Camilla Persson

..

Publicerad 2011-07-30 18:57:40 i Vardag

men nu då. Andreas och jag åkte hem till Malin och firade henne, så blev vi kvar där. Idag har det varit en bakis dag rent sagt, väldigt skönt. Köpte godis för 60 kr som kommer funka väldigt bra.
vad har jag mer att säga, inget. Nu ska vi laga mat och sen kommer vi nog somna!

Norrtälje

Publicerad 2011-07-28 18:51:27 i Vardag

Kom nyss hem ifrån Norrtälje, har gått runt och kollat i affärer. Jag körde även dit, gick okej, stan blev ju sjukt mycket läskigare eftersom det var bilar över allt. Men mycket nöjd över min insats eller vad man nu säger. Nu ska jag snart äta mat med the pojkväns familiiii! och sedan äta av den där goda sorben och marabou daim, ja gott ja!
Ha en mysig torsdags kväll, njut av vädret nu när vi har sommar värme. Imorgon blir det festligheter, och jag ska även passa på att säga Grattis till världens bästa brud och vän Malin! :) pussss

äventyret på väg

Publicerad 2011-07-28 15:04:01 i Vardag

blupp, sitter hemma hos andreas och försöker komma på något att göra, nästan helt omöjligt att göra något när man inte har några pengar. blir lite arg. men men.. jaha inget mer att säga, puss

ORANGE

Publicerad 2011-07-27 17:53:14 i Vardag



är den så orange eller inte, det lilla negativa är att jag ser ut att ha jätte stora lår i mina leggins, hm skit samma. LEGGINS ÄR DET BÄSTASTE OCH SKÖNASTE SOM FINNS! LEV I DOM!

...

Publicerad 2011-07-27 15:23:33 i Vardag

Idag var jag och shoppade lite i Avesta stad! hittade faktist en jätte söt linne på Vero Moda för 139 kr och en kofta(stavas kofta med två ff eller ett f?) inne på åhlens för 50 kr. Inte illa! av mamsen fick jag 3 par trosor i körkortspresent, hehe tack! :)'


bara för att bevisa att jag körde och behövde bara göra som jag ville, även om jag typ får lite skuttiga hopp ibland!

CAR!

Publicerad 2011-07-27 09:52:31 i Vardag

såå lycklig är jag, äntligen får jag ta bort övningskörs skylten och åka runt själv. det är sån mäktig känsla när jag satt i bilen och dom sa du är godkänd, yippi!
Första turen  blir utan övningskörsskylt och med mamma i bilen, blir att åka till Avesta och kolla lite.
Puss

det är nu eller aldrig typ

Publicerad 2011-07-26 14:50:35 i Vardag

nu ska det tränas inför min sista kör lektion, inför uppkörningen, shit jag är nervös! nu gäller det. föresten så klarade jag ju teorin igår! har aldrig varit så nervös och vart så lycklig när det stog godkänt! pussss

intesivt körkort.

Publicerad 2011-07-23 17:59:14 i Vardag



hejsan, nu är de så där lång tid sen sist. Mycket har väl inte hänt, har jobbat lite granna och sedan har jag haft två veckor intesivkurs för att klara mitt körkort. Så på måndag och onsdag gäller det, jag känner mig lite nervös, men jag håller alla tummar för mig själv att jag klarar det. Igår kväll hamna jag och Andreas hos Malin och Nisse och käkade grillat och drack vin. Så där super mys. Snart ska jag bege mig till Salbohed för festligheter, min pojkvän och hans fyller i helgen så ska fira dom. Blir nog helt okej kul hoppas jag.
Ha det bäst. pusss!

Utkast

Publicerad 2011-07-09 15:39:23 i Vardag



hamnade i sovkoma nu på fredags eftermiddagen, rätt skönt. snart blir det tacos och sedan kommer ja städa mitt äckliga rum, sen lovar jag att jag somnar igen för då går tiden fortare och pojken kommer och kryper ner hos mig. imorgon bär det av till sm islandshästar, rätt nice. och jag vill köpa häst och rätt sugen på det. just det + blir en dusch också det är så varmt när man somnar av mitt på dagen så jag svettades som en apa!!

puss

fina dagar gör en lycklig

Publicerad 2011-07-04 20:41:29 i Vardag



fin dag i stockholm förra onsdagen med min faster, och hälsade på min kusin med barn. Väldigt trevligt. Dagen efter så åkte jag med min bästaste Malin till uppsala och shoppade loss, hittade massa fina kläder, så jag var lycklig. På kvällen satte jag mig på en buss till knutbyn, och tillbringade helgen där, lördag kväll åkte vi hem! myspys..

Jag sitter nu i sängen och håller på att somna, har fått nackspärr och hoppas det försvinner snart. Igår en johan falk film på tv, jag ska testa att se den, om jag ska vara ärlig så har jag nog aldrig sätt en sån film.
Puss i alla fall

bio med han

Publicerad 2011-07-04 13:27:43 i Vardag

Har gått på bio två gånger förra veckan, både lördagen och söndagen? eller var det fredagen och söndagen så var det. Först såg vi piretes och igår såg vi kronjuvelerna, super bra! båda två faktiskt.
Måste ju även tala om att bill är snygg!! alltså snygg..


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela