Camilla Persson

Fredag förmiddag

Publicerad 2010-10-29 10:49:36 i Vardag

Sitter  på skolan nu och inte gör något alls, har håltimme till 12.15. Min dag började jätte dåligt att jag glömde mina stipendium papper som jag skulle lämna in till skolan. Så jag håller alla tummar jag har för att jag kan hinna lämna in det efter höstlovet. Men annrs får jag åka hit nästa vecka och fixa det. Panik!!!
Sen fortsätte min dåliga dag igenom att taxin var försenad och jag missade bussen i färnbo. Så dom fick skjuts mig ända till sala,  blop! Och nu sitter jag  här på skolan, utråkad och ensam i ett bibiotek. jag döör..

Ikväll ska jag ut på Portan med min fins vän Astrid,
Pusss

trött

Publicerad 2010-10-26 19:55:25 i Vardag

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film, jag är nyss hem kommen från västerås med Pappa. Vi har kollat datoer. Jag känner mig ful och almänt seg idag, vet inte riktigt varför. men ah. puss

Sweet!

Publicerad 2010-10-26 15:04:12 i Vardag

Hej, hoppas allt är bra med er? med mig är det bra, idag hade jag bara två lektioner, så det var väldigt skönt att komma hem tidigt en dag! Just nu håller jag på att laga lite mat åt mig, sedan tror jag ska kolla på en film till skolan. Kingdom of heven heter den och den är 4 timmar, så jag borde kanske börja någon stans.
Jag tänkte visa upp mitt nyinköpta halsband som är as snyggt.
från Ur och penn  för 50 kr

sjuk

Publicerad 2010-10-22 10:59:00 i Vardag

Helo
Även om jag är på bättrings vägen så tog jag beslutet att stanna hemma idag. Jag känner mig inte riktigt frisk, utan huvudet och halsen gör ont. Men måste plugga hemma, eftersom jag har ett fysik b prov nästa vecka och så missade jag två matte lektioner den här veckan. Tror även om jag orkar ska jag städa lite här hemma och plocka undan alla glas som smygit sig in efter ja varit sjuk..
pussss

du är överallt!

Publicerad 2010-10-21 19:23:44 i Vardag

igår hamna jag i koma eller nej jag blev bara väldigt sjuk. Kände igår morse att jag hade ont i halsen och min kropp var lite död. Men jag åkte till skolan, sedan när jag kom hem gick ja och la mig och sov i 3 timmar, hade 38.9 graders feber. Kunde inte vara hemma idag för vi hade skolfoto och det var mitt sista skolfoto, det kan man ju inte missa. Jag vissar upp det sen när jag fått det :)
Hoppas ni har haft en bra dag. Jag försöker bli pigg, men mitt huvud väger kilon. Och imorgon kommer min pojkvän hem, pusss <3

20.33

Publicerad 2010-10-19 20:33:01 i Vardag

Hur gick det här till, 2 dagar och 8 timmar sen jag blogga. fymig! jag tycker faktiskt det är kul att blogga. Idag har det varit en riktigt höst väder, jag bara satte upp håret i en knut och åkte till skolan. Skolan var helt okej, engelskan med nathalie var väldigt roligt också! eftersom det nästan bara var 7 pers på engelskan.
Nu kom jag nyss hem från stallet och en rid tur på sprutan, gick faktiskt riktigt bra! Så längtar till helgen med kurs för Haffi, det ska bli riktigt spännande.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite plugg förhoppnings vid, men inget till den här veckan i alla fall. Imorgon blir det en dryg dag i skolan, så ska nog gå och lägga mig i bra tid!
Pusss

Grym kväll igår

Publicerad 2010-10-17 12:10:39 i Vardag

Även om jag inte var på någon förfest så blev det en lyckad kväll. Jag träffade på massa underbara och saknade vänner och vi dansa loss. Och seda spelade Johnossi och det var grymt. Verkligen en grym kväll tycker jag, hade as kul.

Klicka på bilden för en av dom grymaste låtarna!!

Ny städat rum

Publicerad 2010-10-14 20:34:37 i Vardag



mysigt och ja är super glad! nu är mitt mål att hålla det så här fint i en vecka först, sen tar ja längre och längre. Jag måste ju börja någon stans. blev i alla fall jätte nöjd,

puss

trött skola trött

Publicerad 2010-10-14 17:54:29 i Vardag

Är så fruktansvärt trött på min skola just nu, allt med olika ämnen och scheman är kaos. Inte bara vi elever tycker det, utan också lärare. tycker det är fruktansvärt att det ska få bli så här. Jag orkar inte ens lägga energi på att klaga eller bry mig längre. Jag åker dit och sitter på mina 4 timmars hål timmar i veckan, det är inte så roligt att vara fast där ute men vad gör man inte. Det är sista året och det är bara att ge järnet,
Idag har jag bara varit på en fysik lektion, sen fick jag grym mensvärk och glömde dem förbannande tabletterna hemma. Men det kanske var meningen, eftersom vi inte ens hade någon lektion.

Pusss

I'n

Publicerad 2010-10-13 21:36:36 i Inspiration


mumsigt tycker jag, får gärna hamna i brevlådan tycker jag.. Kanske en julklapp till mig själv senare,

rummet

Publicerad 2010-10-12 17:41:54 i Vardag



mitt rum är fint, skulle inte tro det. Det ser ut som ett bombnedslag!!!
Ni kan ju se mina fina ramar som ja inte ens har bilder i, rätt dumt ja. Men ah.

Sovmorgon, men jag dum som man är så glömmer man!!!

Publicerad 2010-10-12 08:54:43 i Vardag

Dum som jag är, satt jag på sängkanten imorse och tyckte att det var något idag som skulle hända. Men jag kom inte på vad, jag visste att vi skulle ha en sovmorgon i kemi eftersom läraren sagt det förra veckan. Jag trodde typ att vi redan haft den, men det var idag. Men dum som jag är, fatta jag inte att det var idag. Utan åkte till skolan och nu sitter jag här i datasalen och inte gör något alls. Skrev ett sms till Tessi och fråga vart dom var, sovmorgon sa hon. Då kom ja på!!!
Nu ska ja bara ha två lektioner idag men kommer hem klockan 5 ändå, superkul not!!

Dagdag

Publicerad 2010-10-12 06:21:30 i Vardag

Jag har cirka en minut på mig, att starta datorn, ta en bild, blogga och sedan sätta på mig skorna. Och sedan spurta ner till bussen. Det börjar bli en vana att springa till bussen, skönt med morgon gymnastik..
Pusss ha en bra dag!!!

jag har aldrig varit bra med det här

Publicerad 2010-10-11 22:04:41 i Vardag

En sak som är säkert, det är att jag har aldrig varit bra på planering och ordning.
Det som ska göras denna vecka är att införskaffa mig en almenacka, det måste kosta under 100 kr. Annars håller jag mig inte till min lilla ekonomi.

Jag har lagt upp en plan, eftersom jag har lite dåligt med pengar
!
[ ] Student kassa (där lägger ja alla pengar som ska sparas så min student blir grym)
[ ] En ny väska, vill ha en snygg, men hmm får bli en billig. Men den får vänta till efter jul!!
[ ] Klippning, nästa vecka är bokad med min vän Carro, super duktig :)
[ ] Almenacka (stavas det så) max 100 kr
[ ] Städa mitt rum, där ingår rensing av garderoben :(

Låter rätt bra tycker jag i alla fall!
bilderna är på min snygga man i en mysig säng och sen random bil i bussen!

Omstart ungefär

Publicerad 2010-10-11 20:31:52 i Vardag

Nu är det så här att jag och Tessi har sagt att vi ska göra ett sista blogg år om vårat sista skol år och den slutliga spurten igenom skolan! Då vi tar studenten och pluggar ihjäl oss de sista dagarna. Vi hoppas på att lyckas nu, även om vi sagt tusen gånger att vi ska "börja blogga seriöst". Egentligen fattar jag inte hur man hinner skriva hundra inlägg varje dag, jag hinner knappt med ett. Mitt mål är att börja med två inlägg varje dag!!! tycker ja börjar med idag då.. önska mig lycka till..

pusss!!
(även en ny höstdesign ska göras, det blir så småning om!

: D

Publicerad 2010-10-08 12:03:52 i Vardag

skulle jag ta tag med det här bloggandet kanske, det går lite segt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela