Camilla Persson

Nyår snart!

Publicerad 2011-12-30 09:57:58 i Vardag



Min bästaste vän och jag på Juldagen, vi gick  ut och dansa på gm. Träffade så mycket rolig folk och hade kul till det sista. Har mer bilder ifrån julafton och så men det finns hemma på kameran. Nu håller jag på att ladda upp inför nyår, tror det kommer bli sjukt kul! Snart kommer mamma och pappa och hälsar på, tänkte göra lite fräst, men piston gick på kattlådan och mökade ut sig så det luktar fan i hela huset. Lyckat!

Idag ska jag åka med pojkvännens familj till hans bror och hälsa på där. Blir nog super trevligt. Och som sagt imorgon är det nyår och jag har lite kvar att fixa, men nyårs klänningen är klar och ett fint halsband till det.

Ha det bra, puss!

nere.

Publicerad 2011-12-29 10:17:24 i Vardag

God jul och Gott nytt år så här i efterhand  och på förhand.
Hoppas alla hade en bra jul, det hade jag. Tillbringade tid med vänner och familjen. Har fått jätte mycket fina julklappar, fick mycket till köket och åh så fint det börjar äntligen bli.
Idag har jag sån där dag då jag bara sitter och tänker, ibland är jag så trött på mig själv och hur jag hamnade i den här sitvationen och varför gör jag inget åt saken, det suger så mycket! Jag säger till alla där ute börja plugga eller skaffa ett jobb. Bli inte fast. Jag längtar så efter hösten då ska jag få plugga. I januari ska jag förbereda allt och komma på vad jag ska plugga. Just nu ligger ekonomi programet högst upp.

aja, nu ska jag snart fixa mig, för idag ska jag och älsklingen åka in till Uppsala och shoppa. Tror vi ska handla lite möbler på ikea också!

----.

Publicerad 2011-12-22 20:39:08 i Vardag

Sammanfattning av dagen

Ridit med bästa klara och bästa Jossan.
Hem och hamna i mat koma
Åkte med Pappa till Norberg
Fixade banken och hälsade på farmor
ätit igen (gäller att ligga i nu inför julafton)
Snart sova

Imorgon ska jag och pappa ge oss ut på sista klapparna!
puss

Spel kväll

Publicerad 2011-12-21 23:35:26 i Vardag

Bjöd hem 3 fina vänner idag på mat och spel time. Väldigt mycket skratt och prat, kom även på en as rolig grej så det blir super kul! Nu ska jag snart sova och jag hatar att man inte tar några bilder. Ska fan skärpa mig!!

Godnatt saknar min älskling!

Dagsbirta

Publicerad 2011-12-20 22:08:48 i Vardag

Idag har det varit bra, jag har ridit min häst och det gick super bra. Sedan så gick jag ner till min faster och farbror och hjälpte till med julgodisarna och drack te. Så var mer har jag att säga. Imorgon kommer några fina vänner till mig på mat, det ska bli underbart att träffa dom och snacka strunt. Det börjar bli några år jag kännt dom! Sedan börjar dagarna bli mindre och mindre, snart julafton. På fredag sticker jag och pappa till västerås för sista julisarna.

Ja mer finns inte att säga, godnatt.

Min lycka!

Publicerad 2011-12-19 20:23:55 i Vardag

Min lycka är dessa hästar, idag red jag min fina häst Daggan och hur underbart är det inte, snön ligger över alla grenar. Det är sån känsla som inte går att beskriva, jag längtar till jag har tillräckligt med pengar för att köpa min egna häst. Det är några år kvar men jag har redan planerat allt, det kommer bli underbart.
Ska fortsätta rida hela veckan, hon har ju vilat i en månad med hon är lika pigg och glad för det. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska jag åka till Avesta och kolla lite. Ska inhandla mig ett silvrigt nagelack och såg på en blogg att det finns värsta metalick nagelack, hoppas jag hittar det!

Måndag och 4 hela dagar kvar till jul

Publicerad 2011-12-19 13:11:33 i Vardag

Godmorgon
eller goddag, jag har varit uppe sen 8 idag och försökte gå jupp tidigt så jag inte förstör hela dagen. Jag har gjort lite julgodis idag, men får inte äta dom fören ikväll. Ikväll ska jag rida, och mer händer inte idag. Imorgon ska jag försöka åka till avesta och inhandla dom sista julklapparna, tror inte jag har någon kvar men man vet aldrig.

Ha en fortsatt trevlig dag, puss!

Åotellet

Publicerad 2011-12-17 18:55:34 i Vardag

Hellu!
Jag sitter just nu i karbenning hos mor och far, har ätit god mat och är rätt nöjd. Ska vara hemma rätt länge nu, och om en vecka så kommer Andreas och katterna hit.
Går dagens julmiddag var helt fantastisk, alltså jag har aldrig varit på sånt fint ställe och så god mat, även om hälften av gästerna inte var mätta. Men godmad, sen visade sig att hela paketet gick på 1000 kr styck, alltså shit säger ja. Aldrig ätit så dyr mat, men någon gång i livet ska man väl göra det.



Jag på Åotellet i Norrtälje. Ser ut som jag har baaaooottaa ögonbryn!

Idag har jag och Andreas varit och handlat julklappar med alla andra människor som handla julklappar, typ hela stan kändes det som. Mysigt var det i alla fall!
Nu vänta jag på fin besök av Malin och Nils eller vet inte om båda kommer, i alla fall malin. Mamma och jag har kokat ihop en fruktsallad med glass. Vi ska prata planer på juldagen och nyår!

ha en fortsatt trevlig dag!

5 rätters

Publicerad 2011-12-16 15:23:09 i Vardag



julborden var visst 5 rätters julmat, herregud! hur ska detta gå!

min kille har klippt sig, så glad.

Julbord

Publicerad 2011-12-16 11:49:32 i Vardag

Godmorgon
Vaknade för några timmar sen, men idag är det julbord med Andreas jobb. Det är bara gamlingar eller ja lite äldre som är där. Men det ska bli väldigt gott att äta i alla fall. Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite.
Imorgon ska jag och älsklingen åka in till Uppsala och julhandla det sista, det kommer vara sjukt mycket folk men det är ju faktiskt en del av julen!
Hoppas alla får en bra dag, kram

Matlagning

Publicerad 2011-12-15 19:53:22 i Vardag

Lagar kyckling med pasta.

Två kyckling fileer
Pasta välj själv
En paprika
En halv lök
Mjölk
Svart peppar och salt

Klart(två personer)! Nu får vi se om det är gott!



Alltså ja, gott blev det, men inte gudomligt gott. Kycklingen blev seg och paprikan kokade inte tillräckligt länke, för den var för hård och stora bitar. Men men! Annars smakar det gott!

Jul stämning!

Publicerad 2011-12-15 14:36:48 i Vardag



Här har vi lite jul pynt som jag satt upp, jag har inte en enda tomte här dom är hemma hos mina föräldrar. Men jag har köpt en liten lykta och så har vi fått julgardinen och ljusstaken! Så lite mys är det nog. Jag har ju till och med pysslat lite, men apelsiner och nejlikor, det blev ju inte riktigt perfekt syns att det är hemma gjort, men är faktiskt nöjd! :)

Puss och Kram

The eye

Publicerad 2011-12-15 12:54:26 i Vardag

Godmorgon,
sitter ner kurad i soffan, nu kom piston och ska mysa. Andreas och jag slog på filmen the eye, fy. Jag har börjat bli så rädd fär skräckisar.

Ska snart ta bilderna, så ska jag lägga upp lite bilder.

puss

10 dagar kvar till jul

Publicerad 2011-12-14 22:18:27 i Vardag

Blev inga foton idag, får bli imorgon.
Jag har panik 10 dagar till julafton, 10 hela dagar. Jag måste åka och julhandla. Jag hoppas på att Andreas och jag kommer iväg imorgon. Eller till helgen, vi hade tänkt åka hem till helgen men nu är det ändrade planer, så antingen kommer jag hem på lördag kväll eller söndag. Så om du ser det här mamma så vet du, annars hör ja av mig.

Nu ska jag mysa med mina katter och kolla på tv tills jag somnar. Godnattpuss

Jul pyssel

Publicerad 2011-12-13 17:10:19 i Vardag

Idag har jag tagit mig an och jul pysslat lite, har gjort apelisiner med nejlikor i, så nu doftar det gott. Sedan lite granris på dörren. Kan försöka fota det imorgon, köpte även en röd lykta och en julstjärna förra veckan. Så lite jul känlsa har vi i huset.

När jag satt och läste på facebook nyss så är det några som lägger ut matte tal och jag började söka efter lite, det är ungefär ett halv år sen jag la ihop matte böckerna, men shit vad jag saknar att räkna matte. Och så fort jag började läsa om det så kommer jag ihåg det, så det känns bra. Kanske blir det någon sort matte utbildning eller?

Och..  jag skulle verkligen behöva åka och köpa dom sista julklapparna! Har inte ens kommit på en vad jag ska köpa till dom sista. Men i helgen åker jag hem till mamma och pappa, och är hemma en vecka innan jul.
Nu ska jag försöka äta något, vi har kanske ett nudel paket hemma! Längtar till på fredag då blir det julbord med Andreas jobb och längtar till mammas kulskåp.

Puss

SÄNGEN!

Publicerad 2011-12-11 21:56:03 i Vardag

Köpte en pizza så här på söndags kvällen, var så sugen på något så andreas och jag delade.
Idag har jag legat i soffan hela dagen, har kollat på skidor, skidskytte och hoppning. kulnej.
Nu är jag liksom död och imorgon måste jag upp tidigt och städa lite, för imorgon kommer det folk och fixar huset och just nu ser det förjävligt ut. blä!

Godnattpuss

Dagsbirta

Publicerad 2011-12-11 11:18:23 i Vardag



oh vad jag längtar till min älskling, i helgen ska jag hem och få mysa med denna.
puss världens bästa!

etage jobb

Publicerad 2011-12-11 10:27:54 i Vardag

Är super trött, ligger och myser med piston, blir skidor hela dagen, kommer vara ensam i huset idag så.
Det gick bra igår, lite segt bara när det inte var så mycket folk. Fick nog i alla fall extra jobb där, det är uppskattas. Men kommer söka vidare på andra jobb.

Puss

Thuns

Publicerad 2011-12-10 20:23:27 i Vardag

Var på thuns igår, utförsäljning på kläder,skor och inredning. Säger bara ... en tjejs dröm!
Så jäkla billiga kläder, eller billiga kanske det inte är, men sån skillnad på vad det brukar kosta.

Ska dit efter jul och shoppa ordentligt.

Prov jobb igår

Publicerad 2011-12-10 11:34:55 i Vardag

Igår provjobbade jag på en bar inne i Uppsala, som tur gick det bra. Kom hem klockan halv 5 imorse, fast jag var rätt så pigg endå. Så ska jag testa att prov jobba ikväll också, så får vi se lite hur det går.

Nu ska jag äta frukost och bara ta det lugnt. Måste försöka hitta en parkerings plats i uppsala som jag kan stå vid.

Puss

Knäck bak

Publicerad 2011-12-09 15:49:16 i Vardag

Andreas och jag har gjort knäck, ja vad säger man. Kanske inte var så lätt som det låter. Men vi fick till slut knäck i formarna!!

Två veckor kvar till jul

Publicerad 2011-12-09 11:35:31 i Vardag

Hej bloggen!
Sitter just nu och kollar på skidskytte, har spelat lite lol nyss, gick apa. Så det var inge kul. Snart kommer älsklingen hem och så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, ikväll ska jag provjobba på en bar i Uppsala, jobbar från klockan 10-halv 4 på natten, får se hur det kommer gå, men det ska bli kul att testa på det i alla fall. Men Andreas är så snäll och kommer och hämtar mig mitt i natten, vet inte riktigt vad jag gjort annars.

Snart är det jul och jag längtar så himla mycket, det är så mysigt och fint. Ville bara säga det.

Puss

.-.

Publicerad 2011-12-08 13:41:56 i Vardag

hem längtan..
till mina hästar, till min garderob, till allt. jobbigt just nu..

Jjeje

Publicerad 2011-12-03 21:02:01 i Vardag

Helo bloggen. I onsdags åkte jag på kryssning med ett härligt gäng, det var riktigt roligt. Sedan har det inte hänt så mycket, just nu äter jag. Och ska snart agera schafför till Andreas som är i Uppsala. Imorgon ska jag försöka tvinga med han till thuns och handla lite, annars ska jag städa. Huset ser ut som en ungdomslya.
Puss
Jag mår inte bra över det jag gjorde än, skäms så mycket. ursh.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela