Camilla Persson

Apr. 25, 2013

Publicerad 2013-04-25 20:03:51 i

Vart till tandläkaren kl 07.10 imorse, vidare för att skriva på papper på smycka. Lite shopping och sen hem och kura ner sig. Nu har jag ont i huvudet och är allmänt trött.

Puss

Harry Styles

Publicerad 2013-04-25 17:48:00 i Vardag

Okej, förlåt alla vänner som tappar förtoende för mig när jag lägger upp det här bilden. Men den här killen han är nog det perfektaste jag sätt. Helvete så snygg han är. Här ligger jag på snart 21 vårar och blir kär i kändisar. 
 
 
 
 
 
 
 

17 april

Publicerad 2013-04-17 17:15:00 i

Nu ger jag upp idag! Så sjukt trött, ska man inte bli pigg av våren?

16 april

Publicerad 2013-04-16 18:22:08 i Vardag

Pust. Super trött. 
Var på en föreläsning i handelsrätten imorse, sedan vidare till falun och gå på rättegång som man måste göra i kursen. Men som tur var hamna jag på en helt okej rättegång, handlade om misshandel och det var väldigt intressant. Det hade väldigt olika åsikter om vad som hade hänt och jag tror mycket i det hela handlade om grupptryck. Nu är det gjort i alla fall, skönt att bocka av en sak. 
 
Föresten så hade jag en bra helg, träffade mina saknade vänner på lördagen. Och blev bjuden på mat hos Carro och Robin. 
 
Nu ska jag krypa ner i böckerna igen, nu är det inte långt kvar! 

Bra där

Publicerad 2013-04-13 10:59:47 i Vardag

 
 
Lyssna på skvlan igår och fick upp ögonen norska Maria Mena. Sjukt bra låt faktiskt. 

10 april

Publicerad 2013-04-10 16:12:01 i Vardag

Hej hopp!
Ett tag sen jag skrev nu, var i Uppsala i helgen och spendera alla mina pengar. Hej pank tjej! 16 dagar kvar till nästa peng kommer in, ja spännande. 
 
Har varit i skolan idag på lite övningar, trodde inte att jag skulle förvandlas så fort till pluggis när jag började inse att tentorna närmar sig. Nu är det bara att ligga i! Vore underbart att klara tentorna på första försöket, slipper man plugga på det så kallade "sommarlovet".
 
Har lite ångest också.. men det tillhör en stundents liv om studier, jobb, pengar och livet utanför det. 

Underbara liv

Publicerad 2013-04-03 17:22:36 i

Allt är så underbart nu, jag har troligtvis fått sommar jobb om inget blir annorlunda nu. Gick på en interjuv idag. Så sjukt roligt och spännande.

Påsk

Publicerad 2013-04-01 18:59:49 i Vardag

Hej och hå!
 
Påskhelgen över, det har verkligen varit en händelserik helg och väldigt bra och dålig. 
Det började med en sjukt rolig utekväll med gänget på bruks. Stämningen var på topp och dans var det nog hela kvällen. Top cats kom in på scen, jag var super glad! Hoppade lite och plötsligt, vrikade jag foten. 
Dagen efter kunde jag inte stödja på foten, men det har blivit mycket bättre i alla fall. 
 
Sen då, min katt har varit dålig. Hon slutade plötsligt äta och dricka vatten. Sov hela dagarna och det blev plötsligt riktigt otäckt. Idag så tvingade jag i henne lite vatten och så spydde hon, då fick jag syn på den. MASK! Hon hade helt annorlunda symtomer nu än vad hon hade förra gången, så jag blev så överasak. Fick i alla fall tag på maskmedel så nu hoppas jag att hon blir bättre min lilla prinsessa. Hon får åka in till vet imorgon, eftersom hon inte ätit på så länge.
 
Nu är påskhelgen över, idag har jag suttit hela dagen med böckerna. Skolan har lagt en fin dugga direkt efter påskhelgen, men som tur var hann jag plugga mycket innan påskhelgen så jag har tagit lite ledigt i helgen. 
 
Annars har jag varit med min släkt, familj och pojkvän. Ätit massa mat, godis och njutigt av solen. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela