Camilla Persson

bare.minerals

Publicerad 2011-08-31 16:51:32 i Vardag



nyinköpt av present kort på lagunen, sista bilden blev bara totalt misslyckad

ikväll ska jag göra ett försök på lite ändrig av bloggen!

dagens!

Publicerad 2011-08-18 19:12:16 i Vardag

Godkvällens, för mig så är det kväller. Snart dags att sova igen. jobbet gick bra idag, mest målar sysslor men det är ju faktiskt rätt okej att sista att måla och snacka med arbetskamraten och lyssna på radio. igår kväll så tog jag mig en sväng till sätrabrunn för onsdags pub, ett band vid na,mn the waves spelade. verkligen jätte skön bakrundmusik så satt vi där och snacka lite, ja fick träffa alla mina färnbo vänner. Imorgon är sista arbetsdagen sedan helg, lördag blir det hästtävlingar och på kvällen festligheter i Heby med min bästa brud Malin och hennes vänner! Det blir nog kanonens. På söndag ska jag träffa min pojkvän, längtar som en tok efter honom. Sen blir jag nog kvar där ett tag, leta jobb och  faktiskt planera lite till hans hus, som jag då även kommer bo i lite grann! huhu... jag fick även en väldigt vädligt rolig överaskning av honom. Men jag vågar inte tala om det än, mor och far blir lite arga säkert! hah.

nu ska jag hoppa in i duschen och sedan får vi se vad jag gör mer. Ska i alla fall ta mig an några goda smörgosar..
puss

[jag gjorde för att visa att jag är inte arg eller sur, jag tycker det är ett barnsligt sätt att göra allt på. om man är så pass bra vänner som vi va så spelar ingen roll, i alla fall inte för mig. och om jag någon gång har haft en vän så är det en vän tills den gör något illa till mig, det har du inte gjort. så jag tror endå vi kommer bli vänner igen, i alla fall kunna prata hoppas jag. men det får du avgöra. även ska jag säga att igår då vågade jag, jag kände egentligen ingen men ändå gjorde jag det. det är alltid svårare att vara nykter, varför är det egentligen. men jag tycker jag klarade det bra, det blev ju faktiskt en lyckad kväll!] men även [andreas <3]

IKEA

Publicerad 2011-08-16 20:48:10 i Vardag


bra dag idag, jobbet gick kanon. och sedan tog jag och Ina bilen till västerås och kikade media market och ikea. Dessa saker fick jag med mig hem. Ljushållare 19 kr, ljus 35 kr, påslakan 29 kr!

dagens!

Publicerad 2011-08-15 17:36:32 i Vardag

Godagens, jag är på g med bloggen och det känns faktiskt riktigt kul. egentligen vet jag inte riktigt vad det är som får mig att tycka "bloggvärlden" är så himla kul, men jag bara är fast. Idag har jag jobbat och det gick bra, lite seg dag då vi inte hade något att göra men ja. Veckan ser förövrigt riktigt lung ut, imorgon så kanske jag och Ina(arbetspartner/vän) till västerås på en shopping tur på ikea. Våran matrast bestod av att klicka i allt som vi var intresserade av att köpa! blev en hel del. Haha..

nu fick jag mat! puss

o ja

Publicerad 2011-08-15 17:21:41 i Musik



jag fick tips av en annan, så ja ger er tipset. faktiskt tycker ja det var bra skit.

antingen eller

Publicerad 2011-08-15 05:26:37 i Vardag

arbetskläderna på, mot jobbet! eller ska jag vara ärlig och låta fånig och säga sommarjobbet. bra fråga där.

kräftskiva

Publicerad 2011-08-13 19:07:28 i Vardag

Snart drar jag på kräftskiva, hoppas alla får en fin lördags kväll. Gårdagen spenderades med pojkvännen med en film och ja okej, jag somnade! så det blev inte så mycket umgås. Men idag har vi kikat på två filmer och plockat blåbär som slutade med en fin blåbärs paj som ska ätas ikväll!
nu är jag så sugen på kräfter så jag dör, ska bli super gotti.

puss puss







fuck, kom nyss på att jag målade rosa nagalar, det kommer ju skära sig lite granna mot röda kräfter. huhuhu!

aldrig ensam, men alltid ensam

Publicerad 2011-08-09 20:43:34 i Vardag



jaha så va det gjort, klippte av håret och så har ja färgat de lite brunt. shit, ja är nöjd!
Tack fina carro för du klippte mig, igår umgicks ja med carro, jen och robin, satt o snacka lite och åt en glass. sen va ja tvungen att dra mig tillbaka för mina tidiga mornar med hasselfors. Imorgon ska jag upp mig med tuppen och snart kommer jag dejta kudden.

(förvirring är en sak som är stor, just nu vet jag inget. Vart hör jag hemma? känns som alla hittar platser överallt där dom passar. Jag känner mig så vilsen och bara borta. Jag känner ingen glädje eller lycka till att vara i denna sitvation efter skolan, mer ångest och ensamhet.  Vad fan ska man leva för egentligen, jag har ingen häst, ingen stans att bo, inga pengar, inget jobb.  eller jo lite jobb och pengar har ja. Men vad fan ska ja använda det till. när allt ska vara så negativt hela tiden. vad ska man göra? det är fan inte lätt, man blir ju bara mer och mer deprimerad. Just nu lever jag på inga pengar alls, är totalt fattig. känns underbart! välkommen till vuxen livet camilla!)

bgfbgfs

Publicerad 2011-08-07 20:03:28 i Vardag

Helgen spänderades hos myskillen min, vi har bara myst och tagit det lugnt, nu är jag hemma. Och försöker bota mun urinvägsinfektion som jag känner av, några extra tips? jag dricker transbärsjucie och äter några tabletter. så håller tummarna.
roligt roligt inlägg, blä

brunt är fult

Publicerad 2011-08-04 18:25:03 i Vardag

fick jobb i tisdags, och kommer förmodligen ha det i en vecka till. Så det känns bra, även om jag står och sprätter jord säckar och häller ut jorden, men ja vad gör man inte som arbetslös. Förövrigt är jag rätt förvirrad som vanligt, men ska försöka styra upp det här. I helgen kommer i alla fall andreas hit, så får vi se vad vi hittar på!
Har fått bondbränna även, det känns väl inte lika kul, och att det finaste dagarna skulle vara när jag står och jobbar. Men jag kan ju säga att jag redan planerat vad jag ska göra för att ge mig själv en present efter det här. för just nu ser jag ut som en påsejordhög! det går inte ens bort på fingrarna, så jag får springa runt och vara brun om händerna, uuuuh!

Jaja, har tagit lång dusch idag och ska bara äta och vila lite, imorgon sista dagen. Sen är det helg!
puss (min dator är verkligen paj, längtar till jag har pengar)

knutby - karbenning

Publicerad 2011-08-01 15:17:12 i Vardag

Nu åker jag hem från knutby för kanske en eller två veckors jobb som jag fick idag, super skönt. men det svåraste är alltid att inte veta vart man ska åka när man ska förflytta sig med buss och tåg. egentligen är det ju inte så svårt, fast endå så har man en puls på att man antingen sätter sig på fel tåg eller missar det. det skulle ju inte förvåna mig ett dug om jag gjorde det.

...

Publicerad 2011-08-01 13:36:26 i Vardag

just nu  vet jag inget alls, funderingar, förvirring och jag vet inte vad. faktiskt rätt skrämande.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela