Camilla Persson

Skolbarnet går i sömnen!

Publicerad 2010-09-20 20:56:29 i Vardag

Imorgon börjar skolan, skolan men ämnen och massor av teoretiska ämnen varje dag. Jag kommer gå långa dagar varje dag och jag känner på mig att jag redan kommer att somna klockan 9 varje kväll. När jag kommer hem klockan 5-6 så består dagen av rida en häst och sedan plugg. Jag måste plugga massor, massor och massor. Jag har även valt ämnen som jag vet är svåra för mig och det kommer bli hårt, men jag har lovat mig själv att försöka lyckas i alla fall. Så jag håller alla tummar jag har,
Idag har varit en sån där dag som jag saknat, då jag går upp chillar runt och bara myspyser hela tiden. Sen cyklade jag till stallet (bra gjort +++) och red lite och matade alla hästar med kvällsmat, dom var glada och söta. Spurtan hästen jag rider, gick även bra. så då är det ännu roligare. I helgen blir det tävling och sedan fira pojkvännen som fyller 19 på onsdag, men han bor i linköping nu. Så då kommer han hem och umgås lite, det har han ju redan gjort alla helger (a) som tur är, men ja ähs.

Nja nu ska jag väl sitta lite vid datorn och sedan ta en dusch och krypa ner till sängs, opuss

12.35

Publicerad 2010-09-12 12:45:35 i Vardag

Helo alla, jag har kommit hem från Island och har varit borta en vecka på praktik nu, har en vecka kvar. Har varit hemma en helg nu och ridit lite och varit med pojkvännen. Men jag är rätt trött på att vara borta och min kropp gör ungefär ont i alla muskler. Men det har i alla fall varit kul och verkligen ett äventyr. Jag får skriva om det mer senare. Nu ska jag iväg och handla mat till den här veckans praktik. Känns vuxet, men vet inte om jag är så vuxen.

Ska börja skriva mer sen i alla fall,
puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela