Camilla Persson

Hatar att komma på bra rubriker

Publicerad 2012-01-31 11:36:45 i Vardag

Tisdag: 30 minuter promenad Det är väl en helt okej början, nu känns det som att min förkylning börjar att försvinna. Även om min host attack igår precis innan jag skulle somna slår rekord. fy det är så hemskt. Hoppas Andreas kommer ihåg host medicin. Nu ska jag sätta igång med tvätten och köket. Rätt stökigt nu, även om vi bara varit hemma i 3 dagar, ser det ut som vi bott här i 5 veckor och inte städat en enda gång. Förstår inte! Puss

Katt och hund mamma

Publicerad 2012-01-29 15:10:52 i Vardag

Den här veckan har jag blivit hund mamma också, så nu är det fullt hus här. Men det är bara mysigt, har varit ute och gått i det fina vädret. Andreas är ute och jagar och jag tycker han borde komma hem snart. Imorgon ska jag åka in till Uppsala på ett möte, håller mina tummar. Sen kommer jag nog gå lite på stan och sen åka hem. Så ser det ut, Nu ska jag fortsätta mysa ner mig under filter och kolla på tv! pussar

Hemfärd

Publicerad 2012-01-28 11:47:17 i Vardag

Sitter i bilen på väg hem till Knutby, kisse 1 och kisse 2 var inte jätte glad över att få hoppa in i transport buren. Men dom verkar tycka det är okej nu. Bilen är så full, har så sjukt mycket med mig. Jag fattar inte hur, alltid får jag med mig mer och mer!

gilla den nya du

Publicerad 2012-01-27 11:53:47 i Vardag

Det var länge sen jag skrev något här, plötsligt blir det en lucka mellan blogg inlägg. Kanske för att jag inte gjort något eller så har jag gjort massa annat, den största anledning är väl att man inte orkar skriva något. Helgen var väldigt rolig och mysig, jag åkte hem till karbenning för jag skulle hjälpa till på en clinic som var i Avesta ridhus. Men det kan jag berätta mer om sen. I alla fall så var Jossan, "lilla" Astrid och Klara också med och hjälpte till. Vi träffas inte varje dag så jag tror vi mer pratade än kollade på kursen. Men kul hade vi! På kvällen till fredagen åkte jag och Klara till våran kompis inflyttningsfest och buggade några timmar, väldigt roligt. Lördagen fortsattes i Avesta på clinicen, på kvällen där åkte vi limousin och hade väldigt kul bara. Söndagen fortsatte också på clinicen och sedan var den helgen över. Veckan har gått fort, jag har fått besked om ett jobb, så ska på jobbintervju nästa vecka (glad tjej). Sen har jag nog inte gjort så mycket mer, tillbringat många timmar i stallet och ridit och pysslat. Ikväll tar Andreas och jag bilen hem till Uppsala igen och så. Har så sjukt mycket packning med mig, fattar inte. Fast hälften av det är till loppisen som jag ska vara med på. Hoppas jag säljer något. Har i alla fall med mig lite kläder, skor, kökssaker, böcker och så! Oj oj, långt inlägg men ja. Om 3 minuter kommer nya avsnitt ut av paradise hotel, är man beroende så är man! hu puss puss

...

Publicerad 2012-01-17 11:25:49 i Vardag

Idag är jag inte på g. Allt känns så hopplöst med mig själv, varför kan jag bara inte ta tag i kragen på mig själv och fixa något. Jag är lat och seg. Undra hur mitt liv kommer sluta.

På gränby

Publicerad 2012-01-15 17:31:49 i Vardag

Sitter och tar en pizza med Andreas, har shoppat möbler på Ikea och handlat bhar, skor och kläder till oss. Så nu är vi nöjda :D pusss

Dag 3

Publicerad 2012-01-15 10:33:14 i Vardag

obs försenat men.. här kommer mina föräldrar.



Här har ni min mamma och pappa , det var svårt att hitta en bra bild på dom där. Antingen så är ena med men inte den andra, eller så fular sig mamma för är det något hon hatar så är det att vara med på bild. Så alla såg ju typ helt skumma ut. Men här ser dom ju glada ut i alla fall :) Bilden är tagen från Gran Canarie när vi var där för ett år sen, jag fick en resa utan av dom. Vad mer kan man säga, dom är som alla andra föräldrar bäst. Så är det ju bara även om man inte gillar dom lika mycket varje dag, så tycker man om dom till slut ;)
puss på er!

dag 2

Publicerad 2012-01-12 21:23:02 i Vardag

Min första kärlek

Jag tycker den här är jätte svår, jag kan inte riktgit säga vad som är mina första kärlek. Killar så klart har kommit och gått. Just nu är Andreas min kärlek, men han var inte min första (a). Hoppas han inte blir arg nu.
Men jag kommer säga att mina första kärlek är min häst, det är på något sätt det. Kanske min bästa vän, men hon är en kärlek för mig. Världens finaste och bästaste vän.



Hon kommer säkert att komma upp på flera kategorier, men det är för hon har funnits i mitt liv i 10 år och har alltid bara varit där. Shit vad jag älskar henne! Det är så att jag får tårar i ögonen jämt när jag tänker på henne, när vi är till sammans så ler vi, vi har kul. Det finns inget som heter ledsamt eller så. Bara positiv känsla. Det bästa är att hon kommer finnas i våran familj, mammas och min häst hela livet ut, så länge hon orkar. Hon försvinner inte ifrån oss :) Det är min kärlek.

Dag 1

Publicerad 2012-01-11 14:50:50 i Vardag

Presentation av mig själv
Det här är jag, inte glad inte ny, men rätt okej på håret. Jag heter då Camilla, 19 år och är rätt lat. Jag tycker om att äta god mat och spela data spel. Mina intressen är ridning (fast just nu finns det inge pengar till den där dyra sporten, så det får vänta) fotografering och mode. Mina katter är också en hobby. Fast jag gör ju inget speciellt med dom, utan pussas bara med dom. Annars då, jag har en pojkvän och ett hus. Fast det är inte mitt, utan vi hyr det. Jag blir glad av mina familj och släktingar. Även glad när jag shoppar. Just nu arbetar jag rätt lite som personlig assistent typ. Men annars ska jag plugga till ekonm i höst, så långt har jag kommit. Tror det blir falund, för där kommer jag in. Uppsala kan jag säga hej då till. Mina betyger räcker inte långa vägar och jag som var duktigt i skolan. buuu..
Nej det var lite om mig. mer kommer. puss

Lite om mig kanske.

Publicerad 2012-01-10 22:08:28 i Vardag


dag 1 – presentera mig själv
dag 2 – min första kärlek
dag 3 – mina föräldrar
dag 4 – det här har jag ätit idag
dag 5 – vad kollar du på först hos en kille?
dag 6 – min dag
dag 7 – min bästa vän
dag 8 – ett ögonblick
dag 9 – min tro
dag 10 – det här hade jag på mig i dag
dag 11 – mina syskon
dag 12 – i min handväska
dag 13 – den här veckan
dag 14 – vardagslyx
dag 15 – mina drömmar
dag 16 – hur ser ditt liv ut om 5 år?
dag 17 – mitt favoritminne
dag 18 – min favoritfödelsedag
dag 19 – detta ångrar jag
dag 20 – vad bjuder jag på för mat?
dag 21 – ett annat ögonblick
dag 22 – det här upprör mig
dag 23 – det här får mig att må bättre
dag 24 – det här får mig att gråta
dag 25 – en första
dag 26 – mina rädslor
dag 27 – min favoritplats
dag 28 – det här saknar jag
dag 29 – mina ambitioner
dag 30 – det här ska jag bli när jag blir stor

tänkte göra en sån här lista, så ja.. börjar imorgon.

Har ingen att skriva

Publicerad 2012-01-10 22:02:55 i Vardag

Nyss hemkommen från Lejon Kungen, såg den på bio i 3d, jag gillar mitt jobb ibland. Men den var i alla fall väldigt bra och så fin. Blir alltid lika ledsen och arg, men jag höll tårarna innan och sa till mig själv att det är inte på riktigt, det är inte på riktigt, det är inte på riktigt. Vi åt även på Macdonals och handla katsand till mina älskade djur.

Nu är jag ensam, hatar att vara ensam i det här huset. Det är kallt och jag bara hatar det. skulle behöva äta något men jag väntar med att laga något gott till imorgon.

Nu ska jag försöka sova, puss

mumma

Publicerad 2012-01-09 20:52:12 i Inspiration



Kikade in på Tory Burch hemsida, man blir förälskad! ååh. Så snyggt men så dyrt.

Lejon kungen

Publicerad 2012-01-09 17:49:50 i Vardag

Goddagens,
Sitter och kollar på greys, fyfan. Det är nu när mannen är på lasarettet, ursh.

Min lilla katt håller på att ta en mus, tycker det är så äckligt, men man måste ju hålla borta dom. Dom är så äckliga, såg att hon satt utanför sopkorgen, så öppnade dörrarna så har dom fritt fram och ta den.

Imorgon ska jag få se Lejon kungen på bio, det ska bli väldigt mysigt, Andreas är borta hela veckan så kommer bli jätte ensamt och tomt.

haha, glömde att vi hade en rått fälla där, hoppas dom inte klivit på den!

Puss Puss

filmtips

Publicerad 2012-01-08 18:16:02 i Vardag



Den här underbara filmen går på tv4 ikväll, jag såg den på bio när den kom ut. Så mycket som jag grät!

Tee

Publicerad 2012-01-07 11:39:06 i Vardag

Morgon frukost med mina underbara muggar från bruka design.

<3

Publicerad 2012-01-06 17:36:10 i Vardag



Ännu en gång är piston med på bilderna, kanske för han älskar mig, eller alltid ska synas på bildera.

Piston

Publicerad 2012-01-06 12:50:16 i Foto

Två bilder på Piston, är helt okej nöjd med dom. Princess ville inte vara med på bild, sprang bara runt!

Fulla för kärlekens skull

Publicerad 2012-01-06 12:45:00 i Vardag

Har hittat en sån skön knapp som gör om dom bilder som inte är tillräckligt bra för att fixa. Får ju inte in bilderna på min dator och har då inte tillgång till photoshop. Men har fixat några och bara tryckt på denna knapp på en del. Tycker iblad min Canon levererar underbara bilder. Kanske inte motivet eller ja, men skärpan är gudomlig.

Puss Puss

Publicerad 2012-01-06 09:58:11 i Vardag

Sitter i soffan med min rosa morgon rock och har det rätt bra. Har ätit frukost och druckit te. Idag blir det fredags städning och fräsha till mig själv. Ska bara kolla klart på paradise hotel norge, man blir ju besatt.

Imorgon hoppas hoppas jag på att komma in till Uppsala och få shoppa lite på sista rean, finns säkert bara storlek L i allt, men man kan alltid hoppas!

Puss på er.

hjälp

Publicerad 2012-01-05 19:11:20 i Vardag

Kan någon bara hjälpa mig, vad ska jag plugga i höst. Något inom ekonomi, natur, djur eller beetende och komunikation. Men vart och vad är den bästa linjen. Jag vet inte ens vart någon stans jag ska plugga. Uppsala, Falun eller örebro? Har bestämt mig att välja mellan dom tre.

eller har jag verkligen det, nej jag vet fan inte. hjälp...

Eldkvar på cirkus

Publicerad 2012-01-05 10:38:03 i Vardag

Godmorgon,
måste bara tala om hur bra svt hade gjort det igår kväll, eldkvar på cirkus. nice.
Idag ska jag snart ut och rida med Andreas mamma, det är ju inte islandshäst. Men bara att få sitta på en häst gör mig glad.

Nu frukost,  puss

och just, här kan ni se hela konserten

sköna reklamer = bäst

Publicerad 2012-01-03 11:50:33 i Vardag

shit är det tönigt om man är 19 och vill åka till disney world. Det ser as häftigt ut!

Har varit och kastat soper, Piston (katten) följde med som en liten hund, men så fick han syn på en annan katt då blev det inte lika populärt jag fick bära hem honom. Men ja, han är för söt.
Jag har typ massa att skriva men vet fan inte hur jag ska formulera det. Det kommer väl sen.
Nu väntas lite skidor på tv och den här veckan händer inte mycket, på torsdag ska jag och Andreas mamma ut och rida så det ska bli skoj! Till helgen har vi inget och planerat så det är jätte skönt, även om jag skulle kunna tänka mig att åka till Ikea och köpa gardiner och ett skrivbord. Och ett par svarta jeans.

Puss

Gott nytt år!

Publicerad 2012-01-02 12:14:09 i Vardag

Jag hade en jätte fin nyårs afton med min finaste kille, min bästa vän och massa bra människor! Det blev kalas bra. Nu är det nytt år och mitt nyårs löfte är att börja rida mera och böra plugga till hösten. Fan, kom just på att man borde kanske veta vid det här laget vad man ska plugga. Så ja den här veckan ska jag bestäma mig..

Men nu bjuder jag på några nyårs bilder


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela