Camilla Persson

Nyår

Publicerad 2009-12-31 11:37:54 i Vardag


Jag kör på en bild för någon månad sen! Nu är det i alla fall nyår, saker måste göras och är lite stressad och måste komma ihåg allt att göra, till exempel, fixa kläderna till ikväll, dushca, rida, packa allt som ska med, göra musik cd(klart), tvätta, fixa mig, ladda mobil och lilla kameran, ursh och sen när allt är klart åka till  Sala för att fira nyår med as härliga tjejer! Och sen blir det fest hela natten! Ha ett jätte bra nyår mina vänner, pusss
Ett litet påhopp!
Jag borde ha färgat håret innan nyår, men men!

Dagen före nyår vad heter den?

Publicerad 2009-12-30 17:13:14 i Vardag

tja, hur mår alla?
Jag mår toppen blev just lite hungrig i denna sekund, skulle kanske gå till köket och ta mig något. Jag gör det sen, ska spela lite HoN innan också. Imorgon är det nyår och det ska så klart firas med underbara männsikor och jag faktiskt det kan bli en toppen kväll! Jag har inte köpt något speciellt att ha på mig, så ska testa ikväll vad det blir för nyårs outfit. Kan tro på kjol och en söt kofta ja köpte på rean här om dagen.
Jag borde kanske vissa lite det ja köpt, men jag orkar inte.  Någon i framtiden då ja gillar att ta kort på mina kläder och lägga ut så kanske ni får se det. Men inte nu.
Nej nu är ja ashungrig, tjingtjing!

plus att ja fixar musik till kvällen, det kommer nog blir grymt bra!

Stan med Hanna

Publicerad 2009-12-28 11:59:05 i Vardag

Nu ska jag åka upp till Avesta med Hanna, ska kolla igenom melandags rean här hemma. Får vi se om ja hittar något fint eller så. Jag är inte ute efter något, men hoppas något fint man hittar. Skulle behöva hitta en nyårskläning till nyår, men vet inte riktigt vad jag vill ha än. Så får se, annrs får jag dra med pappa till borlänge och kolla där också! aja, hoppas ni får en trevlig dag! pusspuss

Musik

Publicerad 2009-12-27 12:18:16 i Musik



Bra låt tips som ja fick igår av min kompis Jen, det är city and colour - body in a box

Spotify

Publicerad 2009-12-26 19:42:50 i Vardag

..det får rädda min kväll med bra musik och massa tjock mat. Det blir inte så mycket bättre. Igår var jag i Norberg och träffade lite bra folk, alltid roligt!
äh nej vete fan vad jag ska skriva, tjolohopp!

party

Publicerad 2009-12-25 20:22:13 i Vardag



Lite seriös bild på mig och jen, vi är fixade för att dra ut och träffa folk! as mysigt. Ha en trevlig kväll!

God Jul

Publicerad 2009-12-25 12:05:08 i Vardag


Igår var det världens mysigaste Jul! God mat, alla underbara släktingar, och bars mys. Jag kan inte få nog av Julen. Nu väntas två veckor ledigt mer och har ingen aning om vad det blir att göra. Kanske blir det några dagar shopping men annars bara lata mig och ha skönt!

I gotte feeling...

Dagen

Publicerad 2009-12-22 13:19:36 i Vardag

två dagar innan julafton, två dagar stress med allt som ska göras. Det känns väl lite som det, dagens planering och saker som ska göras ser ungefär ut så här.
Julgodis (håller på)
Städa gerderoben (rensas någon gång när ja har tid)
Göra upp hur kvällen ska se ut
Stallet och rida!
Ta in julgranen (pynta)
Städa lite mera
Julklappar (slå in paket)
Åka till avesta (nästan ett måste)
Så där ungefär...

Dagen

Publicerad 2009-12-21 16:16:09 i Vardag

Har bara beståt av mys, filmkoll och röjt på mitt rum lite. Men nu ska jag åka till norberg och fika med Jen!

Puss

SNÖSNÖSNÖ

Publicerad 2009-12-20 13:47:30 i Vardag

Det är hur mycket snö som helst och ja gillar det sjukt mycket nu inför julen. Jag har typ inte skrivit något, men jag vet inte vad jag ska skriva om, men typ slutat skolan, städat, hälsat på morfar, ätit mat, kollat film och såna mysiga saker sysslar ja med om dagarna. Jag känner att det kommer bli ett mysigt julov, det har redan börjat bra. Någon gång i veckan ska jag fika med Jennifer på cafe kaka! Sen får vi se vad veckorna bjuder på, hoppas på mpnga festligheter med gamla goda vänner, men även med min brudar från skolan.

Jag rekomenderar att kolla sunes jul om man vill komma i julstämning det gjorde i alla fall jag och låg halv död på golvet och garva!

Jullov

Publicerad 2009-12-18 14:35:48 i Vardag


Nu har jag fått jullov och är almänt glad över det. Jag kommer sakna mina underbara vänner, men det ska bli kul att träffa nära och kära här hemma. Fick även lite betyg på kurser ja gjort, riktigt nöjd. Snart ska jag ge hästarna lunch och mig själv lite mat, sen ska det bli en kväll med mys!

Välkommen till en ny blogg

Publicerad 2009-12-17 11:31:55 i Vardag

Jag känner bara för något nytt!


Jag har varit sjuk idag, så passade på att radera allt gammalt och börja skriv på nytt! designen är typ klar, det ska ändras lite med textstilar och färger.

Så arg, hade fått till den, men nu är menyn förstörd det ska inte vara så!

.. Så där nu tycker jag själv att det ser helt okej ut, sen ska jag fixa allt inne i kommentars rutorna också, men det får bli en annan gång. Och jag är inte hundra på om jag vill ha den här skrivstilen inne på inläggen heller. Vi får se lite hur det blir. Imorgon börjar sista skol dagen och jag har gått halva året på gymnasiet. Känns helt sjukt, fort som bara den går det. Men morgon dagen blir slapp och skön!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela