter det "kvasten"? lät konstigt, aja.
Jag har redan varit uppe sen kvart över 6. Sedan sov jag hur dåligt som helst inatt, jag vaknade hur mycket som helst, oskönt. Just nu har vi rast fran alla unghästar vi håller på med, dem ska filmas på "kritereakution" något sånt, kan inte stava till det. Så vi borstar som tusan och har på massor av pälsglans. Snygga blir dom. Jag tänkte ja med kameran nästa vecka och fota lite här så får ni se hur det ser ut. Det är stort som fan och rätt okej fint.

Nu ska vi fika lite och pusta ut lite, sen börjar det igen. Sen blir det lunch!
Kram så länge.

10.05.03

Publicerad 2010-05-03 21:03:56 i Vardag



Jag måste ju skriva lite tycker jag, idag har ja arbetat hårt på praktiken. Vi fick till och med beröm över allt vi gjorde, känns mycket bra! Nu längtar jag efter sängen och få krypa ner i den.. Sängen har aldrig varit så skön som  den är nu..

Har även kommit på mer saker på önskelistan, (jag vet barnsligt, men va fan alla vill ju veta. Och det är nog mest till mamma och pappa)
. Thomas sabo armband
. I.d smink
. kläder
. väska
Sen är det tomt i huvudet igen.

Jag gillar inte jossan hund, han stinker!
Godnatt.

Andra veckans praktik

Publicerad 2010-05-02 14:22:46 i Vardag

Snart åker jag iväg till andra veckan på praktiken. Jag är inte alls pepp, men det är bara att  gilla läget. Jag saknar mina vänner så obeskrivligt mycket, och jag saknar speciellt dig.

Jag har börjat gjort lite önske listor på saker ja önskar mig..
här är första

Länkar

Publicerad 2010-05-02 11:29:34 i Vardag

Jag har lagt till några länkar på menyraden nu. Kolla in dom tycker jag!

10-05-01

Publicerad 2010-05-01 18:41:23 i Vardag

Hejbloggen och glad första maj.
Hoppas alla hade en jätte trevlig valborg och att vädret var bra. Jag tillbringande min valborg i sala och träffade massa bra folk.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva, har haft en myslördag idag och bara tagit det lugnt. Jag ska göra mig räkmackor snart och ta det lugnt, tänkte ta mig till stallet sen och rida, men jag tror inte jag orkar. Jag har ingen kraft kvar från praktiken. Det finns bara en sak som får mig att orka just nu, den känslan är väldigt bra. Jag bara ryser.
Ha en fortsatt trevlig kväll. puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela