Camilla Persson

Tentaplugg

Publicerad 2012-11-30 10:08:22 i

Sov så gudomligt underbart skönt inatt, endå sitter jag här och gnäller över hur trött jag är! Igår gick det skit med uppgiften, vet inte riktigt hur jag ska göra med den.
Nu är det en dag innan första advent, en dag innan en tenta och helger tror jag kommer bli mysig!

hatar rubriker

Publicerad 2012-11-27 21:06:00 i Vardag

blä mår inge bra när jag ska sova, då kommer alla tankar upp att jag pluggat för lite. Jag får panik över allt och det går verkligen inte att somna. Hatar egentligen den tiden, precis innan jag somnar. Hatar kvällar också, känner mig alltid ensam. 
Jag är rätt depp nu, skit samma. Ska försöka plugga lite till, måste klara detta nu. Snälla
 

Tentaplugg

Publicerad 2012-11-27 18:44:06 i Vardag

här sitter jag och har kul, och suttit här sen 2. Hejja mig, några timmar till får det bli.
 

Söndags ångest

Publicerad 2012-11-25 18:11:14 i Vardag

Jag vet inte vart jag ska börja, men nu är min söndagsångest rätt hög! 
Ska snart bege mig till gymmet för att avklara ett pass där, svetta av mig lite ångest. Ikväll blir det att sätta sig ner och plugga massor. Måste få lite avklarat innan imorgon, eftersom det försvinner en timme på morgonen åt bilprovningen för bilen, herregud nu blev jag nervös för det också. Det gäller att inte tänka så mycket, utan fokus fokus fokus! 
Andreas åkte nyss, idag har vi hängt i sängen hela dagen, jag har kollat på skidor och så har vi sätt johan falk film. 

Rocka Billy

Publicerad 2012-11-25 13:49:55 i

Igår kväll blev det en liten tripp till enviken, var en kväll med dans och bra musik!

tre önskningar och tre punkter

Publicerad 2012-11-21 19:32:27 i Vardag

yes kom iväg till gymmet idag igen, hejja..
 
Har bestämt mig för tre punkter som jag måste börja göra.
  • Vara i stallet minst 3-4 dagar i veckan, bara för att få igång hästsinnet igen.
  • Börja lägga upp träning för varje vecka. 
  • Börja följa mitt hjärta ännu mera, om jag vill något ska jag göra det. Efter jul ska jag söka jobb har jag bestämt!! 
nu ska jag..
 
puss

I mitt nästa liv

Publicerad 2012-11-20 21:19:43 i Vardag

Ska jag bli lika snygg som dig, JAG DÖR!! 
 
Inspiration på högsta nivå, tagit bilden från stockholm streetstyle..
 

Det vara bara mat

Publicerad 2012-11-20 16:32:00 i

Hej, vad gör jag med huvudet egentligen. haha, tänk! att det kan vara så roligt att ta bilder på sig själv, jag ska inte ljuga för er, utan tror nog att det kommer dyka upp rätt mycket "egopic" på bloggen.
Har kännt mig alldeles tung i idag, men efter en riktigt portion mat så känner jag mig riktigt pigg. Nu ska jag dyka ner i böckerna och ge järnet. 

Mitt liv som stress

Publicerad 2012-11-19 09:50:20 i Vardag

Vaknade jätte skönt idag, fast det vändre rätt snabbt när jag insåg att jag glömt och anmält mig till en tenta. Men som tur är så fixade sig allt och nu är jag anmäld. Så nu har jag ätit lite frukost och ska snart börja plugga. Är egentligen redan försenad då jag tänkte komma igång klockan 9. Men då fick annant gå in, sen är jag lite sur idag eftersom jag missade att skicka in stipendium papprena, så nu har man förlorat lite pengar. Sitter och dock och letar andra stipendium. 
 
Jag är fortfarande stressad över typ allt, även så säger jag till mig själv du har ju koll det är ingen fara. Men så tänkte jag, det är bara 4 dagar kvar till omtentan, då blir jag stressad igen. Det är unngefär där jag är just nu..
 
Sen då.. jag drömmer till och med om min lägenhet, det finns överallt och jag vill ha den nu! Snart tänker jag flytta.

Fina söndag

Publicerad 2012-11-18 21:05:29 i Vardag

En ren Camila
Mitt rum luktar gudomligt gott av doftljusen från Ikea
Min säng är asskön
Jag har fått umgås med släkten idag, så underbara
 
Så en bra dag helt enkelt, pluggat lite också. Nu ska jag kolla på beck, för äntligen är den en som jag inte sätt. Och blev sjukt sugen på att åka på spa, ska snart beställa en ansiktsbehandlig i alla fall. 
 
Puss

Jag är en blåval

Publicerad 2012-11-14 09:23:54 i Vardag

Tja tja bloggen!
Så skönt att gå upp tidigt, 7.00 stod klockan på, sen lite snooz på det. Har redan hunnit äta frukost, fixat en profil på en jobb hemsida, har insett att efterjul måste jag börja söka jobb. För att kunna skaffa mig kontakter och erfarnhet efter mina studier. En sak till jag fixade är att förlängt mitt boklån på biblan, alltså måste erkänna, varför lånar man inte böcker mer. Det är ju hur bra som helst och enkelt!!
 
Nu dags att ta tag i plugghögen och sedan till frissan! 

I ❤ plugg

Publicerad 2012-11-13 17:38:24 i

Hej trött tjej!
Har inte så mycket att säga, förutom att jag ser sjukt mycket fram emot klippning imorgon, ska bli så kul :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1148993/images/2012/pic_50a26c6eddf2b37350000067.jpg" class="image">

November helg

Publicerad 2012-11-11 22:31:58 i Vardag

 
 
Bilder från min helg, kör som alla andra med instabilder. Känns rätt inne just nu! Har tillbringat min helg med bästa killen och fina vänner på en väldigt mysig kväll. Nu sitter jag här framför dator och läst ett x antal sidor, men nu är jag ifatt!! Så nu känner jag mig redo för tentorna, imorgon blir det plugg i Avesta. Nu ligger jag i, men kanske för i helgen ska jag julhandla och plugga. Men jag kör på att man ska både ta det lugnt och stressa. Nu ska jag forsätta kolla på EMA. 
 
Puss, mera pussar till min pojkvän eftersom jag fick värlens finaste present av honom! äntligen har jag en DW klocka, wop!

motivation = 0

Publicerad 2012-11-08 18:27:58 i Vardag

Plugg motivationen är på noll just nu, sitter hellre och klickar runt på olika saker. Hittade dock ett jobb som lät väldigt intressant, kanske är det något man skulle satsa på. Nej, dags att tända lite ljus, ta en kopp te och öppna böckerna! Kom igen nu Camilla!! pepppa

Att vara hurtig

Publicerad 2012-11-07 10:56:26 i

Hej onsdag! Vaknade upp rätt glad idag faktiskt, satte igång att läsa om dagens föreläsning och förberedde mig på den' sen började jag städa, lite förvånad att jag tog mig ann det en onsdagsmorgon! Ska snart sticka till Borlänge, hoppas alla får en bra dag!
Ps. Nästa onsdag ska jag äntligen färga och klippa håret! Ska bli underbart

Tisdag

Publicerad 2012-11-06 21:19:43 i Vardag

Ligger i sängen ner bäddad, känner att jag vill vara för mig själv. Idag har jag tänkt mycket, ibland tänker jag glada tankar, ibland dåliga. Men det kan vara skönt att tänka ibland och bara få vara själv. Imorgon åker jag till Borlänge igen för marknadsförings föreläsning, idag har jag tagit ett plugg fri dag, förutom några timmar plugg i skolan. Nu ska jag ta mig en skön sömn, tänka ännu mera och bara vara. Jag kan ju säga att jag mår lite si så där igår. 
 
Ha en fortsatt trevligt kväll. 

Norrköping

Publicerad 2012-11-05 12:04:53 i Vardag


 
Lite bilder ifrån helgen, den spenderades i Norrköping hos min Moster och hennes man. Väldigt mysigt och trevligt var det, gick i lite butiker på lördagen, dock hade jag tappat bort min plånbok. Kanske var lite bra då jag hittade mycket fina inredningssaker från bruka design som gärna skulle kunna fått följt med hem, även några fina glas inne på cervera till min samling. Men det får vänta, hittade ett par super billiga snygga skor i alla fall, det kallar jag fynd! 
 
Nu sitter jag hemma och är åter tillbaka i pluggandet, det gäller att köra några timmar varje dag nu fram till tentorna som är om några veckor. Hoppas alla har haft en bra helg, puss!

På önskelistan

Publicerad 2012-11-02 09:30:29 i Vardag

Kanske önskar jag mig bara glöggen för att mando diao fått en glögg efter sig, jag gillar ju inte ens starkvinsglögg. Men bara för att, så ligger den här på min önskelista! Och sen då, dom spelar i kupolen imorgon och signerar skivor. Och jag åker bort! Ibland blir man irriterad alltså.
 
 
K

blääääääää

Publicerad 2012-11-01 18:30:28 i Vardag

Måste få skriva av mig lite, kanske är det bloggen är till för. Så ni som inte orkar läsa onödiga inlägg om att man är trött på sig själv, kan klicka ner nu..
Är sjukt irriterad på mig själv, förstår inte varför jag bara tar tag i saker. Varför fick jag inte godkänt på andra tentan, så jävla onödigt av mig. Nu är jag dubbelt så stressad över allt. Får som vanligt inte in något i huvudet även om jag pluggar sjukt mycket. Vill bara vara duktig för en gång skull och liksom klara av det. blä blä blä så känner jag mig nu. I helgen ska jag åka över till finaste Norrköping och ta det lugnt och försöka plugga där istället. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela