Camilla Persson

Snart Juli

Publicerad 2013-06-30 22:16:11 i Vardag

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, hade underbara dagar i London. Vilken stad, massa sevärdeheter, shopping och ja killar i kostym. Jag shoppade lite varje dag och hittade det jag ville. Det fick bli ett par converse och gick in på victoria secret och köpte två bh och lite trosor, det fick kosta lite men lätt värt det, sen hittade jag märket Gilly Hicks som jag velat ha jätte länge. Och så klart sprang vi in på primarket, helt störd affär! En jacka, klänning, skor, lite hår saker, och en blus för 240 kr. Inte bästa kvaliten men nu har jag handlat där i alla fall. Nästa gång blir det en stor resväska. Men man måste komma ihåg att ha sköna skor där, för det är mycket gå. Jag ska dit igen och rätt snart, wop!
 
Imorgon börjar jag jobba, sjukt kul ska det bli. 
Kram!

London baby!

Publicerad 2013-06-24 09:35:47 i Vardag

Sticker till London!
 
 
 
Har panik över min packning, 10 kg. Är redan uppe i 6 kg. Får alltså köpa saker för 4 kg.. Kommer jag aldrig klara, kommer få betala den där summan sen.. 

Godkänt i statistik

Publicerad 2013-06-17 15:12:00 i Vardag

Dom måste skämta med mig, jag klara det! Så sjukt stolt över mig själv. Ingen omtenta i slutet av sommaren och jag kommer kunna njuta rakt av. Nu ska jag fira med att städa mitt rum och ta bort alla plugg saker som fortfarande ligger och skräpar. gaaaah hahah!
 
 
 

16 juni

Publicerad 2013-06-16 18:20:17 i Vardag

Nu är helgen över och alla festligheter. Nu väntas två veckor ledigt till jag börjar jobba, fast är sjukt pepp på att jobba ska bli så roligt!
 
 Räkfrossa hos Hanna
 
Ina tog studenten!! 
 
 
 
 Världens bästa Caroline

Bal på färna herrgård

Publicerad 2013-06-13 21:46:04 i Vardag

 
Fina Ina var på bal igår och så fin hon var! Det fanns väldigt mycket vackra klänningar att kolla på och man blir sugen på att gå på bal igen. 
 

Sol

Publicerad 2013-06-11 12:25:00 i

Ligger i solstolen och njuter, har precis varit ner till sjön och tagit första doppet! Jag njuter fortfarande av mitt resultat från igår och jag mår bara underbart bra.

Lyckan som uppstår

Publicerad 2013-06-10 14:12:17 i Vardag

Åh vilken bra överaskning jag fick idag, klarade min handelsrätt tenta. Tror det var på håret, men det står G och det kan ingen ändra på. Sån otroligt skönt, mitt mål var att i alla fall klara en av dessa två tentor jag hade på vår terminen. Jag tyckte båda var väldigt svåra så är verkligen super glad!

10 juni

Publicerad 2013-06-10 13:51:10 i Vardag

Min helg bestod av mysmiddag hos mig, 30 års firande i Falun och födelsedagsfirande för Sofie. Underbara helg, älskar att träffa min underbara familj och släkt och mina fina vänner! Jag ligger ner bäddad i sängen och kollar film. det regnar och åskar utanför så då passar det rätt bra!

 
 
 
 

Inget blir som man tänkt sig

Publicerad 2013-06-06 19:12:41 i

Ja alla planer om shopping eller saker jag skrivit kan ni glömma, haha. Det går inte att planera något med Andreas. Tror inte vi har gjort något som vi bestämt. Imorgon åker jag hem i alla fall, får vi se om han följer med. Jag ska i alla fall ha tjejkväll imorgon, ska bli roligt att komma hem och sen att börja helgen med finaste människorna! Fortsätter sen min helg med mer firande av födelsedagar :) hoppas på en bra helg!

Idag har jag legat ute i solen, så sjukt skönt! Dock skulle jag vilja testa badat i en sjö, men det gör jag nog till helgen!

Åh just!

Publicerad 2013-06-04 13:53:54 i

Andreas och jag firar två år, vi har valt att inte ge varandra något utan att göra något lite senare i sommar eller i höst. Dock tyckte jag att han gav mig en fin present ifrån tidningshyllan!

Lastbil

Publicerad 2013-06-04 13:50:28 i

Hej bloggen!
Idag följde jag med Andreas på jobbet, han ville så gärna visa mig. Så jag ställer upp så klart, nu har jag gjort detta behöver jag aldrig åka med honom igen. Igår var vi på stan för att hitta studentpresent till morgon dagens fest för Jenny!
Idag måste dock vi ta en tur till Gränby jag måste kika runt lite efter en klänning, hår inpackning och lite smått och gått :)

Nu ska jag fortsätta sova!

Sommar

Publicerad 2013-06-03 10:40:38 i

Det känns verkligen som sommar! Jag ligger och drar mig framför tv hos Andreas, ska spendera några dagar här då vi både kommer jobba och inte hinna träffas så mycket. Ska sätta mig ute i solen sen och senare ska vi dra in till stan, köpa presenter och lite annat som jag måste ha.

I lördags var det fest i olsbenning, vilken härlig kväll det blev. Älskar att kunna sitta ute och de hade satt upp ett "partytält" så vi kunde komma bort från regnet! Super härlig start på sommaren.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela