Camilla Persson

juli

Publicerad 2013-07-24 08:54:11 i Vardag

Jag går igenom en tid som jag aldrig trodde jag skulle behöva göra, jag är nere, mitt liv känns meningslöst och jag sörjer varje dag. Man kan säga att mitt liv försvann under denna månad. Jag kommer ta en dag i taget och jag vet att det kommer bli bra med tiden. Det är bara svårt att förstå.
 
 

Älskade Sessibus

Publicerad 2013-07-21 21:47:49 i Vardag

 
Varför försvann du när jag behöver dig som mest, min älskade finaste katt. Jag saknar dig så det gör ont <3
 

18 juli

Publicerad 2013-07-18 08:41:33 i Vardag

Idag har jag noll lust till att jobba, vädret är för underbart för att stå inne i en butik! Snart har jag gjort 3 veckor av 6. Går för fort tycker jag, jag trivs sjukt bra i alla fall!

16 juli

Publicerad 2013-07-16 08:55:47 i Vardag

Ska strax åka iväg till jobbet, jag är lite trött idag, men det är bara att kämpa på. 
Hitta några bilder ifrån Power Meet, än av det bästa kvällarna på länge. Underbart väder, underbara vänner och bara en underbar kväll helt enkelt. Jag gillar livet i bilen såna dar. 
 
Nu måste jag få ihop en matlåda och försöka hitta min fotlänk som jag tror har åkt ner i ett litet hål i väskan. Och målet den här veckan är att försöka pallra sig till gymmet, igår gick det åt skogen. Hamnade i sängen med en glass istället, så kan det gå ibland! Och så måste jag komma på födelsedags present till killen!
 

13 juli

Publicerad 2013-07-13 08:36:20 i Vardag

Jag har inte skrivit på länge för att jag inte har någon lust, det har hänt mycket i mitt liv nu som gör att jag inte mår på topp. Men jag kämpar på och får tacka mitt jobb nu som tar mig upp på morgonen och att vara glad mot kunderna får mig att må lite bättre och sluta tänka på allt det dåliga.
 
Ikväll ska jag åka till Heby för en tjejkväll med Malin, det kan behövas, äta massa gott och dricka lite vin. Men först ska jag jobba 4 timmar. 
Igår tackade JA till kurserna jag ska läsa i höst också, så nu väntas ett år till med plugg i borlänge. Om jag ska flytta eller inte får vi se lite senare, har inte bestämt mig som vanligt.
 
Nu ska jag fortsätta packa vidare lite, ha en trevlig helg alla. Kram från mig. 
 
 

7 Juli

Publicerad 2013-07-06 09:02:28 i Vardag

Hej bloggen, jag har inte hunnit skriva något sen förra helgen. Dagarna flyter på och jag älskar jobba, nackdelen är att jag inte får ligga i solen och bli brun (blekfisen_92 kommer vara jag)
 
Ikväll åker jag till Västerås, jag var i valet och kvalet om att dra dit. Hade gärna velat åka på SM islandshästar också. Men mina kära vänner övertala mig så det fick bli så istället. Men det kommer bli sjukt nice!
 
Kram på er! 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela