Camilla Persson

29 Januari

Publicerad 2014-01-29 09:51:11 i Vardag

Godmorgon på er!
Jag har blivit väldigt duktig på att sova mer än 8 timmar om nätterna, när jag slutar jobbet runt halv 9 så är man rätt pigg efter det och jag har svårt att somna på en gång, därför ligger jag vaken till 12 unngefär. Sen sover jag alldels för mycket, idag hade jag ställt kl på 7.30. Råkade klicka av larmet och sov till 9.30. Inte alls bra, som tur var hade jag inget nu på morgonen utan tänkte bara komma upp i tid. 
Snart ska jag iväg och köpa en spegel som jag hittat, hoppas på det fungerar bra. Sen blir det föreläsning mellan 13-15 och så jobb på kvällen. Fullt upp! 
 
Puss Puss så länge

Föreläsning i redovisning

Publicerad 2014-01-23 11:00:05 i Vardag

Jag ska försöka få in lite inlägg ibland, varför jag skriver är för att jag tycker det är kul att titta tillbaka och se vad man gjort och hur man utvecklats. 

Sitter på en föreläsning i redovisningen och försöker se engagerad ut! Men veta att man typ går på helg om 2 timmar gör det inte mycket bättre. Ska äta middag med en kompis ikväll och så åker jag hem imorgon! Jobb i smycka butiken på lördag! Full fart kan man säga! 



22 Januari

Publicerad 2014-01-22 15:49:25 i Vardag

Hej, tänkte slänga in ett inlägg.
Det här med blogg går inte så bra för mig. Men skriver när jag har tid och lust!
 
Helgen som var jobbade jag på lördagen på Smycka, alltid lika roligt. Kul att ha hittat ett jobb som man trivs med. Sen på kvällen möte jag upp några vänner och vi skulle ha en seriös vin-kväll. Den slutade inte riktigt så seriöst, men någon gång ska man väl ha spontana fest kvällar som spårar också.
Nu är jag tillbaka i borlänge, men två nya kurser och ser verkligen fram emot dessa. Jag fick även reda på ett resultat på en liten tenta idag som jag själv blev väldigt förvånad över, satte ett VG på den. Väldigt stolt och glad! Kanske man har lite koll endå. 
 
Till helgen kommer tjejerna upp på fest och jag längtar jätte mycket efter dom. Snart börjar jag mitt andra jobb på Dalarnas, även där trivs jag himla bra. Så skönt att man trivs på alla dessa ställen. 
 
Puss så länge.

10 Januari

Publicerad 2014-01-10 20:11:21 i Vardag

Nu när jag sitter och pluggar, så kan jag passa på att skriva ett blogg inlägg och uppdatera er lite om hur läget är.
 
Julafton är som vanligt en av det bästa dagar på året, umgås med familjen och släkten. Nyår blev också lyckat, lofsdalen levererade och en vecka med alkhol och skratt. 
Nu är skolan igång på allvar, två tentor nästa vecka. Och jag panik pluggar som bara den, har inte alls koll på det här. Men snart 10 timmar plugg idag, det ger jag mig en klapp på axeln till. Vi blev även klara med grupp arbetet i onsdags, så skönt! Så nästa helg då blir det fest med mina tjejer som kommer till bålis. 
Nu tänker jag krya ner i sängen och kolla på en bra film. Det saknas bara chips och dipp så hade jag varit nöjd.
 
Puss så länge!

Mando diao

Publicerad 2014-01-10 18:39:52 i Musik

 
Jag vet jag ska börja blogga, men just nu älskar jag mitt liv och har inte tid med att skriva! 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela