Camilla Persson

Italiensk afton

Publicerad 2012-08-31 17:35:55 i Vardag

Ikväll blir det italiensk afton på portan men bra vänner. Jag fortsätter att öva på att lockahåret, så dom som får se mig ikväll behöver inte klaga över att lockarna står lite hit och dit, ;P haha det blir inte alltid så snyggt kan jag ju säga! Dom hinner nog gå ut innan vi är där..
 
Ha en fin kväll alla, puss!
 
 
Ital

Rockbjörnen

Publicerad 2012-08-29 21:12:00 i Vardag

Har spenderat mina små timmar till att kolla på rockbjörnen och nojja mig över att vafan är det för publik och det är lite tort, inge riktigt drag. 
 
Så därför hyllar jag min musik som jag gillar bäst! Den var rockbjörnen 2007..
 
och efter att jag redan pupliserat detta inlägg kom ett inslag med Loreen, oj vad hon såg trött ut!

Nytt språk

Publicerad 2012-08-29 18:38:57 i Vardag

haha.. herregud!
Jag ska då lära mig ett nytt språk, ekonomispråket. Det är verkligen som ett helt nytt språk, men jag antar att jag kommer lära mig det sen. Just nu bara försvinner texten i ögonen. snart så, men nu är jag på ge!
 
 

Det går bra nu!

Publicerad 2012-08-29 12:44:00 i Vardag

Det bara trillade in massa vuxen poäng, tränat, damsugit, fixat massa saker med banken och hunnit plugga. Och klockan är bara 1. Sen rasade allt när jag började lyssna på justin bieber och jag tycker om den nya låten. Inte alla låtar, så vi har det klart. Utan några av dom senaste. Förstår egentligen inte varför eftersom jag inte lyssnar på den musik stilen i vanliga fall. Men några undantag har man ju! 
 
 
As long as you love me! Puss!

Mannen som talar med hästar, kanske!

Publicerad 2012-08-28 21:49:12 i Vardag

Morgondagens todo!
 
Träna, ja fan nu måste jag. 
Plugga, ja får inte komma efter första dagen. Nu jävlar ska jag klara av det här!
Laga någon god mat, bara för att äta.
 
Sitter och kollar på svt1, det är ett program som handlar om en sådan hästman som har ett sånt underbart sätt att hantera hästar. Hans otroliga teori och sättet är så makalöst att jag sitter och ryser. Det finns inte många människor som är så där duktiga på hästar, alla har sina ideer. Men han vet vad han gör! Har en dröm nu, att få rida för honom. I alla fall se en kurs för honom. 5 stjärnor för Buck Brannman! 
 
Puss Camilla.. föresten det kändes mycket bättre idag på skolan! så jag är faktiskt glad idag!

Student!

Publicerad 2012-08-27 17:13:00 i Vardag

Hallo!
Då var det gjort, första dagen på ekonom programet på högskolan. Det var rätt lugnt idag, mycket nerver och man visste egentligen ingenting. Men jag klara mig bra, imorgon har jag min första lektion. Nu får vi se om just denna utbildning passar mig, pratade med en del andra i klassen och herregud vilka engagerade personer. Dom hade redan jobbet inom "ekonom" branchen och visste att detta var det rätta utbildning. Kommer jag dit och är lika förvirrad fortfarande! Men kul ska det blir att börja i alla fall. 
Just nu är jag rätt död, min hjärna har varit spänd hela dagen så skönt att slappa lite. Så här mysigt hade jag och sess nyss. 
 
 
Och tack alla fina människor som peppar mig! 

nervös tjej check.

Publicerad 2012-08-27 08:05:56 i Vardag

okej.. lite nervös ja!
 
En timme tills jag ska åka och jag är redan klar. Bra, kunde försökt "sovit" än timme till. Men tänkte bra att vara ute i god tid i fall något händer. Har läst igenom alla pappren så jag inte missar något och hoppas på att man inte måste gå på den där fikan i början. Kort fattat så känner jag mig som ett barn som ska börja första dagen i skolan. Och det är jag ju, fast lite vuxen!
 
Hoppas dagen går bra och att jag hittar. 
 
Puss Camilla, skriver mer ikväll om hur det gick!

Det fina med djur

Publicerad 2012-08-25 22:50:00 i Vardag

Det är lite roligt med mina bilder, jag har inget bra redigeringr program och jag har inte hittat min stil på bilderna än. Så jag varierar mig väldigt mycket. Den här dagen har varit lång, kännt mig ensam och bara seg. Men tänk vad bra att man har djur ibland. Dom gör en alltid på bra humör och får en att må bra även när man mår som sämst. När alla köpte häst, köpte jag en katt. Bästa Princess! Idag har det varit jobbigt då har hon varit på busigaste humöret och busade med mig massor. Då fick hon mig att le!
 
Puss Camilla

Lördagsmys

Publicerad 2012-08-25 12:50:04 i Vardag

Hej lördag.
Idag är en sån dag då jag inte ens klätt på mig, går fortfarande runt med en stor t-shirt och bara myser. Har tvättat mitt fönster och tvättat sängkläder. Så endå har jag fått lite gjort.
Ikväll blir det kräftor med mamma och pappa!  
 
 
 
 
 
 

Fredag och två dagar kvar

Publicerad 2012-08-24 09:51:58 i Vardag

Först och främst närmar det sig, jag är nervös!
 
För den andra så verkligen hatar jag mitt hår just nu (kan vara för att jag har glömt min plattång och får försöka mig på att göra allt utan den ). 
 
Ska snart åka iväg till Västerås med pappa. 
 
Ungefär så här känner ja mig nu

en tjej behöver alltid

Publicerad 2012-08-21 18:23:00 i Vardag

 
Åkte in till Sala idag för att möta upp världens bästa Malin. Fika på johansson och den älskade fyllda bagutten som jag så länge fruktat efter. Sen blev det lite kik in i butiker, har hittat en väska nu. För dyr egentligen men den var fin, praktisk och jag behövde den! 
 
 
Ny kärlek, kan vara ja!
 
 
Puss på dagen!
 
 

måndagen innan måndag

Publicerad 2012-08-20 17:58:40 i Vardag

haha, blogg.se har rätt dålig humör kan man ju säga. Fast jag sitter och skrattar endå. 
 
Idag har jag verkligen fått mycket gjort, även om det bara har varit framför datorn hela dagen. Men har läst hemsidor och tagit på allt jag behöver. Beställt första böckerna till skolan, det kommer bli väldigt mycket prat om skolan fram över. Kan inte riktigt förstå att jag ska börja plugga. Min fina katt har varit på mya humör idag och legat i sängen och gosat hela dagen!

Bröloppsfin

Publicerad 2012-08-19 22:04:00 i Vardag

Hej hej!
 
I helgen var det brölopp, super fint var det. Okej om en vecka sitter jag på samma ställe som nu och på måndagen börjar jag skolan. Är så nervös men det ska bli så kul! 
Imorgon måste jag fixa allt inför det, datum, tid och plats. åh herregud känslan när man kommer till en plats där man inte vet vart man ska gå eller inte känner en enda, men ser verkligen fram emot det. 
 
 
Och imorgon ska jag träna! Måste köpa nya skor men det är så dyrt och har redan shoppat denna månad. Så får se hur jag gör. Och just har glömt min plattång hos Andreas, mår lite dåligt över det. 
 
 
Brölopp outfiten! 

Fan vad cool

Publicerad 2012-08-16 13:37:49 i Vardag

Jag är, jag är fan cool. Eller?
Andreas har redan åkt till Jobbet, så nu ska ja spela oh shit vad jag ska spela..

Har trökigt puss

Som vanligt.

Publicerad 2012-08-14 13:05:46 i Vardag

Som vanligt när jag ska börja göra något nytt har jag ingen stor koll. Borde börja kolla vad man ska ha för böcker och vad jag har för scheman. Men på måndag ska jag fixa allt sånt. Kan inte förstå att jag ska börja plugga på högskola om en och en halv vecka och bli smart. Herregud! är så nervös. 
 
I helgen blir det brölopp är sjukt nervös för det också, fast det ska bli roligt att göra sig lite extra fin. Sen är det ju inte varje helg man gör något sånt. 
 
Nu längtar jag till att både jag och och Andreas kan hitta något att göra på samma ställe, och flytta ihop igen. Även om det kommer ta några år. Sen längtar jag till en egen häst! oj vad jag längtar!
 
Puss

Den där kult kulturen

Publicerad 2012-08-10 11:42:02 i Vardag

Jaha... ja är typ dö förkyld. eller egentligen inte. Jag nyser bara och min näsa är täppt. Men annars mår jag bra. Så jag skiter i att ja är förkyld ikväll blir det fest. Top cats kommer till Avesta parker så i med rocka billy känslan och kö bara kö. S
 
 

Idrottmannen

Publicerad 2012-08-09 22:19:39 i Vardag

Jag dör av detta olympiska spel. Det är med mitt hjärta som säger att jag är en tönt när det gäller sport. Kanske är det för att jag alltid varit så dålig i det så jag gläds med andra. Idag har jag fått sätt två historiska lopp. Och det är inte lätt att jag faller för var och varan indrottsman. Kanske faller jag för idrottkvinnor också. Men inte lika mycket som för män. 
Idag har jag varit jätte nervös, men han gjorde det han tog ett os guld till. Usan bolt är det som dom säger, att han har haft mest inflyttande på fridrottens historia. Han har i alla fall påverkat mitt, människor ska fan inte prestrea så bra som han gör. Hur kan han, jag är bara imponerad. Tycker synd om mina barn, dom ska bli bäst i världens. Eftersom jag inte var 2 år och sa redan då att jag skulle bli bäst i världens så blev jag inte det. Det är det som spelar roll. Den lilla delen när man är liten och vet redan vad man vill. Hur sjukt är inte det. Ska somna drömandes om att jag var bäst i världens på islandshästar. En dröm som aldrig kommer gå i uppfylelse bara för jag inte sa det när jag var 2. vafan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela