Camilla Persson

Söta små saker ifrån hm

Publicerad 2013-01-31 20:06:41 i Vardag

 
 
Har inte alltid gillar hms underkläder, dels för att det fina delarna inte finns i mina storlekar. Dock skulle jag inte tacka nej till de här underbara delarna. Den blommiga kan jag inte ens ha eftersom den inte finns i min storlek, pust... 
 
Nu ska jag göra mig lite snygg inför morgondagen, dags att färga håret.

30 januari

Publicerad 2013-01-30 09:02:06 i Vardag

Min lönsama månad blev inte riktigt så lönsamt som jag hoppas, men nästa månad då så. Hade tänkt uppdatera min sminkväska med lite nya produkter samt att försöka få en klipp tid till mitt skatboo. Det får vänta helt enkelt, ska snart börja fixa mig inför föreläsning i handelsätt. Börjar inte fören 13 men ska in på kupolen och fixa lite ärender först. Har ju ett presentkort på Gina som gärna skulle vilja bli använt, i alla fall av mig! 
 
Ha en fin dag alla <3
 
På min önskelista <3 åh vad jag vill ha!
 

28 januari

Publicerad 2013-01-28 21:22:15 i Vardag

Idag körde jag på hemma plugg istället för att åka till skolan, fick väldigt mycket gjort men har kört fast på en sak. Men imorgon ska jag till skolan för dataövningar, plus att jag hinner plugga några timmar innan jag åker dit. Så det ordnar sig nog, har min första dugga på fredag, så det blir spännande. 
 
Annars då, till helgen ska jag hjälpa Andreas med att flytta till en lägenhet i uppsala. Han kommer bo där med hans kompis och tjej. Det blir nog mysigt till sommaren då jag älskar Uppsala och kommer kunna spendera mycket tid där, hoppas även på att jag får sommar jobb där. Söker lite över allt nu, så ni som läser här får gärna kontakta mig om ni vet något. 
På fredag ska jag i alla fall träffa Malin och hennes vänner för tjejkväll, blir nog super mysigt och roligt desutom då vi nog åker in till Uppsala för fest. 
Jag hoppas på en bra helg och plugg så klart, pussss så länge. 

På väg hem

Publicerad 2013-01-25 17:47:27 i

Ska ställa vinet på kylning när jag kommer hem, äta god mat och börja plugga igen. Yey älska livet! Sista bilden är ifrån min premiär tur på längdskidor.

Tågbarn

Publicerad 2013-01-25 06:22:18 i

Godmorgon! Är på gång till skolan idag och dagen till ära så åker jag tåg. Hoppas denna dag går fort, är inte alls på hugget.

24 Januari

Publicerad 2013-01-24 11:49:29 i Vardag

Godmorgon, jag har hunnit varit vaken i några timmar. Hunnit med att plugga bort lite i det nya kurserna och ska ta en paus nu senare blir det marknadsföring.  
Jag har alltid massa ideer om vad jag ska skriva på bloggen, men den när ska jag börja så skriva så kommer jag aldrig på något alls. Sen blir jag så irriterad att inte min blogg app alltid fungerar, den vägrar slänga upp bilder. 
Hoppas på att tempraturen blir lite kallare så jag och mamma ska ut och åka skidor. Har inte åkt på väldigt många år, så vi får väl se hur det går. 
 
Ha en bra dag, så kanske jag skriver senare

Hej o hå

Publicerad 2013-01-22 14:52:14 i Vardag

Äntligen hemma och äntligen är kurserna igång. Blir en riktig tuff vår men det ska bli jätte kul, det var dock helt kaos på sista föreläsningen då schmat krokade med våra andra föreläsningar. Hoppas det har fixats till på fredag, så imorgon blir det att åka till borlänge igen och ha föreläsning i statestik.
 
Nu ska jag vattna blommorna lite snabbt, sen ska jag sätta igång med plugghögen som är rätt stor, pust. 
Puss hej
 

Trött men pigg

Publicerad 2013-01-21 18:00:44 i

Hej bloggen!
Nu är det ny termin med nya kurser. Ska studera handelsrätt och statistik den är terminen, har inga förväntningar men hoppas det blir väldigt intressant och lärorikt.
Har insett att jag skaffar väldigt många löften i år, ett löfte till är att jag verkligen måste bli bättre på att skriva svenska, att kunna formulera rätt och försöka se felen jag gör.

heja mig

Publicerad 2013-01-18 09:33:00 i Vardag

Det gäller att vara snabb med att klappa sig själv på axeln  när man gjort något bra.Nu gäller det att jag förstår något och att det för första gången det känns bra. Bra jobbat Camilla, du förstår! 
Så där då vad det avklarat, en push up i självförtroendet. Har suttit med hemtentan nu senaste dagarna samt varierat mig med att knapra tabletter och legat helt död i sängen. Hoppas på att jag mår bättre idag, för ikväll kommer Andreas. Och innan det ska jag möta upp en gamal kär vän på en fika och ja jag får kalla henne en kär gamal vän. Har inte träffat henne sen studenten ett och ett halvt år! Vart tog den tiden vägen egentligen! 
 
Puss puss

buuu

Publicerad 2013-01-16 18:28:44 i Vardag

Hej feber
 
Åh hade verkligen inte tid med att bli sjukt nu igen, nu är jag inte bara förkyld utan febern har slagit in också. Har min första hemtenta och har inte alls hunnit med så mycket som jag velat idag. Har proppat i mig lite tabletter så hoppas på att kunna vara vaken i några timmar extra ikväll och hinna med att skriva lite till. Har gjort unngefät hälften av allt och det känns faktiskt helt okej, försöker att tänka på mitt svenska språk så jag får rätt formuleringar. Har bara ett problem, extern redovisning, vad ska jag göra med dig? Jag förstår verkligen inte, hoppas på att hitta hjälp imorgon. Annars får jag försöka luska ut det själv! hjälp. 
 
Puss puss från sjuklingen. 

13 jan

Publicerad 2013-01-13 15:41:45 i Vardag

Hej söndag. 
Idag har det varit en riktigt lat dag, då jag tar en skön dusch på morgoen, sitter aldelses för mycket framför tv i mjukiskläder och kollar på för mycket skit program hela dagen. 
 
Igår var jag ner till min Faster som fyllde år, massa grattis till henne och sjukt god mat åt vi. Som vanligt är jag dåligt på att fota, måste verkligen bli bättre på det. Mina kusinbarn var där och hur söta är dom inte. Vi satt och myste i soffan hur mycket som helst. 
 
Det var väl det, har idag drömt mig bort över alla mina inköp jag måste göra detta år. Och hur mycket jag längtar efter pengar och hur dum jag känner mig att jag inte har något jobb. bu ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. 
 
 
Pusss så länge. 

11 januari

Publicerad 2013-01-11 10:17:42 i Vardag

Arbetet inlämnat och nu är det bara några punkter kvar. Sedan är det nya kurser som ska  börjas, dock några kurser ja måste göra omtenta på, pust. Man får inte blicka bakåt utan se framåt, dagen då jag låg på noll i självförtroende är nu inte lägre noll, utan kanske 4 av 10. Ska snart iväg till Avesta för att träffa mormor och morfar, samt köpa en almenacka. 
 
Sen även om jag inte är riktigt den hästmilla jag var förut, så har jag bokat in mig på en kurs med Haffi, ridning och självkänsla tror jag den hette, det är en föreläsning men tror den är väldigt nyttig och som sagt jag kommer på min fina springare sen. Jag tar det bara lugnt. 
 

Inte snyggare än vad man gör det till

Publicerad 2013-01-10 22:03:18 i

Ja så här snygg är jag, helt ärligt har jag gått runt med långisar och mjukis tröja hela dagen. Ibland får man ha såna dagar att bara vara. Pluggat och städat rummet! Imorgon måste jag ta tag i träningen, och redovisningen o cv skrivning, o fixa alla papper som ligger i hela mitt rum. Ja listan kan göras lång för de som vill, men känner att jag vill vara effektiv!

Puss godnatt

Tack musik och tack mjukiskläder

Publicerad 2013-01-08 23:54:09 i

Den där sången! Som gör dig till Gud, den gör dig till allt, den förstår dig innan och utan! Hur fantastiskt kan det vara att sitta i en bil och sjunga så din röst låter som en gammal tupp som försöker gala klockan 7 på morgonen. Idag hade jag en sån dag, då musiken var min bästa vän och jag var kung, jag var till och med bättre än sångaren!

8 Januari

Publicerad 2013-01-08 08:56:09 i Vardag

Idag är mitt självförtroende nere på noll, jag är besviken på mig själv. Hoppas denna dag ger mig push uppåt och inser att det är bara påt igen och att jag får skylla mig själv. ursh.. Försöka tänka på varför jag inte klarar det, vad är det jag gör fel och vad ska jag förbättra? Det är tre ord som jag måste få svar på snart. 

Just gonna love it

Publicerad 2013-01-06 19:15:00 i

Hej bloggen, mina dagar består mest av plugg som vanligt, men kan ju för en gång skull berätta lite vad jag pysslar med. Nu är vi tre tjejer som arbetar med ett grupparbete och skriver ner en affärsplan. För det första så är det väldigt svårt att komma på en ide att satsa på, för det andra är det väldigt svårt att få ihop 6000 ord. Annars tycker jag det är väldigt intressant att sitta och leta information och att se hur det går till. Kanske kommer jag bli en affärsutvecklare eller en "affärsplans" rådgivare, undra egentligen vad man kallar det?

Nu ligger jag i sängen och håller på men det sista med mina punkter på arbetet, ska sedan skriva lite till på en annan sak. Sen ska jag lägga mig ner och läsa organisationsboken! Kul söndagsnöje.  

 

 

Rödvin och plugg

Publicerad 2013-01-05 18:39:13 i Vardag

 
Gjorde denna rätt igår, fasikten var gott det var. Sagt det förut säger det igen, jag älskar mat. 
Nu står laxen i ugnen och ännu en gång ska jag äta got mat, har hällt upp ett glas rött. "gud vad gott". Eller inte, sitter här o pluggar och försöker lära mig dricka rödvin. Nu är jag åter inne i plugget och inser hur kul det är att plugga! Även om det inte alltid går som man vill, så kommer jag kämpa för att klara den är skiten. 
 
Hej hej från mig! pussss

3 januari

Publicerad 2013-01-03 21:40:08 i Vardag

En liten update nu när jag är tillbaka i vardagaen, idag blev det plugg på arbetet jag har med några från klassen. Sen kom jag hem och fortsatte plugga, så nu ska jag snart lägga mig ner och sova! Var så himla trött imorse, men klockan är ställd på 8.00 imorgon bitti. Imorgon ska jag få låna Daggan också, så blir en tur på henne! 
 
Ville bara skriva av mig lite, puss puss

2013

Publicerad 2013-01-02 18:37:23 i Vardag

Hej bloggen, hej nytt år.
Ligger ner bäddad i sängen och kollar lite på tv, nu känns det som både jul och nyår är över. Julen var superduper, träffade släkt och vänner. Var både hos pojkvännens familj men också min. På juldagen körde jag klackarna i taket med Carro. Premiär på en ny krog i fagersta och träffade som vanligt mycket kärt "gamalt" folk. 
På nyår åkte vi upp till lofsdalen ett gäng vänner, åkte skidor, drack massa gott och åt god mat. Dock åkte halva gänget på magsjuka av något slag, så det drog ner stämningen lite gran. Men annars var det kanon! 
 
Måste hälsa Grattis till Klara, Janne och jonas som fyllde nu den 1 januarie, massa grattis till er!
 
Nu väntas en vecka med plugg, har ett grupp arbete som ska göras, så åter tillbaka i paniken och stressen. Nu har man ju lagt upp ribban på nyårs löften så får inte ligga på lat sidan. Hejja, nu kör vi 2013

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela