Camilla Persson

Den röda

Publicerad 2010-01-24 11:41:43 i Vardag

Tänkte lägga ut en bild på den röda springaren, bilden är tagen innan snön kom!

Godmorning glory

Publicerad 2010-01-24 11:35:09 i Vardag


Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sen, känns bra att gå upp i tid! Dagen är planerad och det ser bra ut, först en rid tur på den röda springaren, sen till morfar och så vidare. :]
Nja va ska ja skriva mer, inget..
Pussa

Hungrig

Publicerad 2010-01-23 19:23:47 i Vardag

Jag är sugen på mat just nu, väntar på att maten ska tina. Jag kommer inte på va den där krabban, hummern, kräftar? inte vet ja vad den heter men gott är det. Så ja hoppas den tinar upp snart. Jag vet liksom inte riktigt vad ja ska skriva just nu. Jag är lite trött och så bara. Och så saknar ja en person väldigt mycket och massa andra personer också. Jag önskar ja kunde ta ledig en vecka och hinna åka till alla personer och krama om dom och fråga hur dom mådde! Men det får ja ta tag i senare. Nu väntas ett matte prov och några inlämningar i olika ämnen! Så ja ser inte ifram imot skol veckan precis. Men det är bara att bita ihop och gilla läget. Jag är så glad att ja lyckades få ett g på fysik provet. Det kändes lite som att ja har chans till att kunna få godkänt.
Nej nu ska ja sätta igång hjärnan så jag kan komma på nått inlägg att lägga upp, kanske lite musik tips skulle sitta fel. Har en mäng suveräna låtar både gamla och nya som poppas i mina öron!

hejblogg

Publicerad 2010-01-22 13:42:40 i Vardag

hejsan!
Har inte hunnit skriva på en vecka för jag har praktiserat på skolan, så har inte hunnit skriva då jag har haft både skola och stalltjäns att göra. Det har varit väldigt jobbigt, men också väldigt roligt. Haft as roliga kvällar med brafolk.
Nu är ja i alla fall hemma, och nu börjas allvaret igen och träningen av hästen. Orkar inte skriva nå mer, skriver mer sen..
kram

Ge mig

Publicerad 2010-01-10 17:08:19 i Vardag



mums mums, börjat kolla in sommarkläder och jag vet precis det jag kommer nog köpa in till min garderob. allt är ifrån hm och kostar runt 250-100 kr.

Släktmys

Publicerad 2010-01-10 12:01:02 i Vardag

Igår hade vi middag för lite faster och farbror och åt god soppa. Även startade vi ett spel som skulle ta en timme på 5 pers. Men för oss tog det lite mer än 2 timmar. Och gud va ja skratta, men dock vann ja inte. Jag ska nog ge igen, för även om ja inte vann vissade ja att jag hade lärt mig något att gå nv i skolan.
Skidor är vad dagen kommer handla om, och så klart ska jag ta mig en tur på springarnen.

Jag har nog inget mer att skriva kände ba för att lägga in ett inlägg om liksom ingenting, rätt skönt att bara skriva lite.
Kram

Sista dagen

Publicerad 2010-01-08 17:18:45 i Vardag

innan skolan börjar, rätt trökigt. Men skönt att träffa männsikor och börja få lite ordning på livet igen. Igår eller nej det varför går så åkte ja in till norberg och träffade lite gött folk och pratade och kollade på film. Asmysigt verkligen! Så alltså bra att komma bort från folk och komma till folk som man vet hur dom är. Om ni förstår?
Igår då, va gjorde lilla jag. Mamma och jag tog våran bil och drog till västerås och shoppade lite. Så klart kan man inte hålla händerna ifrån plånboken och det blev en tröja, hylla och lite smycken. Och får ska klart inte glömma mitt fina påsklakan ja köpte på Ikea.
Alltså jag borde kanske ändra min textstil på bloggen, är den inte lite svår att läsa? ni får säga, jag tycker den, deen är ju cool, men...

bilder från gänget...


oj alla blev  inte med och så, men kanske halva av alla syns på dom här bilderna. Och ja råkade hamna på två av dom, linslusen camilla kanske..

ett hjärta på "gänget"

Mysdag

Publicerad 2010-01-06 18:08:14 i Vardag

Det känns som alla dagar går åt till att mysas på, det är kallt och jag tror det är runt -25 grader nu. Hur sjukt är inte det liksom. Jag fryser och så! Men ikväll ska jag  ta mig ut till norberg och träffa massa gamla klasskamrater och ha det trevligt, så det ska bli trevligt! :)
Jag klippte mig igår när vi var i Avesta, jag är väl helt okej nöjd. Det är så klart jag sprat ut till långt och jag vill ha långt, men nu känns det kort igen och kanske lite hackit, jag gillar mer det liksom mer "mjukahåret". Men om några veckor så kommer ja ha hittat mitt hår igen. Man är väl alltid lite onöjd ibörjar. aja, nu ska jag lyssna mer musik och springa runt och dansa mig varm och rumpan! pusss

Garderob rensning

Publicerad 2010-01-04 12:27:41 i Vardag

Att tjejer kan ha så mycket problem med sina kläder förstår ja inte, jag tycker själv ja inte har så mycket problem fören man liksom öppnar garderobs dörren och ut ramlar det kläder. Huller om buller, ingen ordning och allt är liksom bara in puttat. Och så liksom sätter man sig på sängen och kollar runt i rummet, då ser man att ens stol är proppad med kläder och hela jäkla golvet är som ett lager med tyg.
Fick i alla fall ta tag det här problemet och städa den, tog mig runt en hel dag. Fick till och med lite att kasta bort, fast det gjorde ont att göra det. Man tänker liksom, den kan behövas någon gång? Ändå har den legat där i cirka två år helt orörd.

Nyår

Publicerad 2010-01-02 00:53:41 i Vardag


Pussar på nyårs afton och jag hoppas alla hade lika bra nyår som jag fick, med bästa tjejerna och ett nya människor man möter. Känns som samma  bilder kommer upp hela tiden, men men. Det är bara för vi hade roligt! Gott nytt år! Puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela