Camilla Persson

31 januari

Publicerad 2011-01-31 20:50:39 i Vardag

hej alla, jag känner verkligen att jag börjar bli förkyld, dagen var skit seg och jag var inte alls speciellt pepp. orkar inte skriva.

30 januari

Publicerad 2011-01-30 22:13:22 i Vardag

tre rätters middag hos min släkt igår, väldigt gott!
ph: me, kamera o inställninga; david


30 januari

Publicerad 2011-01-30 22:06:13 i Vardag



varför ska det här vara så dyrt, och mitt på sommaren. jag vill verkligen, missade förra året. hur ska jag kunna ha råd med studenten och pl och resa! plus att jag ska jobba, då kan jag inte ta ledigt. förstår inte hur dom tänker. mitt mål är i alla fall att jag ska komma iväg någon dag, hoppas jag och håller tummarna för. mitt första mål är jobb!

kom hem från norrköping idag, sov hos mina släktingar inatt med david och sen familjen, idag var vi iväg och kollade på mitt kusin barn som spelade is hockey, väldigt kallt med trevligt. nu sitter jag hemma och kollar på wallader och tänker på saker som jag inte riktigt har koll på just nu. Det är en känsla inom mig, jag vet inte vad som händer. känner mig bara ensam, känns som jag inte är hos någon. Imorgon ska rida lipurta och få vara glad och ha någon att prata med.

puss camilla, besviken faktiskt
, inte första gången.

29 Januari

Publicerad 2011-01-29 11:19:36 i Vardag

hello, idag lördag. mamma, pappa, moster o morbor är på väg till linköping. vi ska möta upp dom och gå på stan och kika runt. sen tar ja med mig pojkvännen till norrköping ikväll. så ska vi nog bara ta det lugnt.
vad mer, inget, har fan inget att säga ungefär.
puss camilla, ha en bra dag

28 januari

Publicerad 2011-01-28 21:32:16 i Vardag

myskväll med pojkvännen, pizza, chips och dipp. Kan inte bli så mycket bättre!
puss camilla, love you

28 januari

Publicerad 2011-01-28 18:23:20 i Vardag

linne monki 60 kr, ja ser lite halvt skum ut och tjock, men jag har kommit fram till att ja inte är någon fotogenisk människa.

28 januari

Publicerad 2011-01-28 10:45:22 i Vardag

nej mor har inte skrivit mitt eget horoskop..
nu är ja i linköping hos pojkvännen. resan igår tog ungefär 5 timmar kändes det som. Först satte jag mig på tåget i sala som skulle gå klockan 15.10, det var något fel på det så då åkte vi iväg 15.35. Sen kom ja till västerås, fick hoppa av tåget och sätta mig på ett tåg som gick 16.50 till norrköping. Sen i norrköping fick jag ta bussen till linköping, var framme ungefär 19.20. en lång resa! men nu är ja framme. ¨
Idag ska jag och pojkvännen gå ner på stan och kolla lite i affärer, sedan får vi se. Just de måste säga igår hade han lagat en väldigt god tacopaj, shit helt sjukt god den var.
puss camilla... hata sj!!

27 januari

Publicerad 2011-01-27 09:16:50 i Vardag

Oxen 21/4-21/5

Nöjen, humor, glatt sällskap och en obekymrad fritid är ett måste för dig just nu. Helst skjuter du upp allt vad allvar heter, att varva glittrande nöjen med lata stunder känns som det enda rätta. Du orkar inte med tjat, plikter och vardagstrassel. Eventuellt passar en resa perfekt just nu.

 puss camilla, tryck här om du vill se ditt

27 januari

Publicerad 2011-01-26 20:32:34 i Vardag

sitter och kollar på mästerkockarna och städar rummet och packar. försöker vara kvinnan som kan göra tre saker samtidigt, dock vet jag inte om det går så bra. packa är min sämsta egenskap, fattar inte hur jag ska packa tors/fre/lör/sön/ 4 dagar. hm måste verkligen tänka. kommer nog på något sätt.
vad mer, ska alltså kanske berätta vart ja ska, kanske ja redan gjort. men imorgon åker jag till pojkvännen i linköping, ska tillbringa några där. sen åka till min släkt och mysa i norrköping. så hoppas den blir väldigt bra.

puss camilla, ha en bra helg. ska försöka blogga så mycket ja orkar

26 januari

Publicerad 2011-01-26 06:04:46 i Vardag



jag ser ju mest liten ut på dom här bilderna, så det var ju inge bra. snart sticker ja till skolan. måste bara packa väskan och borsta tänderna. mössan fick åka på, så jävla kallt. orkar inte vinter, men snart åker jag utomlands!!!
Ha en fortsatt bra dag idag, det ska jag ha.

puss camilla, mer eller mindre trött

25 januari

Publicerad 2011-01-25 20:16:23 i Vardag

sitter laddad inför sverige/danmark i handboll, fryser gör jag också! det är super kallt ute. Idag har jag klippt håret hos min fina vän Carro som praktiserar i norberg på Kubera, det blev jätte fint och är verkligen jätte nöjd! så tack. Mitt hår innan var så blä bara,.
Sedan måste jag påstå att det är väldigt kallt ute, jag håller på att dö. Men jag är så trött på vinter jackor, men jag kan inte ta av mig för då fryser man ju ihjäl. På torsdag åker jag till linköping så jag ska beställa biljett imorgon, får jag inte glömma.

puss camilla, nu handboll

25 januari

Publicerad 2011-01-25 19:33:52 i Inspiration


klänning leopard hm: 99kr
svart klänning cheap monday; 400kr
Skor hm: 99kr
bikini hm: 250kr
långklänning svart hm:149kr

puss camilla, det var ett tag sen sist men nu är ja på g

21 januari

Publicerad 2011-01-21 07:23:13 i Vardag

godmorgon, ska snart bege mig till skolan och sitta där i typ hur många timmar och plugga, eftersom jag inte kommer in nå senare. Ska snart packa ihop väskan och åka, ikväll kommer min pojkvän hem. Så vi ska sova i sala ikväll och imorgon åker vi hem, rider lite och sedan blir det gänghäng med mina gamla vänner i norberg, väldigt trevligt.

Puss camilla, 8 månader med pojkvännen idag <3

20 januari

Publicerad 2011-01-20 18:58:12 i Vardag

imorgon är det fredag, det består av fysik hela eftermiddagen. hatar att jag har sovmorgon till ungefär halv ett. ska väl sitta och plugga lite på skolans datorer har jag tänk.
Igår fikade vi semel fika på johanssons med Malin, Michelle, Justus och Tessi. Väldigt gott och mysigt. jag förtjänade det eftersom det gick så otroligt bra i skolan för mig den dagen, så sjukt stolt jag var.

Jag måste börja rida mera, men det är super halt och känner inte att det går lika bra då. Jag längtar till det är fint på marken. På lördag ska jag rida och söndag, och hela nästa vecka.

puss camilla, förvirrande inlägg, ska använda nytt shampo och balsam idag

20 januari

Publicerad 2011-01-20 18:14:42 i Inspiration


cheap monday
1. 100
2. 225
3. 250

kanske lite väl blandat från en väska till soft blått! blåttblått är bara finaste färgen nu!

19 januari

Publicerad 2011-01-19 19:48:47 i Vardag

har gymmat idag och ätit nyttigt (chokladbillstårta och semla) men en sen. ja grymade! nu ska ja hopppa in i duschen och sen får vi se vad som händer.

puss camilla

18 januari

Publicerad 2011-01-18 22:30:52 i Vardag

taxiresor... hur spännande kan inte det vara. jag blir alltid lika nyfiken på vilken jag ska få åka med, antingen är det dom trökiga som inte säger ett piss och ska gnälla på allt, en del stinker och berättar gamla historier som man inte fattar något av. eller dom bra. idag åkte ja med min favvos, han trodde ja dumpat honom, för ja var lite seg ut ur bussen. Sen satt han och ja och disskutera bil delar hela vägen hem, verkligen spännande, men ja kan inget annant än älska han. fatta inte ett enda ord vad han sa, men man blir bara glad. det är så de ska vara.

.. en till sak är min pappa här om dagen, som ni alla vet så är det väldigt halt ute, rena glans isar över allt. jag hatar det och jag förstår inte varför man kan ta fram lite grus och hälla på. idag såg ja en tant som ramlat, så hemskt. aja, pappa då. ner till mitt hus har vi en gång, hela gången är full av is. pappa har sin egna teori om att det är bättre att springa på isen, då halkar man mindre. jag förstod inte riktigt hur han tänkte, men ja, jag kommer troligtvis inte att texta på det och tror inte de funkar, bara för han.

puss camilla, det är bara tisdag idag, tisdag är det. skrämande så in åt bomben!

18 januari

Publicerad 2011-01-18 20:11:54 i Vardag

nu ska ja plugga skiten ur mig, och lyssna på min fina spotify lista som ja är galen i!
underbara vänner, ja älskar er idag hade jag mys dag på skolan. Och ikväll ska jag baka en kaka till dom, för ja tycker så mycket om dom..

puss camilla, värt inlägg

18 januari

Publicerad 2011-01-18 06:14:41 i Musik

läste nyss på nyheterna att grammisgalan var igår (idrottsgalan också, men intresserar inte mig lika mycket). Så letade upp lite information om vilka som vann olika nomineringar, här är det musik som intresserar mig och som vann!
robyn tog hem 3 priser, förvånar det mig, verkligen inte. enligt mig är hon grym. håkan fick ju ta hem också, men glad blev ja åt johnossi, kan ju va en av världens bästa band..

ÅRETS ALBUM

Robyn - Body Talk

ÅRETS ARTIST

Håkan Hellström - 2 steg från paradise

ÅRETS GRUPP

Johnossi - Mavericks

INTERNATIONAL ARTIST BREAKTHROUGH OF THE YEAR

Donkeyboy

Juryns hedersomnämnande - Beach House

ÅRETS KVINNLIGA ARTIST

Robyn - Body talk

ÅRETS LÅT

Robyn – Dancing on my own

ÅRETS MANLIGA ARTIST

Håkan Hellström - 2 steg från paradise

ÅRETS NYKOMLING

Oskar Linnros - Vilja bli

ÅRETS PRODUCENT

Redone - Euphoria (Nicole Scherzinger, Lady Gaga)

ÅRETS SVENSKA INTERNATIONELLA FRAMGÅNG

Redone - Euphoria (Nicole Scherzinger, Lady Gaga)

ÅRETS TEXTFÖRFATTARE

Håkan Hellström - 2 steg från paradise

ÅRETS URBAN/DANCE

Familjen - Mänskligheten

 

Camilla

18 januari

Publicerad 2011-01-18 06:02:07 i Vardag

godmorgon, jag är så klart uppe och hoppas, laddar inför dag framför skolbänken. Idag kör ja på en avslappnad stil, thights och fleetröja, rätt skönt och bondigt!
kör lite webbcams idag igen.. har börjat likna en hamster på dom flesta bilderna, det är något med min mun. Jag sparar alla dom bilderna så får ni se dom sen.. eller vem vet, jag kanske alltid ser ut som en hamster!!



puss camilla, jag har så jävla mycket tid över och det gör mig förbannad att jag kunde sovit en halv timme till idag!!

17 januari

Publicerad 2011-01-17 20:53:31 i Vardag

att peka finger eller att skriva engelska uppsater är inte min grej, har försökt att få ihop sammfattning av en text nu, jag kan verkligen inte skriva. Fattar inte hur jag ska klara engelska b, men får försöka fick i alla fall till slut ihop någon slags text och analys.
Jag har i alla fall ätit frukt istället för sockersaker idag, fett mycket ++++ på mig!



så snygg är ja, puss camilla

17 januari

Publicerad 2011-01-17 09:45:30 i Vardag

det är inte första gången jag kommer till skolan och så är det ingen lektion eftersom läraren är sjuk. Nu sitter jag här och har inget till efter lunch, som börjar runt halv 1. Blir bara så trött att man aldrig kan få reda på något, finns det ingen sms tjänst som kan ingå i skolan. Att man kan få reda på saker, tänk vad skönt att kunna stanna hemma en extra timme. För mig betyder det mycket. Som sagt det är inte första gången som det händer, blir bara så trött. Så mycket energi går till att va trött och bara sitta. Jag hoppas det blir bra snart, för det tar på krafterna.

puss camilla

17 januari

Publicerad 2011-01-17 05:53:31 i Vardag

Godmorgon, förbereder mig inför en ny vecka i skolan. Även om jag inte alls är pepp på det, så måste ja. Har två viktiga saker som ska göras. Ett samhälls prov och ett svenska nationella muntliga. Hoppas det går bra, får plugga måndag och tisdag! dagen ser ut att va väldigt dryg, fysik i 3 timmar och sedan historia och något mer ja måste kolla upp  i skolan. Ba att bita ihop, kommer va rätt trött ikväll.
Igår kollade jag så klart på solsidan, kändes som nästan hela svenska folket kollade på det. Jag tänkte först att det kommer nog bli dåligt eftersom alla förväntar sig något bra. Min reccension blev så här, första kvarten var det så där, svårt att komma in i det. Men vem kunde motså att inte skratta andra halvan. Jag skrattade i alla fall och det var väl de som var meningen. Så det blir ett okej!
Nu måste ja kila, packa och sminka mig det sista..

puss Camilla, säger ja


16 januari

Publicerad 2011-01-16 17:42:29 i Vardag


en ny stol, tack mamma och pappa! min gammla var väldigt fin och älska den, men dock var den väldigt mycket sönder. Så nu får den här bli min ett tag,

16 januari

Publicerad 2011-01-16 13:44:54 i Vardag

Oxen 21/4-21/5

Bli inte förvånad om plötsligt får en stark känsla av att du måste bort från allt.   Du tror att du genom att förändra din omgivning kommer andra kunna förändra andra delar av ditt liv. Och det är faktiskt ingen dålig tanke. Men kom ihåg att du inte növändigtvis måste flytta på dig fysiskt, försök istället att se saker och ting på ett nytt sätt. Du kan även nås av besked angående en viss situation den här veckan och resa kan bli nödvändig. Inledningen på det här året innebär en nystart och ofta är det positivt, men undvik att kasta dig in i något utan att tänka igenom saker och ting innan.

15 januari

Publicerad 2011-01-15 12:12:31 i Musik

trött som en groda är jag, ingen aning om vad som kommer hända idag heller. Det får vi se senare, just nu skulle ja kunna ha en film marathon dag känns det som. Rid sugen är ja också, men det ska jag inte göra fören imorgon kväll. passar på er att ge en bra låt som ja blivit förälskad i.

14 januari

Publicerad 2011-01-14 22:25:46 i Vardag

det är inte precis kul när man alltid dör i spel. blir förbannad faktiskt, nu är det helg, jag är rätt glad. Skön skol vecka, började i onsdags med lite lektioner. Sen typ hade jag estet dans på torsdagen, lite spännande så där. Och idag fysik, fattade inget, som tur har ja inte prov än. Så det hinner fixa sig. Nu kollar jag let dance och försöker hitta en låt som är bra. Hoppas allt är bra med er och jag vet inte alls vad ja ska göra i helgen. Spännande!!
puss Camilla

12 januari

Publicerad 2011-01-12 16:32:37 i Vardag

Nyss hem kommen från skolan, första dagen idag. Det firade jag och mina flickor med en kaka så klart, väldigt god! Sedan hade vi full rulle på hela dagen, den gick faktiskt rätt fort. Kan ju vara för man måste snacka om så mycket nu efter lovet.
Kom hem för en halv timme sen och satte mig och gjorde klart matten som jag missade på lektionen idag, så nu har ja gjort dagens uppgifter och kan spendera mys tid med min pojkvän. Fast just nu sitter han och spelar så klart, så ska kolla på top model avsnitt nu fram till sängen. Det känns bra att skolan är igång igen, jag är faktisk taggad på att göra sista terminen på skolan och få ta studenten, har längtat så efter denna känsla. Kan nog inte riktigt förstå att jag slutar skolan och snart jag stå på egna ben. Jag är inte riktigt den personen, men jag hoppas jag växer inom mig och kommer på vad jag ska göra för något i framtiden. Något borde jag ju passa som.
puss så länge

11 januari

Publicerad 2011-01-11 17:55:25 i Vardag

Jag har tappat bort mitt busskort och måste fan hitta det någon stans. Nu sitter jag i sala hos pojkvännen, vi har fikat idag och jag kunde inte stoppas av att köpa dess skor på bilden, 200 kr för dom!

10 januari

Publicerad 2011-01-10 15:58:45 i Vardag

den här helgen har jag hunnit med så sjukt mycket känns det som. På fredagen tog jag en fik med mina fina vänner och pojkvännen på johansson i sala. Sedan gick vi till idrottshallen för att kolla på fotboll. Kvällen skulle sluta med tjejkväll i heby hos malin, men vi köpte mat och drack ett glas vin. Sedan kom vi på att vi ville dansa, så vi åkte in till sala och gick på hotellet och dansade loss tsm! super kul :)
Lördagen åkte jag med pojkvännen och hans syster som skulle testa daggan hos mig. Och så red vi lite och så. hm..
Söndagen åkte vi till romme med min kusin och hans familj, mamma va också med. Det var perfkekt väder och perfekt med folk, kunde inte bli bättre.

Idag gick vi upp för att sko hästen och sen har jag och min pojkvännen städat huset. Nu ska vi mysa med lite fika och sen åka till stallet igen, sen väntas en god sömn och sovmorgon!! Imorgon åker jag till sala för att börja skolan på ondag. Och just ja har pluggat idag :D
pusss

6 januari inlägg 2

Publicerad 2011-01-06 16:19:45 i Vardag

Nytt i rummet, min ur snygga smyckes hängare som ja fick av moster. Supersnyggt. Sen plocka ja ihop lite hemma.
sitter i sala nu och myser med pojkvännen. Får se vad vi ska hitta på ikväll, jag är rätt sugen på att övertala honom till att kolla antingen på one three hill eller gossip girl. Men tror dock inte han är lika sugen. Vi får se,
Imorgon väntas brudtime, ska mysa med dom imorgon, blir super mys!

6 januari

Publicerad 2011-01-06 12:35:41 i Vardag

Ska snart bege mig till sala, ska bo där i några dagar hos pojkvännen. Har nyss städat mitt rum och måste snart packa väskan. Men sitter och kollar skidorna lite (är besatt jag vet).

5 januari

Publicerad 2011-01-05 21:02:00 i Vardag

Ny design, nytt år och sista terminen i skolan. Hur underbart är inte det, sitter ner bäddad och kikar tv med pojkvännen. Har nog tänkt börjat blogga lite igen, jag vet säger det för många gånger. Men det har liksom börjat kli i fingrarna. Jag vill skriva. Så vad mer, inget just nu.
pusss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela